De wekelijkse avonturen van een Fanboy #162

De afgelopen week had ik mijn allerlaatste tentamen van mijn bachelor. Eindelijk vakantie! Toch stond ik niet stil, want ik had weer genoeg te doen. En dat terwijl het weer erg warm was!

 

Zaterdag 22 juni

Ik begon de dag meteen met studeren en ik las verder in Verschijning. Ik blogde nog wat, keek naar wat afleveringen van The Disastrous Life of Saiki K. en ik keek naar de film The girl with all the gifts (een boekverfilming die op Netflix staat).

Zondag 23 juni

Wizards Unite was uit, de nieuwe Pokémon Go in het teken van Harry Potter. Mijn fangirl en ik deden in de ochtend meteen een rondje waarin we het spel speelden. We vinden het best tof! Daarna leerde ik verder voor mijn tentamen en ik las verder in Verschijning. Ook deed ik een cosplaytest voor Jacks van Caraval voor tijdens Yaltival, ik blogde nog wat en leerde weer verder aan het eind van de middag. In de avond keken we nog naar The Disastrous Life of Saiki K., ik pakte mijn spullen en ging weer naar Rotterdam (de dag daarna zou erg heet worden, dus ik kon beter in de avond alvast gaan). Ik las Verschijning uit tijdens de treinreis en in Rotterdam aangekomen keek ik nog wat afleveringen van That 70’s Show.

Maandag 24 juni

De dag van mijn laatste tentamen! Ik sliep wat uit, deed boodschappen en leerde weer voor mijn tentamen. Ik blogde wat en studeerde hard, om aan het eind van de middag met een vriendin op de universiteit te eten. Ik had in de avond mijn tentamen, maar gelukkig was ik snel klaar. Haast iedereen in de zaal kon na een uurtje weer vertrekken! Het tentamen ging redelijk goed, dus ik vermoed wel dat ik het vak heb gehaald. Vervolgens keek ik thuis That 70’s Show, las ik de Aniway en begon ik aan Koningin van Lucht en Duisternis.

Dinsdag 25 juni

Vakantie! In de ochtend ging ik bloggen en That 70’s Show kijken en in de middag kwam een bijleskindje langs voor een bijles in wiskunde. Ik las verder in Koningin van Lucht en Duisternis, begon aan Hi Score Girl op Netflix tijdens het eten en ik vertrok weer naar mijn ouders. Daar is het iets koeler, dus daar zou ik het de komende dagen wel uit kunnen houden.

Woensdag 26 juni

In de ochtend maakte ik foto’s van nieuwe boeken die binnen waren gekomen (ik kreeg gewoon acht pakketjes!), deed boodschappen en ik had bezoek van Eline (All The Feels). We hadden goed bijgepraat, plannetjes gesmeed voor onze podcast, we speelden een rondje Wizards Unite, keken naar een aflevering van Huntik en aten samen. In de avond las ik Sophie: Met jou wil ik mijn dagboek delen, ik blogde nog wat, luisterde naar de podcast Chez Geeque en las verder in Koningin van Lucht en Duisternis.

Donderdag 27 juni

Ik werd vroeg wakker, maar ik bleef nog even liggen en las Koningin van Lucht en Duisternis. Ik ging veel bloggen, maar las ook een groot stuk in het boek. Ik kreeg deze middag ook te horen dat ik een voldoende had voor mijn tentamen, dus mijn bachelor is binnen! In de avond las ik nog verder en boekte ik een tripje naar Antwerpen met mijn fangirl! Hoewel we al op vakantie waren geweest naar Tokyo, wilden we toch nog een kleine vakantie meemaken deze zomer. Antwerpen is lekker dichtbij, dus deze stad gaan we drie dagen even goed verkennen!

Vrijdag 28 juni

In de ochtend las ik Koningin van Lucht en Duisternis uit en ging ik met mijn fangirl even naar het dorp. Een beetje winkelen en even bij een strandtentje lunchen om te vieren dat ik mijn bachelor heb! Thuis aangekomen pakten we al wat spullen in, blogde ik nog wat en aten we met mijn zusje. Daarna was het tijd om naar Tilburg te gaan en begon ik aan Break a Leg. In de trein las ik al een flink stuk! In Tilburg aangekomen deed ik nog een test voor mijn cosplay en keek ik (voor de zoveelste keer) naar Avatar The Last Airbender. Wat een nostalgie! Mijn fangirl en ik maakten een deal: telkens als we twee afleveringen van Avatar kijken (mijn favoriete serie), kijken we een aflevering van Buffy. Een prima deal!

Dit is mijn afgelopen week. Nu genieten van de vakantie en mij binnenkort aanmelden voor mijn master! Echt fantastisch nieuws, dus de komende tijd kan ik lekker veel lezen, leuke uitjes doen en een geweldige zomer tegemoet gaan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.