De wekelijkse avonturen van een Fanboy #161

De afgelopen week was ik steeds meer gewend geraakt aan mijn nieuwe kamer. Ik had vaak bezoek, maar ik moest ook hard studeren voor mijn laatste tentamen van mijn bachelor.

 

Zaterdag 15 juni

In de ochtend was ik aan het studeren en blogde ik wat, om vervolgens Nerds! uit te lezen en te beginnen in Zonderling. Ik ruimde mijn kamer nog wat op, keek naar een paar afleveringen van Pokémon en That 70’s Show en ik had een avondje rustig gelezen.

Zondag 16 juni

Zondag begon ik met bloggen, maar deed ik ook boodschappen en schreef ik verder met mijn verhaal. Ik was alleen wat ziekjes, dus in de middag deed ik nog een dutje om wat energie te pakken en ik las verder in Zonderling. In de avond at ik met mijn huisgenoot, blogde ik wat verder en ging ik nog even kletsen met wat vrienden die op bezoek kwamen.

Maandag 17 juni

Ik ging eerst studeren, om vervolgens wat te bloggen en Zonderling te lezen. Ik keek weer wat afleveringen van That 70’s Show en een oud huisgenootje kwam op bezoek om mijn kamer te bekijken en om te eten. Na het eten zwaaide ik haar uit en ging ik naar een vergadering toe van mijn commissie. 

Dinsdag 18 juni

Ik begon de dag weer met studeren, keek naar That 70’s Show en ging nog even werken. Ik las verder in Zonderling, deed wat oefeningen voor de fysio en ik had weer bezoek van wat vrienden. Voordat ik ging slapen las ik nog een stuk uit Zonderling, wat een fantastisch verhaal!

Woensdag 19 juni

Woensdag was ik nog erg ziek, dus ik moest rustig aan doen. Ik studeerde hard voor mijn tentamen, maar las ook verder in Zonderling. In de avond had ik nog plannen, maar die had ik helaas moeten afzeggen omdat ik erg ziek was. Wel kwam er een groep vrienden langs om samen te eten, dus dat was wel gezellig!

Donderdag 20 juni

Ik was alweer ziek, dus in de ochtend ging ik wat uitzieken. Na wat thee en eten ging het gelukkig iets beter. Ik bezocht met mijn fangirl de bibliotheek in Rotterdam, waar we wat foto’s gingen maken voor de Instagram van @proudya010, ga deze zeker volgen! We organiseren namelijk leuke evenementen voor YA-lezers, zo hebben we een leesclub gehad met Chinouk Thijssen! Daarna deden we wat boodschappen en kwamen vrienden van ons op bezoek. Eerst samen eten, toen een rondje doen in de Markthal en erna nog even een terrasje pakken in de Oude Haven! Toen ik weer thuis was, las ik weer erg veel in de Zonderling, een magisch boek met een geniale schrijfstijl.

Vrijdag 21 juni

Vrijdag voelde ik me al iets beter. Ik leerde voor mijn tentamens, deed een wasje, keek naar Slender Man de film (jeetje, die was slecht) en Carrie en blogde wat. Ook las ik Zonderling uit, ik kan niet wachten op het vervolg! Tijdens het eten keek ik naar That 70’s Show en ik ging in de trein om naar Tilburg te gaan, waar ik begon in Verschijning van Joany de Vries. 

 

Dit was mijn afgelopen week. Nog even bikkelen voor mijn tentamen, maar dan heb ik hem hopelijk gehaald en kan ik genieten van mijn vakantie!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.