De wekelijkse avonturen van een Fanboy #166

De afgelopen week was het ontzettend warm, wat niet heel erg handig is aangezien ik niet kan zweten en oververhit kan raken. Gelukkig wist ik nog koel te blijven, dus ik heb een hoop gedaan! Zie hier mijn overzicht van de afgelopen week.

Zaterdag 20 juli

Zaterdag was ik helaas niet zo lekker, maar gelukkig kon ik nog genoeg doen! Mijn ouders en tante kwamen op bezoek, ik maakte wat blogs, las verder in De ziel van het zwaard en ik las Opal. Ook las ik Pans Labyrint uit, een erg mooi verhaal! Ik speelde ook nog Sword Art Online Hollow Realization en ik keek wat afleveringen van That 70’s Show.

Zondag 21 juli

Op de zondag ging het gelukkig al beter, dus ik begon met het lezen van De ziel van het zwaard. Ik werkte nog, blogde wat en las Opal uit. Ik pakte mijn spullen in en ging richting Breda, want daar had ik een barbecue bij een oud huisgenootje. Deze had ik anderhalf jaar niet gezien, dus het was tijd voor een reünie! Het was ontzettend gezellig en daarna ging ik door naar Tilburg. Ik begon aan Weersta me in de trein, eindelijk door met de Touching Juliëtte serie!

Maandag 22 juli

Maandag las ik Weersta me uit, ik vloog er doorheen! In de middag ging ik naar Dordrecht, maar door wat problemen met het openbaar vervoer duurde het gewoon vier uur om vanuit Tilburg naar Dordrecht te gaan… Uiteindelijk kwamen we aan bij vrienden in Dordrecht en we keken naar Minions, de meest walgelijke film die ik ooit heb gezien… Daarna gingen we naar mijn kamer en gingen we onze vakantie omboeken. Ik ging eigenlijk naar Antwerpen met mijn fangirl op de dinsdag, maar door de extreme hitte bleven we liever thuis. Gelukkig konden we onze AirBNB omboeken, dus dat was fijn!

Dinsdag 23 juli

De hitte zou bijna komen, dus ik ging richting mijn ouders, die dichtbij de kust wonen. Daar was het iets koeler dan in mijn kamer, dan zou ik wel kunnen overleven! Ik las Het meisje dat de maan dronk in de trein, keek het tweede seizoen van Kakegurui af en ging verder met het opnieuw kijken van Avatar The Last Airbender. In de avond zagen we de zonsondergang op strand, daar was het lekker koel! Daarna las ik nog een stuk uit Het meisje dat de maan dronk voordat ik ging slapen.

Woensdag 24 juli

In de ochtend las ik verder in Het meisje dat de maan dronk en we brachten een bezoek aan Boekhandel van der Meer in Noordwijk. Lekker koel, maar ook een hele mooie winkel! Thuis las en blogde ik wat en ik ging De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes voorlezen, echt heel leuk om te doen! Dit sprookjesboek is lekker origineel en had een hele leuke insteek, zeker aan te raden. We keken nog naar Harry Potter and the Half Blood Prince en ik ging verder voorlezen. Het was een hele warme dag, maar met een koelvest, ventilator, veel drinken en de koele zeelucht hield ik het vol.

Donderdag 25 juli

Ik begon de dag met het lezen van Het meisje dat de maan dronk, maar ik ging thuis ook nog even werken. Ik las ook nog het sprookjesboek voor en beide boeken las ik die dag uit. Ook gingen we weer in de avond naar het strand, waar we toevallig nog familieleden tegenkwamen. Weer genieten van de zonsondergang!

Vrijdag 26 juli

Ik was vroeg wakker door de hitte, dus ik las in de ochtend Het mysterie van niks en oneindig veel snot, een boek over onder andere de oerknal en moleculen, zelfs te begrijpen voor kinderen! Tijdens de lunch bezochten we het winkelcentrum in Leiderdorp (overdekt, dus lekker koel) en ik las thuis De donkere kroon. Na het eten brachten mijn vader me naar Rotterdam en had ik een afscheidsfeest van een dispuutsgenootje die een half jaar naar Denemarken gaat. Erg gezellig gekletst en uitgekeken naar de aankomende vakantie naar Krakau met mijn vriendengroep!

Dit was de afgelopen week. Jammer dat we niet naar Antwerpen gingen, maar in augustus gaan we wel! Ik had in ieder geval de hitte overleefd, op naar de volgende week!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.