De wekelijkse avonturen van een Fanboy #170

De afgelopen week kon ik nog even goed genieten van de zomervakantie. Ik had een meerdaags uitje naar een stad, een belangrijk gesprek voor mijn aankomende studiejaar en ik was weer goed aan het gamen. Genoeg te doen dus!

Zaterdag 17 augustus

Zaterdag begon ik eerst met bloggen, maar ik speelde ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild en keek naar The Big Bang Theory. In de middag ging ik nog even de stad in voor het halen van wat boeken, ik las verder in De kleuren van magie voor de readalong, keek Hi Score Girls tijdens het eten en ik begon aan Schimmen van de Schaduwmarkt en ik las De Donkere Kroon. In de avond ging ik met vrienden naar de Pleinbioscoop, waar we op een groot plein in Rotterdam naar Rocketman keken, de film over Elton John! De film was wel erg globaal, maar wel leuk om te zien.

Zondag 18 augustus

Ik begon met bloggen, om vervolgens De kleuren van magie te lezen. Zo leuk om met de hele groep het boek te lezen! We gaan waarschijnlijk het vervolg ook lezen met z’n allen. Daarna speelde ik verder met Breath of the Wild (deze game is ZO TOF), las De Donkere Kroon en keek naar Hi Score Girl. In de avond las ik verder in Schimmen van Schaduwmarkt en las ik in één keer Aan tranen heb je toch niks.

Maandag 19 augustus

Maandag ging ik eerst Breath of the Wild spelen en The Big Bang Theory kijken, om me vervolgens nog even voor te bereiden op een belangrijk gesprek. Ik moest namelijk op kantoor komen van een bedrijf waar ik eventueel mijn afstudeeronderzoek kan doen, waar een stage bij zou kunnen komen kijken. Het gesprek ging volgens mij goed, maar we moeten nog even kijken of de stage uitkomt voor mijn studie. Ik ga in ieder geval duimen, want het project waar ik aan mee kan werken past perfect bij mijn master! Thuis ging ik nog wat bloggen, las ik De orde van de gouden leeuw (die ik die dag ook uitlas) en ik ging nog bij vrienden eten en Mario Party spelen op de Switch.

Dinsdag 20 augustus

Dinsdag ging ik met mijn fangirl een kleine vakantie doen, we gingen namelijk een paar dagen naar Antwerpen! We wilden deze stad al een tijdje bezoeken en nu was het eindelijk zover. We hadden de hele middag door het centrum gewandeld en genoten van vele winkels. In de avond kwamen we onze Airbnb binnen die ook in het centrum zat, ideaal! Fijne kamer en ik las ook In mijn hoofd van Sharon M. Draper.

Woensdag 21 augustus

Er komt uiteraard nog een blog over Antwerpen, dus ik vertel even kort wat ik had gedaan deze dag. We bezochten de Antwerpen Zoo (die echt heel leuk is en met de Albert Heijn-actie kan je een tweede kaartje gratis scoren!), aten wat lekkers en ik las In mijn hoofd uit.

Donderdag 22 augustus

Het was de laatste dag voor Antwerpen, dus we pakten onze spullen in, gingen nog even door de stad lopen en bezochten Kinepolis, een gigantische bioscoop waar we met laser-effecten (waarbij de kwaliteit van het beeld en geluid nog beter is) keken naar Fast and the Furious: Hobbs en Shaw. Een grote blok aan testosteron en onlogische tijdlijnen, maar wat was het hilarisch! Daarna aten we nog wat en gingen we weer richting huis. Ik las Echte Amerikaanse jongens in de trein en in Rotterdam aangekomen ging ik naar mijn vereniging. Het was namelijk Eurekaweek (introductieweek voor beginnende studenten in Rotterdam), dus ik vierde met mijn vereniging de laatste dag ervan, waarbij het ledenaantal bekend werd gemaakt.Een ontzettend leuk feest!

Vrijdag 23 augustus

Op de vrijdag deed ik rustig aan. Ik haalde mijn studentenbox op (met wat gratis producten), deed boodschappen en speelde Breath of the Wild. Ik las verder in Schimmen van de Schaduwmarkt en Echte Amerikaanse jongens en keek naar Hi Score Girl en The Big Bang Theory. Ik blogde nog een hoop en speelde weer wat Breath of the Wild, er valt zo veel te ontdekken!

Dit was mijn afgelopen week. Wel een beetje spannend met dat gesprek, maar ook lekker uitgerust in Antwerpen! En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.