De wekelijkse avonturen van een Fanboy #150

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Studeren, lezen, series kijken, uitjes naar verschillende steden en meer! Mijn studieblok is vrij intens, maar het is erg leuk en goed te doen, dus ik ga vrolijk verder. En ik kijk natuurlijk uit naar mijn vakantie over een maandje!

 

Zaterdag 30 maart

Zaterdag begon ik met studeren. Ook begon ik een maandmail te maken voor mijn dispuut en werkte ik notulen uit van een belangrijke vergadering. Ik blogde weer wat, las Rivaal, pakte mijn spullen in en ging naar Dordrecht! Een goede vriendin was jarig, dus daar vierden we met een groepje haar verjaardag. Mijn fangirl en ik konden daar ook slapen, en we speelden ook nog even Mario Party.

Zondag 31 maart

We begonnen de dag met weer een potje Mario Party, om vervolgens weer richting mijn ouders te gaan. Met het boekenweekgeschenk konden we gratis met de trein reizen, superfijn! Ik las Rivaal in de trein, wandelde thuis wat en ging weer studeren. In de avond keken we naar De Luizenmoeder en las ik verder in mijn boek.

Maandag 1 april

Op de maandag ging ik eerst naar de fysiotherapeut. Ik heb een pijnsyndroom in mijn knieën, maar door vele oefeningen die ik vaak doe gaat het gelukkig stukke beter! De fysiotherapeut was erg onder de indruk en ik heb weer wat nieuwe oefeningen gekregen. Daarna ging ik richting Rotterdam en las ik Rivaal uit in de trein. Snel boodschappen doen, studeren en bloggen! In de avond at ik met huisgenootjes en studeerde en blogde ik verder, om daarna te beginnen aan Ingesloten van Samira Ahmed, die ook naar Yalfest komt!

Dinsdag 2 april

Dinsdag begon ik met studeren en was ik aan het tekenen, om vervolgens naar college te gaan. Na mijn college speelde ik Mario Kart 8 Deluxe bij een vriend en bracht ik mijn spullen uit, om vervolgens Dungeons and Dragons te spelen met vrienden. Daarna las ik thuis Ingesloten uit toen ik thuis kwam.

Woensdag 3 april

Tijd om weer Tilburg een bezoekje te brengen! Ik begon aan Gewist in de trein (de auteur van dit boek komt ook naar Yalfest!), winkelde in Tilburg (even goede wandelschoenen halen voor mijn vakantie!) en daarna studeerde ik weer een hoop en las ik verder in Gewist. In de avond maakten mijn fangirl en ik zelfgemaakte ramen en keken we naar Riverdale en Santa Clarita Diet.

Donderdag 4 april

Op de donderdag bereidde ik een presentatie voor en blogde ik, om vervolgens verder te lezen in Gewist. In de middag gingen we naar Rotterdam en las ik Gewist uit en haalde ik mijn paspoort op. Daarna spraken we met een vriendin die vorig jaar naar Japan was gegaan en wat tips voor ons had. In de avond gingen we naar de bibliotheek in Rotterdam voor een brainstorm. De bibliotheek wil meer doen met YA-lezers, dus wij hebben flink wat ideeën gegeven en toffe plannen bedacht voor de toekomst. Er komt heel veel leuks aan! Thuis aangekomen blogde ik nog wat en begon ik aan H@ck van Mirjam Mous.

Vrijdag 5 april

Ik had verschrikkelijk slecht geslapen en ik werd ziek, balen! Ik had eigenlijk deze dag een presentatie, maar ik moest me ziek melden. Ik keek nog wat afleveringen van Sword Art Online ter afleiding en al snel werd ik opgehaald door familie. Superfijn, want zo hoefde ik niet het openbaar vervoer te pakken. Thuis aangekomen ging ik rustig H@ck lezen en blogde ik wat. In de avond las ik verder en speelde ik met familie Pokémon Monopoly, waarbij ik tweede was geworden. Daarna dook ik mijn bed in en las ik nog een stuk van H@ck.

Dit was mijn week! Helaas afgesloten met een afknapper, maar ik heb wel de leessmaak goed te pakken. Volgende week komen er in ieder geval nog wat leuke dingen aan. Zo zijn er genoeg boeken die ik wil verslinden, ga ik weer werken en zijn er genoeg series die ik wil kijken. Genoeg te doen dus!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.