De wekelijkse avonturen van een Fanboy #167

De afgelopen week was een hele leuke week, alleen kan ik er niet al te veel over vertellen. Vanaf maandag ben ik op vakantie gegaan naar Krakau met mijn vriendengroep, maar gelukkig kan ik nog wat melden over het weekend!

Zaterdag 27 juli

Zaterdag begon ik eerst veel blogs te schrijven, aangezien ik tijdens mijn vakantie me niet druk wilde maken over mijn blog. De afgelopen week zijn er dus nog steeds allemaal blogs verschenen doordat ik vooruit had gewerkt! Ik ging nog naar de stad om wat spullen te halen voor de vakantie (en ik haalde aqua markers bij de Action) en ik las Ziel van het zwaard uit. In de avond keek ik wat afleveringen van That 70’s Show, schreef ik nog wat blogs en las ik verder in Evermore.

Zondag 28 juli

Zondag ging ik eerst zwemmen met een vriendin, want ik wil weer lekker aan de slag met sporten! Het afgelopen jaar heb ik last van een pijnsyndroom in mijn knieën, maar ik loop al een aantal maanden bij de fysiotherapeut en mijn knieën zijn gelukkig al wat beter geworden. Sporten wordt niet echt aangeraden, maar ik wilde rustig zwemmen weer uitproberen. Hoewel mijn conditie wel erg is gedaald en mijn knieën nog niet helemaal meewerken, vond ik het wel erg leuk om te doen! Daarna ging ik nog met die vriendin bij mij wat tekenen en mijn aqua markers uitproberen van de Action (die eigenlijk meer zijn te gebruiken voor papier die bedoeld is voor aquarel) en daarna ging ik een hoop blogs schrijven en That 70’s Show kijken. Voordat ik ging slapen en mijn spullen had ingepakt, las ik nog verder in Evermore.

Maandag 29 juli

Op de maandag pakte ik mijn laatste spullen in, want ik ging op vakantie! Vanuit het station gingen we met een grote groep naar Eindhoven, om daar het vliegtuig te pakken naar Krakau. We hebben een Airbnb in het centrum en we gaan ons een weekje vermaken! Morgen kom ik weer terug, dus de komende tijd kan ik nog wat blogs plaatsen over deze Poolse stad.

Niet al te veel te melden, maar dat zal nog komen in verschillende blogs over Krakau! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.