De wekelijkse avonturen van een Fanboy #169

De afgelopen week was een week waarin ik wat kon werken, maar waarbij ik ook veel tijd had besteed aan mijn fandoms. Series, boeken, games en meer, de fanboy in mij heeft zichzelf uitgeleefd!

Zaterdag 10 augustus

In de ochtend las ik Verwante geesten, om daarna weer bij mijn vader te werken. Hij werkt bij een schoenbedrijf en de nieuwe collectie kwam binnen, dus ik moest hard aan de slag om alle schoenen op de foto te brengen. Na een lange werkdag las ik Verwante geesten uit, blogde ik wat, keek ik naar She-Ra en las ik verder in De Donkere Kroon.

Zondag 11 augustus

Zondag begon ik met bloggen, om vervolgens Heksenjongen te lezen. Ik wilde nog Harry Potter-games spelen op de Gamecube, maar mijn televisie begint langzamerhand wat kuren te krijgen (ook wel logisch, hij is bijna vijftien jaar oud). Ik pakte mijn spullen nog in, keek She-Ra en na het eten ging ik terug naar Rotterdam. Daar sprak ik af met mijn fangirl en we keken in de avond nog naar The Disastrous Life of Saiki K.

Maandag 12 augustus

Maandag sliepen we flink uit, keken naar Saiki K. en gingen lekker lang de stad in. Boekhandels af, boodschappen doen en meewerken met een project van mijn fangirl. In de avond maakten we ramen, lazen we De kleuren van magie voor de readalong die we met vijftien andere Instagrammers doen en ik las nog verder in De Donkere Kroon en Heksenjongen.

Dinsdag 13 augustus

Op de dinsdag keek ik weer Saiki K. en maakte ik met mijn fangirl een wandeling langs de Maas. We kwamen net op tijd thuis, want daarna ging het stortregenen. Ik ging verder met schrijven en testte mijn aquarel-markers van de Action. In de avond aten we met mijn huisgenootje en kletsten we lang door, om vervolgens De kleuren van magie te lezen, Once Upon a Time te kijken en Heksenjongen te lezen.

Woensdag 14 augustus

Donderdag keken we The Disastrous Life of Saiki K. af, lazen we De kleuren van magie en speelden we Adventure Time Card Wars (ik won!). We wandelden weer door de stad in de middag, dronken wat bij Sherlocks Place (heel leuk café dichtbij Rotterdam Blaak) en na het eten had ik een borrel met vrienden van mijn vereniging, om daarna nog even te feesten op de vereniging.

Donderdag 15 augustus

Ik begon de dag met het lezen van De kleuren van magie en Heksenjongen. In de middag ging ik naar een goede vriend toe, om daar Pokémon te kijken, Super Mario Maker 2 en Mario Kart 8 Deluxe te spelen. Thuis keek ik naar Another Life (belachelijke slechte sci-fi op Netflix, ik ga zeker niet verder kijken), at ik met mijn vader en ik speelde The Legend of Zelda: Breath of the Wild, die ik kon overkopen van de vriend waar ik in de middag was, superchill!

Vrijdag 16 augustus

Vrijdag ging ik weer werken, dus ik pakte de trein en las Heksenjongen in de trein. Ik had aardig wat uurtjes gewerkt en thuis deed ik wat boodschappen. Tijdens het eten keek ik naar Hi Score Girl, las ik verder in De kleuren van magie en las Heksenjongen uit. Ik blogde nog wat, speelde The Legend of Zelda, keek The Big Bang Theory (aangezien het nu op Netflix staat) en begon aan Schimmen van de schaduwmarkt.

Dit was mijn afgelopen week. Aankomende week gaat bestaan uit een belangrijk gesprek, een tripje naar Antwerpen en meer! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.