De wekelijkse avonturen van een Fanboy #159

De afgelopen week trof ik voorbereidingen voor mijn verhuizing, ik heb namelijk een andere kamer, dichterbij de stad. Ik had alleen roze muren, dus ik moest wel wat verven… Daarnaast las ik weer een aantal boeken en bezocht ik een leuk evenement, dus er was genoeg te doen.

 

Zaterdag 1 juni

Zaterdag moest ik ontzettend vroeg op. Er was namelijk een young adult evenement in de bibliotheek van Enschede, waar ik vanaf het begin bij wilde zijn. Ik las De laatste zes in de trein en het evenement zelf was erg leuk, ik gaf er ook een workshop boekbloggen! Hier kan je mijn verslag lezen. Tijdens de terugreis las ik De laatste zes uit en begon ik aan Cool als Collina, een boek over een jongen die scheidsrechter wil worden op het voetbalveld. Ik ben geen fan van voetbal, maar dit boek pakte me wel! Thuis keek ik Pokémon Sun and Moon, blogde ik wat en ordende ik mijn Pokémonkaarten (een gigantisch karwei, want ik heb in de duizenden kaarten…).

Zondag 2 juni

Op de zondag begon ik met bloggen en Pokémon kijken. Tijdens de middag las ik Cool als Collina uit en ging ik nog Zweeds pesten (een kaartspel) doen met familie. In de avond gingen we gourmetten in de tuin, toen de hitte gelukkig was afgekoeld. In de avond keek ik nog wat Pokémon en begon ik aan The sun is also a star.

Maandag 3 juni

Maandag ging ik weer terug naar Rotterdam. Ik las The sun is also a star in de trein en studeerde thuis. Ook pakte ik al wat spullen in voor de verhuizing en blogde ik wat. Ik haalde mijn sleutels op van mijn nieuwe kamer, maakte al wat voorbereidingen voor het verven en vertrok naar Tilburg. Daar had ik in de avond mijn fangirl geholpen met het opzetten van een project voor haar school, waarbij we even moesten klussen. Een avond waarin we hard hadden gewerkt, maar ze is nu wel stukke verder!

Dinsdag 4 juni

Op naar Rotterdam! Ik ging samen met een groepje mijn nieuwe kamer verven. Ik had twee kleuren: witgrijs en roze, maar ik heb het overgeverfd naar wit en blauw. Een tweede laag voor het witte is nog wel nodig, maar het blauw ziet er fantastisch uit! We hadden een hele middag erop zitten, daarna gingen we nog even eten bij Happy Italy. In de avond speelde ik nog Dungeons and Dragons, daarna snel naar bed en uitrusten na een lange dag!

Woensdag 5 juni

Woensdag begon ik met studeren, maar las ik ook verder in The Sun is also a Star. Ik speelde nog Pokémon Ultra Sun en keek naar Pokémon de anime, deed boodschappen en kookte (voor de allerlaatste keer!) voor huisgenootjes. In de avond had ik nog een gezellige borrel en een open feest van mijn vereniging. Het zou nog flink onweren, dus ik ging gelukkig op tijd naar huis.

Donderdag 6 juni

Ik begon de dag met verder lezen in The Sun is also a Star, maar ik maakte ook wat blogs en studeerde nog wat. Al snel ging ik richting mijn nieuwe kamer, want ik ging een tweede laag aanbrengen aan de muren die wit zouden worden. Meerdere vrienden kwamen helpen, dus dat was fijn! Na die tweede laag was de muur lekker wit, dus mijn kamer is bijna klaar! Daarna gingen we met een groepje een drankje doen bij de Oude Haven (Pardoen is een heerlijk terras met speciaalbiertjes) en tot slot ging ik uit eten met mijn bestuur in een Vietnamees restaurant. Daarna maakte ik mijn kamer nog wat klaar (ik moest de tape weghalen, net als alle bubbeltjesplastic op de grond) en deed ik nog een drankje met een vriendin om de klusdag af te sluiten. Eenmaal in mijn oude kamer aangekomen ging ik nog veel inpakken, want een boekenwurm als ik heeft genoeg spullen…

Vrijdag 7 juni

In de ochtend vertrok ik vroeg naar mijn nieuwe kamer. Een schoonmaakbedrijf kwam mijn vloer nog schoonmaken (er zat nog een vlek in het tapijt), dus daar moest ik even bijzijn. Ik praatte nog met mijn nieuwe huisgenoot, las The Sun is also a Star uit en ik begon aan De magische apotheek. Na het bezoek van de schoonmaakdienst ging ik richting mijn ouders, deed ik een klein dutje (aangezien ik door de warmte veel minder kan slapen) en ging ik naar de verjaardag van mijn tante en nichtje. Daar lekker gegeten en weer terug naar Rotterdam. Op de volgende dag (gisteren dus) zou ik gaan verhuizen, dus tijd om de laatste spullen in te pakken! De dag sloot ik af met het schrijven van deze blog. Op naar mijn nieuwe kamer!

Mijn week zat dus vol met voorbereidingen voor mijn verhuizing. Ik kan niet wachten om te genieten van mijn nieuwe kamer in de Oude Haven! Een Room Tour zal ik maken als ik helemaal ben gesetteld. In het volgende weekoverzicht hoor je over mijn verhuizing, maar hoop ik ook lekker veel te lezen en ik moet alvast studeren voor mijn tentamen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.