De wekelijkse avonturen van een Fanboy #157

De afgelopen week was vrij hectisch. Ik deed leuke dingen (zoals verschillende evenementen meemaken), maar ik kreeg ook een bepaalde mogelijkheid aangereikt waar ik goed over moest nadenken. Er kunnen wat veranderingen gaan komen in de toekomst, dus het was een drukke week!

 

Zaterdag 18 mei

Ik begon de dag met studeren en blogde ook een hoop. Daarbij las ik Meester Legende uit, wat een goed boek! In de middag besloot ik wat te schrijven aan mijn verhaal en in de avond was het Songfestival. Normaal kijk ik dit helemaal niet, maar mijn fangirl wilde het perse met mij kijken. Af en toe waren de nummers heel cringy, maar over het algemeen was het best grappig om te zien. En Nederland won ook nog!

Zondag 19 mei

Op de zondag hadden we een rustige ochtend. We bekeken de laatste afleveringen van het derde seizoen van Riverdale en vervolgens gingen we naar een suprisedag. Mijn fangirl had twee tickets kunnen regelen voor Ashtonia, een karavaan vol acrobatiek, humor en onverwachte acts. Het was hilarisch en de aankleding was zo tof! Ashtonia komt nog naar andere steden toe, dus haal zeker een kaartje als je kan. In de avond las ik De Opstand (het derde deel van Bravelands) en keken we naar de film Dumplin’ op Netflix. Wat een goede film! Net voor het slapen kreeg ik nog een berichtje in een Whatsappgroep, waar ik lang over moest nadenken. Ging ik deze kans grijpen? Ik besloot ervoor te gaan…

Maandag 20 mei

Het was weer tijd om naar mijn kamer te gaan. Ik las De Opstand uit in de trein en thuis aangekomen keek ik naar de laatste aflevering van Game of Thrones. Hoewel ik het einde wel begrijp, ging dit laatste seizoen veel te snel, waardoor alles zo afgeraffeld is. Ik ging studeren en ik gaf nog bijles op de universiteit. In de avond at ik met huisgenootjes en ging ik nog veel bloggen en studeren. Tot slot keek ik het tweede seizoen van She-Ra af. Hoewel ik er niet helemaal fan van been, ga ik zeker het derde seizoen kijken als die uit komt.

Dinsdag 21 mei

Dinsdag ging ik vroeg richting Amsterdam. Ik las Aarstivaal in de trein en in Amsterdam aangekomen gingen mijn fangirl en ik eerst langs wat boekhandels. Vervolgens hadden we een persvoorstelling van een film die binnenkort uitkomt, namelijk Five Feet Apart. Binnenkort hoor je hoe de film is! Daarna ging ik naar Rotterdam en at ik bij een oud huisgenootje die nu een eigen appartement heeft. Gezellig om elkaar weer even te bespreken, het appartement zag er ook erg goed uit!

Woensdag 22 mei

Deze dag was ik constant in de weer. In de ochtend bracht ik een bezoek aan de persoon die zondag een bericht had gestuurd, om vervolgens met een vriendin in de Donner een theetje te doen. Ik heb namelijk dit weekend een inauguratieweekend van eerstejaars van mijn dispuut, dus ik vroeg een beetje aan haar hoe haar verwachtingen waren. We gingen samen door naar de universiteit en ik had daar een practicum. Na het practicum bracht ik mijn spullen thuis en ging ik naar Tilburg. Ik las weer Aartsrivaal in de trein en in Tilburg gingen we naar een Avatar The Last Airbender Pubquiz na een lekkere maaltijd. Ik ben een groot fan van Avatar, dus ik testte graag mijn kennis rondom deze serie. Ik heb de serie voor het laatste drie jaar geleden gezien, dus ik was wel wat vergeten. De quiz was erg pittig, we waren elfde van de achttien teams!

Donderdag 23 mei

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las Aartsrivaal in de trein, ging thuis stemmen voor de Europese verkiezingen en ik ging nog wat bloggen. Ik had een vergadering met mijn bestuur en ging erna door naar mijn ouders. Thuis regelde ik nog wat dingen voor het weekendje, blogde ik wat, downloadde ik de Sims 4 (die is tot dinsdag gratis via Origin!), las ik verder in Aartsrivaal en had ik een gesprek met mijn ouders, wat ook ging over het berichtje van afgelopen zondag… Ik ga namelijk verhuizen! Er is een kamer vrijgekomen in een gebouw waar ik eigenlijk al heel lang wilde wonen en ik heb de kamer gekregen! Het is een heerlijke plek dichtbij Blaak, het is er lekker koel (mijn huidige kamer is bloedheet in de zomer) en ik zit niet op de bovenste verdieping, dus ik heb voortaan hoge muren. Ook hoef ik bijna een half uur minder te reizen met het openbaar vervoer, dus ik ga er echt op vooruit. Aankomende maand gaan we verhuizen en dan heb ik een nieuw stekkie waar ik sowieso een jaar ga wonen. Dat wordt een ideaal jaar tijdens mijn master!

Vrijdag 24 mei

Op de vrijdag ging ik vroeg in de ochtend naar Rotterdam. Ik las Aartsrivaal in de trein en in Rotterdam aangekomen beantwoordde ik mails, ging ik bloggen en ging ik lunchen met een huisgenootje. Daarna nog even bloggen, inpakken en op naar het weekendje! Het was een gezellige vrijdag met mijn vrienden, een geslaagd weekend, nu al!

 

De afgelopen week heb ik dus zeker genoten. Het vooruitzicht van verhuizen is erg fijn, ik ga het er vast naar mijn zin hebben! Mocht ik eenmaal alles hebben verhuisd, zal ik zeker nog een blog maken met hoe mijn kamer eruit gaat zien.

En, hoe is het bij jou?

4 reacties

Naar het reactie formulier

  1. Wat tof dat je gaat verhuizen! Heerlijk dat je een betere optie hebt gevonden qua kamer. Niet zo’n hete kamer in de zomer is vast fijn 😉

    1. Ja, ik heb echt geluk gehad! 😀

  2. Wat fijn dat je een nieuw plekje hebt gevonden! Krijgen we wel een roomtour?

    1. Uiteraard! Even hopen dat ik een lange rij aan boekenkasten kan uitstallen in mijn nieuwe kamer hahah

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.