De wekelijkse avonturen van een Fanboy #168

De afgelopen week zat vol met leuke dingen. Vakanties, uitrusten en lekker veel lezen! Ik was in Krakau met een vriendengroep, maar ik heb zelfs deze week nog wat gewerkt. Genoeg te doen!

Zaterdag 3 augustus

Op de zaterdag hadden we als groep een uitje gepland naar de zoutmijnen dichtbij Krakau. We gingen wel honderd meter de grond in en kwamen in een grottenstelsel die compleet bestaat uit zout. We konden zelfs muren, plafonds en de vloeren likken! Een erg leuk tripje en erg indrukwekkend om te zien, zeker een aanrader! In de avond gingen we met een groep uit eten en gingen we nog stappen. Een hele gezellige avond, inclusief karaoke!

Zondag 4 augustus

Onze laatste dag in Krakau, dus deze moesten we goed besteden! Ik ging met een groep naar de botanische tuinen, bezocht het winkelcentrum, ging naar de Harry Potter pub, bracht nog een bezoek aan de Joodse wijk en gingen uit eten. We wilden een beetje luxe tijdens ons laatste avondmaal, dus we hadden zelfs gegeten in een restaurant met een Michelinster… Krakau is alleen heel goedkoop, dus de prijzen vielen enorm mee. Tot slot deden we nog met z’n allen een drankje en pakten we onze spullen in. Er komen nog twee blogs waar ik uitgebreid vertel over de vakantie, want Krakau heeft genoeg moois te bieden!

Maandag 5 augustus

We moesten vroeg op, pakten onze laatste spullen in en gingen richting het vliegveld. We hadden onze vlucht rond 1 uur en ik had een groot deel van de terugreis geslapen in het vliegtuig. Aangekomen in Eindhoven hadden we een leuk ontvangst, want mijn fangirl was op het vliegveld! Samen gingen we naar Tilburg en keken we naar Venom in de avond (te zien op Netflix!).

Dinsdag 6 augustus

Ik had weinig geslapen in de vakantie, dus ik sliep even goed uit. In de middag gingen mijn fangirl en ik naar een groot zwembad in Den Bosch en bezochten we nog even de stad, maar het was iets te warm. We gaan zeker wel een keer terug, want Den Bosch ziet eruit als een hele leuke en levendige stad! Na het eten keken we nog naar de film My Secret Obsession (redelijk saaie thriller) en naar The Disastrous Life of Saiki K.

Woensdag 7 augustus

Ik ging in de ochtend terug naar Rotterdam. Ik pakte daar mijn spullen uit en ik moest nog even helpen met voorbereidingen voor een feest op mijn vereniging. Ik kon helaas niet naar het feest zelf toe, maar ik heb wel wat spullen ervoor gehaald. Daarna ging ik door naar Zeist en las ik Evermore in de trein. In Zeist was ik bij mijn vader die een tattoo liet zetten, zo gaaf! Hij is heel mooi geworden en thuis aangekomen ging ik snel slapen na wat blogs te hebben gemaakt, want ik was nog doodop van de vakantie.

Donderdag 8 augustus

Donderdag werkte ik eerst thuis, om vervolgens Evermore uit te lezen. Een mooie afsluiter van deze duologie! Ik maakte nog wat blogs en keek naar That 70’s Show. Ook las ik verder in De Donkere Kroon, werkte ik nog wat in de avond en maakte ik weer een paar blogs. Voordat ik ging slapen las ik Verwante geesten, een verhaal over Stranger Things!

Vrijdag 9 augustus

Vrijdag was een hele lange dag. Ik ging werken op het kantoor van mijn vader, die werkt bij een schoenbedrijf. Alle nieuwe collecties kwamen binnen, dus ik moest meehelpen met labelen en het maken van foto’s van de schoenen. Een flinke klus, want van 9 uur in de ochtend tot 9 uur ‘s avonds waren we bezig! Thuis aangekomen was ik doodop, maar keek ik nog de laatste afleveringen van That 70’s Show en las ik verder in Verwante geesten.

Dit was mijn weekje. Genoeg gedaan en aankomende week is er weer genoeg te doen! Ik plan mijn vakantie in ieder geval lekker vol. En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.