De wekelijkse avonturen van een Fanboy #156

De afgelopen week had ik het weer lekker druk. Ik heb nu mijn laatste blok van mijn bachelor, ik had wat feestjes, keek wat series en bezocht een concert!

 

Zaterdag 11 mei

Op de zaterdag was mijn moeder jarig, dus tijd voor feest! In de ochtend was ik aan het bloggen en maakte ik een wandeling. Daarna bereidde we ons voor op de visite en hadden we zowel in de middag als avond mensen die op bezoek kwamen. Het was erg gezellig! Ik had alleen nog wat last van de jetlag van vakantie, dus uiteindelijk dook ik bekaf in mijn bed.

Zondag 12 mei

Het was moederdag, dus we begonnen de dag met een lekker ontbijt. Daarna wandelden we een rondje en ik las Vlam uit. Ik blogde wat in de middag en begon aan Meester Legende, het vervolg op Caraval! In de avond keek ik nog naar The chilling adventures of Sabrina en speelden we met de familie Sushi Go.

Maandag 13 mei

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Ik deed meteen boodschappen toen ik aankwam, studeerde wat en bezocht een college van Filosofie van de economie. Ik vind dit vak niet heel bijzonder, maar na dit vak heb ik mijn bachelor gehaald! Thuis keek ik naar de nieuwe aflevering van Game of Thrones, ik at met een van mijn huisgenootjes en had een borrel van mijn dispuut.

Dinsdag 14 mei

Ik moest een dag naar kantoor, dus ik vertrok vroeg naar Utrecht. Ik las Meester Legende in de trein en na een paar uur ging ik weer naar huis. Thuis studeerde ik en keek ik naar Sword Art Online, om vervolgens een avond Dungeons and Dragons te hebben met vrienden.

Woensdag 15 mei

Woensdag begon ik met studeren, maar ging ik uiteindelijk nog wat bloggen. Ik had een practicum waar ik heen ging en thuis studeerde ik verder. Ik keek nog naar Sword Art Online en had in de avond een gezellige borrel.

Donderdag 16 mei

Ik begon de dag met het doen van wat boodschappen, om vervolgens Sword Art Online af te kijken. Ik kan niet wachten op het vierde seizoen! Ik downloadde ook Scrivener, een programma voor schrijvers. Ik studeerde wat, begon aan het tweede seizoen van She-Ra en in de avond had ik afgesproken om met wat vrienden te chillen.

Vrijdag 17 mei

In de ochtend werkte en blogde ik wat, om vervolgens mijn spullen in te pakken en op weg te gaan naar Tilburg. Ik las Meester Legende in de trein en in Tilburg aangekomen keek ik naar Riverdale (mijn fangirl en ik hebben bijna het derde seizoen uit) en maakten we foto’s in onze Betty en Jughead-cosplay! In de avond gingen we de stad in, want we gingen naar het concert van Against the current in 013! Het was een erg tof concert waar ze zeker van hadden genoten. Heerlijk om weer eens een concert te bezoeken!

Dit was mijn afgelopen week. Weer lekker veel gedaan! Volgende week heb ik meerdere evenementen op de planning staan, dus dat worden veel dagjes uit!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.