De wekelijkse avonturen van een Fanboy #158

De afgelopen week had ik genoeg te doen. Ik had een tof weekend, regelde wat dingen voor mijn verhuizing, moest studeren en was lekker aan het lezen! Het was in ieder geval een goed gevulde week die ik goed wist te vullen, zeker met alle leuke vooruitzichten die ik heb.

 

Zaterdag 25mei

Ik was op een weekendje weg met vrienden van mijn studentenvereniging op een camping in Zeeland. Ons dispuut had eerstejaars die lid wilden worden van ons dispuut, dus dit weekend zouden ze dat gaan worden. We hadden het erg gezellig, speelden verschillende spellen en aan het eind van de avond hadden we zes nieuwe leden erbij!

Zondag 26 mei

In de ochtend was iedereen druk in de weer om onze huisjes op te ruimen. Ik kon met iemand meerijden naar Rotterdam, dus ik was snel weer thuis. Daar dropte ik mijn spullen en ik ging richting mijn ouders. Ik las Aartsrivaal in de trein en met mijn ouders en zusje ging ik naar een walking diner met allemaal verschillende hapjes. Vrienden van mijn ouders waren namelijk 25 jaar getrouwd, dus het was feest! Daarna las ik Aartsrivaal uit, een heel tof boek vol superhelden. 

Maandag 27 mei

Het was weer tijd om terug te gaan naar Rotterdam, want ik kon weer naar college. Ik studeerde in de trein, ging nog even langs mijn nieuwe kamer om wat op te meten en ik deed boodschappen. Voor mijn college deed ik een theetje met een oud-huisgenootje en na mijn college deed ik weer een theetje, dit keer met een bestuursgenootje. Thuis ging ik veel bloggen, at ik met huisgenootjes en kletsten we nog even bij. In de avond begon ik aan De Executie van Daniëlle Bakhuis, die al erg sterk begon.

Dinsdag 28 mei

Ik moest eerst even hard studeren, maar vervolgens kon ik lekker veel bloggen! Ik las in de middag De Executie uit, een fenomenaal boek waar ik erg van onder de indruk ben. Daarbij at ik weer met huisgenootjes en deden we nog wat bordspellen achteraf en ik begon aan Vijf stappen van jou.

Woensdag 29 mei

In de ochtend ging ik hard aan de bak. Bloggen, mails beantwoorden en studeren, genoeg te doen! Ik ging lunchen met wat vrienden op de universiteit en ik ging naar een practicum. Thuis studeerde ik verder en las ik Vijf stappen van jou uit. Tijdens het avondeten keek ik wat afleveringen van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures en in de avond had ik een borrel van mijn vereniging.

Donderdag 30 mei

Ik kon in de ochtend vertrekken naar Tilburg, dus ik stapte vroeg op de fiets om naar de metro te gaan. Ik las De geur van groen in de trein en in Tilburg aangekomen hielp ik mijn vriendin met een project voor haar opleiding. Ik bereidde mijn workshop boekbloggen voor (ik had de zaterdag een evenement in de bibliotheek in Enschede) en we keken een aflevering van Sabrina.

Vrijdag 31 mei

Vrijdag begonnen we met het verder werken aan het project, om vervolgens aan mijn studie te zitten. Ik blogde nog wat en ik kon weer naar Rotterdam. Daar sprak ik af met mijn ouders bij mijn nieuwe kamer om wat verfspullen te brengen en daarna ging ik met ze mee naar huis. In de auto las ik De geur van groen uit, een prachtig verhaal! Thuis aangekomen ging ik bloggen. Tijdens het eten keek ik weer wat afleveringen van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures, ik maakte een beginnetje met Sims 4 (die kon je vorige week gratis downloaden) en ik had nog wat blogs geschreven. Voor het slapen gaan nog even beginnen met De laatste zes en dan slapen, want de volgende dag zou ik vroeg opstaan zodat ik naar het YA-evenement in Enschede kon! 

Dit is mijn verslag van de afgelopen week. De aankomende week ga ik vooral bezig zijn met mijn verhuizing, als het eenmaal klaar is kan ik eindelijk genieten van mijn nieuwe kamer!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.