De wekelijkse avonturen van een Fanboy #163

De afgelopen week had ik genoeg te beleven. Festiviteiten, evenementen, een dagje uit en meer! Tijdens mijn vakantie kan ik nog genoeg leuke dingen doen, dus daar heb ik zeker gebruik van gemaakt.

 

Zaterdag 29 juni

Het was een hele warme dag, dus ik moest rustig aan doen en binnen blijven. Ik ging veel bloggen, las Break a Leg uit en ik begon aan Het omgekeerde van altijd. In de avond keek ik weer met mijn fangirl naar Avatar The Last Airbender en Buffy the Vampire Slayer. We kijken telkens een aflevering van Buffy en daarna twee afleveringen van Avatar! We moesten wel vroeg gaan slapen, want de volgende dag zouden we vroeg op moeten staan..

Zondag 30 juni

Om zeven uur stond de wekker, want we moesten naar Eindhoven voor Yaltival! Mijn fangirl was een van de organisatoren van het evenement, dus we konden vanaf het begin helpen met opbouwen. Ook waren we aan het cosplayen als Jacks en Donatella van de Caraval-serie. Het was een ontzettend leuke dag en in de avond kwamen we moe maar voldaan thuis.

Maandag 1 juli

Maandag sliepen we even goed uit na zo’n lange dag, maar toen kon ik al snel naar Rotterdam. Ik las De omgekeerde van altijd uit in de trein en in Rotterdam bracht ik de sleutels van mijn oude kamer terug. Ik deed boodschappen, blogde wat en ik keek naar Hi Score Girl en That 70’s Show tijdens het eten. In de avond had ik nog een vergadering en voordat ik ging slapen begon ik aan het vierde deel van Mortal Engines

Dinsdag 2 juli

Ik begon de dag met bloggen en naar het kijken van That 70’s Show. Ik ging ook nog wat verder met A Darkling Plain, ik gaf nog bijles en ik bracht een vriendin een bezoekje omdat ze even slecht ter been is. Tot slot kwam nog een goede vriend langs die ik een hele lange tijd niet had gezien, dus we konden even goed bijkletsen! We aten ook nog samen en tot slot ging ik richting mijn ouders. 

Woensdag 3 juli

In de ochtend ging ik naar de fysiotherapeut, maar daarna ging ik door naar Delft voor een dagje weg met mijn fangirl! Ik las A Darkling Plain op de heen- en terugweg. In Delft gingen we wat shoppen, bezochten we het museum Prinsenhof en aten we bij Umai, lekker sushi eten! Nu vinden we de sushi wel stukke minder lekker dan die in Japan, we willen terug! Thuis deed ik nog wat oefeningen van de fysiotherapeut. 

Donderdag 4 juli

Ik ging in het begin van de dag nog wat bloggen, maar daarna ging ik naar de kapper. Even een flink stuk haar eraf! In de middag had mijn zusje de uitreiking van haar hbo-diploma in Facility Management, dus we gingen met de familie naar de Haagse Hogeschool. Daarna gingen we uit eten in Leiden. Tot slot las ik verder in het vierde deel van Mortal Engines

Vrijdag 5 juli

Vrijdag begon ik met bloggen en het kijken van That 70’s Show. Uiteindelijk schreef ik nog wat en ging ik naar Zoetermeer voor de leesclub van boekhandel Silvester! We bespraken De Executie van Daniëlle Bakhuis, waar je binnenkort een verslag over kan lezen. Daarna ging ik door naar Rotterdam en had ik een gezellige spelletjesavond met vrienden.

 

Het was weer een erg leuke week, op naar de volgende! Er zijn weer genoeg toffe dingen om naar uit te kijken de komende tijd, dit wordt een heerlijke zomer!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.