De wekelijkse avonturen van een Fanboy #160

De afgelopen week was vrij hectisch, maar wel erg leuk. Ik ging namelijk verhuizen, dus ik moest hard aan de slag! Ik maakte veel uitjes, studeerde veel en sprak met veel vrienden af.

 

Zaterdag 8 juni

Op de zaterdag zou ik gaan verhuizen. Vroeg opstaan, de laatste spullen inpakken en verhuizen maar! Mijn ouders kwamen met een groot busje en binnen een dag konden we gelukkig alles verplaatsen naar mijn nieuwe kamer. Ik woonde eerst in het randje van de stad, maar nu woon ik heel dichtbij station Blaak! Erg centraal dus, een ideale kamer. Mijn vloer was alleen nog nat van de schoonmaak, dus we hadden nog niet alles uitgepakt. Op de terugweg las ik De magische apotheek (welke ik uiteindelijk thuis uitlas) en ik keek nog naar wat afleveringen van Pokémon.

Zondag 9 juni

Zondag had ik een dagje gepland met een oud-klasgenoot en haar vriend. We gingen naar de Gamestate in Den Haag, een indoor arcadehal waar je met je pasje allemaal spellen kon doen. Supertof! We gingen zelfs nog naar de Gamestate in Rotterdam. Ik had 20 euro op mijn pas kunnen krijgen voor maar 10 euro door een Groupon-actie, dus dat ga ik goed in de gaten houden, want dit was zeker voor herhaling vatbaar. We bezochten ook nog de Japanmarkt in Leiden en thuis aangekomen ging ik met mijn ouders naar de Praxis om nog een lamp te halen voor mijn kamer. Thuis ging ik nog bloggen en studeren, maar in de avond keek ik naar Klikbeet en begon ik aan Nerds! 

Maandag 10 juni

Ik las in de ochtend Nerds!, om daarna weer naar mijn nieuwe kamer te gaan. Spullen uitpakken, een lamp ophangen en lunchen in de Oude Haven met mijn ouders en mijn fangirl die als verrassing langskwam. Ik studeerde in de middag (ik moest een essay schrijven), deed wat boodschappen en kookte voor wat vrienden. In de avond studeerde ik verder en richtte ik mijn kamer nog wat verder in. Ik wacht nog even op volgende maand (want dan komen er misschien nog extra boekenkasten in mijn kamer) en dan zal ik nog een Room Tour maken!

Dinsdag 11 juni

Dinsdag kon ik de dag beginnen met het afronden van mijn essay. Erg fijn, want ik moest hem pas vrijdag inleveren! Erg op tijd dus. Ik ging nog wat bloggen en in de middag ging ik naar de bioscoop voor Mirai, een animefilm waar ik kaartjes van had gewonnen bij Animeazing! Ik vond de film erg mooi en daarna ging ik nog even de stad in voor wat inkopen. In de avond speelde ik Dungeons and Dragons met mijn vrienden. Een erg toffe sessie, want we gaan al richting het einde.

Woensdag 12 juni

Een dagje op kantoor! Ik ging werken bij Blossom Books voor de administratie. Ik las Nerds! in de trein en na een dagje werken ging ik terug naar huis en deed ik boodschappen. Ik studeerde nog even en ik at samen met een hoop vrienden. In de avond had ik op mijn vereniging een veiling voor het goede doel, waarbij veel geld was opgehaald. Daarna was het slotfeest van onze vereniging, want nu hebben we een soort vakantie.

Donderdag 13 juni

Donderdag ging ik eerst studeren, maar ik had ook een vergadering met mijn bestuur. Ik ging in de middag nog wat winkelen (ik moest nog wat spullen voor in de keuken halen) en ik las verder in Nerds! Na het eten ging ik met mijn fangirl naar de Leesclub van Proudya010, met Chinouk Thijssen! We bespraken Truth or Dance en hadden een geweldige avond, waarbij we veel hadden gekletst over de boeken van Chinouk, de boekenwereld en schrijven. Mijn verslag komt nog online!

Vrijdag 14 juni

Op de vrijdag ging ik eerst naar Den Haag. Mijn zusje had haar scriptieverdediging bij de Haagse Hogeschool en ze is geslaagd met een mooie 8! Ze deed het ontzettend goed, dus ik was een trotse broer. Daarna weer naar de universiteit, Nerds! lezen en naar college. Na mijn college studeerde ik thuis even verder en ging ik richting Oss voor een 21-diner van een vriendin. Dit was een leuke avond met ontzettend lekker Surinaams eten. Ik was wel laat thuis, dus snel naar bed en even uitrusten!

Dit was mijn afgelopen week. Ik moet nog een beetje wennen aan mijn nieuwe kamer, maar ik vind het wel heerlijk! De aankomende week kan ik studeren voor mijn laatste bachelortentamen, dus ik moet nog even bikkelen.

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Elke ‘de wekelijkse avonturen’ weer verbaas ik me erover dat jij zoveel kunt doen in een week! Heb jij stiekem meer uren op een dag dan ik? 😉 Veel plezier op je nieuwe kamer. Hij is erg leuk geworden, zag ik op Instagram. En natuurlijk veel succes met je laatste tentamen!

    1. Thanks! Haha, ja, een hele goede planning helpt een hoop 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.