De wekelijkse avonturen van een Fanboy #152

De afgelopen week had ik het vrij rustig. De laatste deadlines voor mijn seminar heb ik gehaald, dus ik kan al bijna vakantie vieren! Het was dus tijd om te lezen, voorbereidingen te treffen voor mijn vakantie en meer.

 

Zaterdag 13 april

Zaterdag begon ik met studeren, maar ik was al snel klaar. Ik ging daarom wat blogjes schrijven, ik las De Eindeling uit en ik begon aan Wie is de Black Panther?. In de middag maakte ik nog een lekkere wandeling en in de avond keek ik met mijn fangirl naar Ant-Man and the Wasp

Zondag 14 april

Hoewel we plannen hadden om naar Elfia te gaan, was ik helaas ziek. We bleven thuis en deden rustig aan. Ik las verder in het boek over Black Panther, las de manga van Dragon Ball (de oude Nederlandse edities!) en we keken naar Santa Clarita Diet. In de avond keken we naar de film The Perfect Date (erg zoetsappig, maar mijn fangirl vond hem erg leuk) en naar Sabrina The Teenage Witch

Maandag 15 april

Het ging al iets beter, dus ik kon deze dag weer naar de universiteit om af te spreken met mijn groepje. We hadden namelijk een paper geschreven en we hadden een 7.2, maar we hebben nog de mogelijkheid om deze te verbeteren. Thuis aangekomen deed ik nog boodschappen en ik had nog een vergadering met mijn bestuur van mijn dispuut. Daarna keek ik naar Game of Thrones, at ik met huisgenootjes en in de avond werkte en studeerde ik verder. Met mijn huisgenootjes keek ik nog naar de USA-editie van Temptation Island. De drama is al hoog nu!

Dinsdag 16 april

Dinsdag had ik weer een college. Ik begon de dag met studeren en bloggen, om vervolgens naar mijn college te gaan. Deze ging vrij goed en daarna studeerde ik nog even door met mijn studiegroep. Daarna ging ik door naar bijles en erna had ik een Dungeons & Dragons avondje! 

Woensdag 17 april

Ik ging eerst studeren, maar toen ik eenmaal klaar was, las ik Wie is de Black Panther? uit. Ik ging erna naar een vriendin die in de avond een borrel gaf en hielp haar met boodschappen en we aten met een groepje. De borrel in de avond was erg gezellig en thuis begon in aan Reached van Ally Condie. 

Donderdag 18 april

Donderdag begon ik met bloggen, maar ik ging al snel richting mijn ouders. Ik had wel een tussenstop, want ik ging nog even langs de Donner om Zij en ik te kopen! Deze moest ik nog hebben voor Yalfest en is nu maar 10 euro, een koopje dus! Ik las Reached in de trein en ik ging naar de osteopaat. Daarna las ik De terugkeer van Layhar en na het eten vertrok ik weer naar Rotterdam. In Rotterdam blogde ik nog veel berichten vooruit, zodat ik tijdens mijn vakantie nog steeds blogjes online kan zetten! 

Vrijdag 19 april

Op de vrijdag had ik ook een rustig dagje. Ik blogde verder, las De terugkeer van Layhar en Reached, regelde nog wat dingetjes voor mijn vakantie naar Tokyo en in de avond had ik een reünistenavond van mijn dispuut. We gingen met een grote groep uit eten en spellen spelen op de vereniging! Ik had het erg naar mijn zin, dus een prima einde van de week!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week bereid ik me vooral voor op mijn vakantie naar Tokyo. Wat heb ik er toch veel zin in! Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.