De wekelijkse avonturen van een Fanboy #151

De afgelopen week begon ik met een flinke griep, maar uiteindelijk kon ik weer lekker aan de slag! Mijn studieblok was eerst vrij intens, maar nu heb ik de grote opdrachten gedaan en zullen de komende weken vrij ontspannen worden. Tijd om meer te lezen en series te kijken dus!

Zaterdag 6 april

Ik was erg ziek, dus ik besloot een rustige dag te hebben. Ik begon de dag met het uitlezen van H@ck, om vervolgens het tweede deel van de graphic novel serie Nils te lezen. Ook deze was erg indrukwekkend! Ik kreeg ook te horen dat ik een 7.2 heb voor een groepspaper van mijn huidige vak en die kunnen we nog ophalen ook! Erg fijn, want dit was een groot deel van mijn eindcijfer. Ik ging ook veel bloggen en ik haalde speciale zooltjes voor in mijn schoenen die erg prettig zijn voor mijn knieën. Ik heb nu totaal geen last van mijn knieën tijdens het lopen, dus de zooltjes werken erg goed! Ook las ik deze dag het boek Lef en in de avond keek ik met mijn zusje naar RuPauls Drag Race.

Zondag 7 april

Ik was weer erg ziek wakker geworden, maar moest wel aan de slag met mijn studie. Na het studeren begon ik aan Back to Blackbrick van Sarah Moore Fitzgerald (een van mijn favoriete auteurs!), deed een middagdutje, blogde nog wat en keek naar De Luizenmoeder in de avond. Een mooie afsluiter van de serie naar mijn idee!

Maandag 8 april

Maandag voelde ik me gelukkig iets beter, dus ik ging weer naar Rotterdam. Ik las Back to Blackbrick uit in de trein en ik ging meteen naar de universiteit om met een studiegenootje af te spreken. We moesten een college presenteren en begeleiden, dus we moesten het programma voor het college wat uitwerken. Gelukkig hadden we dit snel gedaan, dus ik deed boodschappen, studeerde verder en ik begon aan De gevangen koningin, het tweede deel van Iskari (voorbereiding voor Yalfest!). Ik blogde weer verder, keek de anime Sirius the Jaeger af, keek verder met That 70’s Show en ging nog wat schrijven. 

Dinsdag 9 april

Tijd om een college te begeleiden! Ik was vroeg wakker, dus ik blogde nog wat, stuurde mailtjes, bereidde mijn college voor en ik las verder in De gevangen koningin. Ik sprak nog af met een vriendin op de universiteit en ik had het college. Het was wel spannend, maar we deden het volgens de professor erg goed. Daarna studeerde en blogde ik thuis en luisterde ik naar de podcast Een fris en vurig liedje, de Nederlandse podcast over Game of Thrones. Ik at in de avond met huisgenootjes en las verder in De gevangen koningin.

Woensdag 10 april

Ik had een kantoordag ingepland. Ik ging vroeg opstaan en ging richting Utrecht en ik las De gevangen koningin in de trein. Ik was de hele dag op kantoor bij Blossom Books en werkte aan de boekhouding. Een lang dagje, maar het was wel erg leuk! Thuis at ik met huisgenootjes en had ik nog een borrel in de avond. 

Donderdag 11 april

Op de donderdag ging ik richting Tilburg. Ik las Iskari 2 uit in de trein en in Tilburg aangekomen ging ik studeren, deed ik met mijn fangirl nog een frisse wandeling en begon ik aan De Eindeling. In de avond aten we zelfgemaakte ramen en gingen we naar de bioscoop. Ik moest Captain Marvel nog zien, dus daar gingen we heen! Ik vond hem heel erg goed en ben nu nog meer hyped over Avengers Endgame! 

Vrijdag 12 april

Ik had weer een college, dus na een ontbijtje vertrok ik richting Rotterdam. Ik ging nog langs de Yendor en haalde een hoop Dragon Ball manga (de Nederlandse oude edities), had mijn college en ging weer terug naar Tilburg. Ik las de hele tijd De Eindeling, tot nu toe een heel tof boek! Weer in Tilburg aangekomen studeerde ik weer en in de avond keken we naar Black Panther, zodat we volledig voorbereid zijn voor Avengers: Endgame.

Dit was mijn weekje weer! De aankomende week heb ik weer genoeg te doen. Zo ben ik vandaag op Elfia in Haarzuilens, ga ik nog studeren, bijles geven en nog wat voorbereidingen treffen voor Yalfest en mijn vakantie naar Japan (ik ga al over twee weken, spannend!). Een prima vooruitzicht!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.