De wekelijkse avonturen van een Fanboy #165

Deze afgelopen week was ik goed aan het genieten van mijn vakantie. Afspreken met vrienden, uitjes naar verschillende steden en leuke feestjes! Ondanks mijn vakantie was er genoeg te beleven, dus ik laat je graag zien wat er de afgelopen week allemaal is gebeurd.

Zaterdag 13 juli

Zaterdag begon ik met het lezen in De Uitverkorene, het nieuwe boek van Taran Matharu. Ik schreef al snel wat recensies en ging naar Leiden toe, waar ik samen met een vriendin (die een weekendje mijn thuisdorp ging opzoeken) de stad onveilig ging maken. Lekker shoppen en de Leidse straatjes door. In de avond gingen we naar Haringrock, een muziekfestival in Katwijk met allemaal toffe bandjes. Lekker gefeest, genoten van muziek, het strand op geweest en op de terugweg een tour gedaan door alle plekken in mijn thuisdorp waar ik herinneringen bij heb (basisschool, toneelvereniging en meer).

Zondag 14 juli

We begonnen de dag met een lekker ontbijt aan tafel met de familie, om vervolgens te meeten met mijn fangirl. We gingen naar Zandvoort, waar een Japan Festival zou zijn aan de boulevard. Het festival was uiteindelijk een beetje teleurstellend (hoge prijzen voor eten, weinig activiteiten en wat klein), maar we maakten er een leuke dag van. We aten wat Japanse hapjes en we liepen de boulevard af, om vervolgens op de terugweg nog even langs Haarlem te gaan om daar te shoppen. Thuis aten we met mijn ouders, speelden we Ligretto en brachten we de vriendin naar het station. Mijn fangirl en ik keken daarna The chilling adventures of Sabrina.

Maandag 15 juli

Ik las in de ochtend De Uitverkorene uit, om vervolgens Once Upon A Time te kijken. Ik had weinig geslapen, dus aan het eind van de ochtend deed ik nog een klein dutje en speelde ik met mijn fangirl Wizards Unite terwijl we een wandeling maakten. Vervolgens ging ik naar de bibliotheek in Katwijk om daar foto’s te maken voor Kattuk.nl en het Instagramaccount voor de bibliotheek. We gingen nog een hapje doen in het dorp, sprak met wat vrienden van de middelbare en we gingen verder met The chilling adventures of Sabrina. Na het eten gingen we naar Rotterdam, las ik het eerste deel van Frigiel en Fluffy en keken we het tweede seizoen van The chilling adventures of Sabrina af.

Dinsdag 16 juli

Ik ging in de ochtend het tweede deel van Frigiel en Fluffy lezen (een Minecraft-strip die ik recenseer voor Fantasywereld) en ik begon aan het tweede seizoen van Kakegurui. Mijn fangirl en ik gingen nog even de stad in en toen zij eenmaal de trein moest pakken, ging ik wat bloggen. In de avond at ik bij een oud-huisgenootjes en kletsten we goed bij.

Woensdag 17 juli

Woensdag begon ik dag met het maken van veel blogs en het kijken van That 70’s Show en ik las nog Heroes of Tolkien en ik begon aan De ziel van het zwaard van Julie Kagawa. In de middag zat ik met vrienden bij Kralingse Plas, at ik met vrienden en hadden we nog een borrel en deed ik een drankje op mijn vereniging.

Donderdag 18 juli

Ik ging eerst wat bloggen, om vervolgens naar de bibliotheek in Rotterdam te gaan voor een brainstormsessie. We kletsten over onze Instagram @proudya010 en over de aankomende leesclubs. Er gaan genoeg leuke dingen gebeuren in de bibliotheek in Rotterdam! Daarna keken mijn fangirl en ik verder naar Kakegurui en ging ik naar de verjaardag van een oud huisgenoot. Andere oud huisgenootjes waren er ook, dus dat was erg gezellig!

Vrijdag 19 juli

Vrijdag had ik een dagje voor mezelf. Ik ging eerst recensies schrijven, om vervolgens Ziel van het zwaard te lezen van Julie Kagawa. Ik deed nog boodschappen, maakte een grote wandeling door Rotterdam (waarbij ik nog langs de bibliotheek ging en de Donner) en deed wat oefeningen voor de fysiotherapeut. Thuis las ik ook nog Evermore voor de Awesome Book Club die op Facebook een leesclub doet, ik begon aan Pans Labyrint en ik blogde nog wat (terwijl ik luisterde naar de spoilerpodcast over Stranger Things seizoen 3 van Chez Geeque).

Een week vol leuke activiteiten, en volgende week komt er ook nog genoeg aan om naar uit te kijken! Ik lees nu wel veel boeken tegelijkertijd, maar die variatie in de vakantie vind ik ook wel lekker.

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Wat vind je van Ziel van het zwaard? Ik kijk namelijk enorm uit naar dit vervolg.

    1. In het begin was het wel erg langdradig, maar halverwege de helft komt de vaart er gelukkig al wat meer in. Hopelijk stelt het einde me niet teleur! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.