De wekelijkse avonturen van een Fanboy #153

De afgelopen week had ik mijn laatste studieweek van mijn seminar. Bijna op vakantie, ik kijk er zo naar uit! Ik moest dus nog even aan de slag, maar kon ook lekker lezen en mezelf voorbereiden op een fantastische vakantie. Ook bezocht ik Yalfest, dus ik heb mezelf wel vermaakt de afgelopen week!

 

Zaterdag 20 april

Ik begon de dag met bloggen, om vervolgens naar Utrecht te reizen. Ik las Reached van Ally Condie in de trein. In Utrecht sprak ik af met iemand die laatst in Tokyo was geweest en mij wat tips kon geven wat betreft de stad! We hadden wat uurtjes gezellig gebabbeld over Japan. Thuis aangekomen blogde ik wat verder, bereidde ik me verder voor op mijn vakantie en ik las verder in De terugkeer van Layhar.

Zondag 21 april

Tijd om naar Yalfest te gaan! Ik had een gezellige dag waar ik weer kletste met veel bekenden uit de boekenwereld. Ik had al mijn boeken kunnen laten signeren, zo chill! Ik vond de locatie en het aantal stands iets minder geslaagd dan vorig jaar, maar ik heb me wel vermaakt. Lees hier vooral mijn verslag van de dag!

Maandag 22 april

Tijdens tweede paasdag had ik een dagje met mijn familie. Ik las De terugkeer van Layhar in de trein en ik werd opgehaald bij het station. We gingen een dagje varen met onze boot! Ik las wat in de boot en was zelfs zo kapot na een dagje Yalfest dat ik zelfs sliep op de boot… Thuis ging ik nog bloggen, lezen en nog wat dingen regelen voor Japan.

Dinsdag 23 april

Dinsdag stond ik vroeg op en gaf ik bijles aan een jongen die bijna zijn eindexamens heeft. Daarna ging ik naar Rotterdam voor een college en ging ik weer terug naar mijn ouders. Ik las op de heen- en terugweg De terugkeer van Layhar en Reached. Thuis studeerde ik nog even, keek ik naar de nieuwe aflevering van Game of Thrones en ging ik nog verder bloggen.

Woensdag 24 april

Ik had vroeg in de ochtend een afspraak met de fysiotherapeut. Ik ga de goede kant op, ik heb steeds minder last van mijn knieën! Ik kreeg wat nieuwe en intensievere oefeningen voor thuis en daarna vertrok ik naar Rotterdam. Ik las De terugkeer van Layhar uit, ging afspreken met vrienden en ik had een gezellige borrel in de avond.

Donderdag 25 april

Donderdag was een vrij rustige dag, maar ik wist mijn dag wel te vullen met allemaal taken. Ik ging bloggen, probeerde nog wat kleding voor in de zomer te kopen (mislukt), zocht nog wat dingen uit voor Japan, begon aan Vlam en keek met huisgenootjes de Amerikaanse editie van Temptation Island. In de avond hadden we een afscheidsfeestje voor twee van mijn huisgenootjes, dus we maakten met z’n allen pizza en deden allemaal spellen. Na mijn vakantie kom ik thuis met twee nieuwe huisgenootjes, dus ik ben benieuwd hoe die twee gaan worden.

Vrijdag 26 april

Ik werd weer vrij vroeg wakker, blogde wat en ik ging naar de universiteit voor mijn laatste college, die meer een onnodige evaluatie was van het vak. Ik ging erna terug naar mijn ouders, las Vlam in de trein en thuis aangekomen ging ik met mijn moeder het dorp in en haalde ik nog wat kleding. Thuis blogde ik verder, regelde ik nog wat dingen voor Japan en las ik verder in Vlam. Ook keek ik een aantal afleveringen van het derde seizoen van Sword Art Online, ik vind de anime nu erg tof worden! 

Dit was mijn afgelopen week. Nog even en we gaan op vakantie! Ik heb in ieder geval mijn seminar goed afgesloten, want de professor zei dat iedereen het vak had gehaald. Zo ga ik met een goed gevoel op vakantie!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.