De wekelijkse avonturen van een Fanboy #164

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Ik las ontzettend veel, meer deed ook nog wat hele leuke dingen. Ook al is het vakantie, ik blijf meer dingen verzinnen om me bezig te houden!

Zaterdag 6 juli

Zaterdag begon ik met het luisteren van een nieuwe podcast van Filmerds, die alle nieuwe films bespreken van de afgelopen maand, maar ook series! Daarbij las ik A Darkling Plain uit, bracht ik nog een bezoekje aan de boekhandel en speelde ik een middag Dungeons and Dragons met vrienden. Ik ging erna door naar mijn ouders, begon aan Het hart van de tijger (het derde deel van De Nachtuilen van Jeroen van Unen), blogde wat en ik las Schaduw me (een novelle van de Touching Juliëtte serie) en het derde deel van de strip Goblins.

Zondag 7 juli

Ik las eerst Wonderlust (een reisjournal die ik zeker ga gebruiken als ik weer naar Japan ga!), blogde en schreef veel en las Percy Jackson and the Singer of Apollo, een dun boekje die ik voor 2.50 kocht bij de Donner. Ik werkte daarnaast nog voor mijn vader en las verder in Het hart van de tijger.

Maandag 8 juli

Ik bracht in de ochtend een bezoekje aan het ziekenhuis voor controle. Mijn witte bloedcellen zijn nog steeds lekker bezig, dus pas over een half jaar weer terug voor controle! Ik nam de trein richting Tilburg, las verder in Het hart van de tijger en ik keek met mijn fangirl naar het derde seizoen van Stranger Things. Ook maakten we nog een frisse wandeling en speelden we Wizards Unite!

Dinsdag 9 juli

We begonnen de dag met het afkijken van Stranger Things, om vervolgens een dagje te chillen in de stad. Boekhandel af, even op het terras zitten en de hort op! We liepen ook naar de stad en terug, dus we gingen ook als echte fanatieke tovenaars Wizards Unite spelen. Thuis beantwoordde ik nog wat mailtjes en las ik verder in Het hart van de tijger.

Woensdag 10 juli

Ik zat al vroeg met een kop thee aan tafel, want ik ging eerst thuis werken! Ik werkte de hele dag aan administratie en na het werken ging ik weer richting Rotterdam. Ik las Het hart van de tijger uit in de trein en ik ging even langs mijn kamer. Ik moest een paar spullen ophalen en een vriendin kwam nog even langs om bij te kletsen. Ik ging weer door naar mijn ouders, las Gebroken (het tweede deel van de Slated-trilogie) in de trein en op dezelfde dag las ik hem uit! Ook begon ik aan Heroes of Tolkien (een mooi boek vol informatie over helden in Middle-Earth) en De Uitverkorene, het eerste deel van de nieuwe serie van Taran Matharu.

Donderdag 11 juli

Donderdag ging ik eerst naar de huisarts, omdat ik misschien een blaasontsteking heb opgelopen. Ik moet nog even wachten op de uitslag, dus ik ging nog even werken thuis en schreef me in voor mijn master Accounting and Control! Ook maakte ik een logo voor de podcast YA met Yoost en Aeline, hoe vind je hem geworden?

Daarnaast las ik verder in Heroes of Tolkien, begon ik Opal (het derde deel van Lux) te lezen voor de volgende podcast, las ik verder in De Glazen Troon (mijn fangirl is weg van deze serie, dus ik ga nu ook de hele serie lezen), bestelde wat leuke dingen van een bon die ik kreeg en ik las Match, het nieuwe boek van Buddy Tegenbosch. Ik las hem in één zit uit en vond hem fantastisch, echt een aanrader! Vervolgens begon ik aan Rariteiten, een boekje waar je lichte verschillen moet spotten. Ook begon ik aan het Rariteitenboek waar je verschillen moet zoeken, dat is meer speurwerk dan ik had verwacht!

Vrijdag 12 juli

Ik was vroeg wakker, dus ik las De Glazen Troon uit. Dit is een reread, maar ik genoot er weer enorm van! Daarna was het tijd om even te werken en te gaan bloggen, want ik kon weer een paar recensies schrijven. Ik bracht nog een kort bezoek aan een oud-klasgenoot, las het tweede deel van Sangre en ik speelde Sword Art Online: Hollow Realization op de Nintendo Switch. Ik las daarnaast ook Avatar: North and South, het vijfde graphic novel verhaal dat zich afspeelt na de serie, keek wat afleveringen van That 70’s Show, las verder in Opal en ik las verder in De Uitverkorene.

Zo, dit was mijn afgelopen week. Hoe was de jouwe?

2 reacties

    • storiesofwonder op juli 15, 2019 om 10:00 am
    • Reageer

    Ik ga die podcast ook eens beluisteren, klinkt gaaf! Ikzelf luister veel naar FilmFansPodcast. ze bespreken elke week het filmnieuws en ze hebben ook reviews. Voor het Netflixnieuws luister ik naar Kijkvoer! Allebei aanraders!

    1. Ah wat leuk! En bedankt voor de tips, Kijkvoer vond ik inderdaad ook leuk, die andere ga ik ook eens uitproberen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.