De wekelijkse avonturen van een Fanboy #154

Deze keer kan je geen lang blogje van mij verwachten, aangezien ik nu in Tokyo zit! Ik kan je dus alleen een globaal idee geven van de afgelopen week, maar je kan in ieder geval tientallen blogs verwachten over mijn vakantie.

 

Zaterdag 27 april

Ik had op Koningsdag geen wilde plannen, dus in de ochtend maakte ik mijn laatste blogjes om in te plannen. Tijdens mijn vakantie is er dus elke dag wel wat online gekomen, ik plan flink vooruit! Ook regelde ik nog wat dingen voor mijn vakantie naar Japan en ik pakte alvast wat spullen in. In de middag bezocht ik nog een vriendin en aan het eind van de middag kwam mijn fangirl aan met haar koffers. In de avond troffen we nog wat voorbereidingen, want we zijn zo hyped voor onze vakantie!

Zondag 28 april

In de ochtend pakten we weer wat spullen in, maar gingen we ook naar de stad. We gingen naar Avengers: Endgame! Daarna kwamen we thuis, regelde ik nog de laatste dingen en probeerden we goed te slapen, want de volgende dag zouden we vertrekken!

Maandag 29 april

In de ochtend vertrokken we naar Schiphol, om daar eerst een vlucht te hebben naar Helsinki. Daar hadden we een overstap van twee uur, om vervolgens tien uur te vliegen naar Tokyo. We hadden allebei Caraval mee, dus misschien hebben we die wel in het vliegtuig gelezen. Als het lukte, hadden we ook wat geslapen, anders komt de jetlag wel heel hard aan…

Dinsdag 30 april

We kwamen rond negen uur aan in Tokyo. Na wat dingen regelen op het vliegveld vertrokken we naar ons hostel, dropten we onze spullen en gingen we meteen de stad in (naar Jimbocho, de boekenwijk van Tokyo, en Akihabara, de nerdwijk van Tokyo). Niet al te laat terug naar het hotel, want we waren waarschijnlijk erg moe!  De volgende dagen zijn nog niet volledig vastgesteld. Het hangt heel erg af van het weer wat we gaan doen. Tijdens twee of drie dagen zal het wat regenen, dus misschien plannen we dan een dag in waarin we meer binnen dan buiten zitten. Het kan dus een beetje puzzelen worden, maar dat komt vast goed!

Ik kan nu dus weinig vertellen over de komende week, maar ik hoor daarom ook graag of jij nog bepaalde wensen hebt voor blogs die ik kan maken over Japan. Dit zijn onder andere de dingen waar ik over zal bloggen:

  • Praktische zaken over Tokyo (zoals een Pocket Wifi en vervoer in Tokyo).
  • Dagverslagen (misschien wel meerdere van één dag)
  • Blogs over specifieke attracties, bezienswaardigheden of winkels.
  • Blogs over het eten in Tokyo, want er is zo veel om te eten!

Mocht jij nog bepaalde dingen over Tokyo willen weten, hoor ik het graag!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Ik kijk enorm uit naar je blogs over Tokyo!

    1. Thanks Katja! Er zullen er een hoop komen 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.