De wekelijkse avonturen van een Fanboy #171

De afgelopen week was de laatste week in mijn zomervakantie, vanaf morgen kan ik weer hard aan de slag! Ik ga beginnen met mijn master, dus deze week heb ik nog even kunnen uitrusten voordat al het studiewerk gaat beginnen.

Zaterdag 24 augustus

Ik begon de dag met bloggen, om vervolgens Breath of the Wild te spelen. Ik ging lunchen met de vriend en in de middag las ik Echte Amerikaanse jongens uit. Tijdens het eten keek ik Hi Score Girl af (leuke anime over games in de jaren negentig, maar niet heel denderend), begon aan Schimmen van de schaduwmarkt, keek naar The Big Bang Theory en speelde verder met Breath of the Wild.

Zondag 25 augustus

Zondag ging ik weer de dag beginnen met het schrijven van blogs en het spelen van Breath of the Wild. Ik las de eerste volume van Yu-Gi-Oh!, keek naar The Big Bang Theory, las de Schimmen van de schaduwmarkt en ik begon aan The Society, een serie op Netflix die me wat doet denken aan de Gone-serie van Michael Grant. Ook las ik De Donkere Kroon, het tweede deel van De Glazen Troon-serie van Sarah J. Maas!

Maandag 26 augustus

Ik las eerst De Donkere Kroon uit, om vervolgens te gaan bloggen en The Society te kijken. Ik las weer verder in Schimmen van de schaduwmarkt, speelde wat Breath of the Wild en ik keek The Society uit, ik ben benieuwd naar het tweede seizoen! In de avond had ik een borrel op mijn vereniging waarbij de nieuwe voorzitter van mijn commissie bekend werd gemaakt, erg gezellig!

Dinsdag 27 augustus

Dinsdag sliep ik wat uit, deed ik boodschappen en las ik een deel van The Legend of Zelda Breath of the Wild: Making a Champion, een verhaal over de artwork en de hele geschiedenis rondom de game! Erg gaaf om te lezen, het boek is ook prachtig vormgegeven. Ik las deze dag Schimmen van de schaduwmarkt uit, begon aan Ashan 1: Overleven en in de avond keek ik met mijn fangirl naar Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, een Netflix-film over Ted Bundy (een moordenaar die in de jaren 70 tientallen dames had vermoord in verschillende staten), met vele bekende acteurs die de mensen uit die tijd naspeelden. Heel heftig verhaal!

Woensdag 28 augustus

We gingen in de ochtend naar de stad om wat spullen te kopen voor onze aankomende studiejaren. Daarna speelde ik Breath of the Wild en las ik in het artboek, maar ik ging ook alvast voorbereiden op een van mijn eerste colleges. In de avond had ik nog een borrel bij vrienden en feestte ik nog even mee op de vereniging.

Donderdag 29 augustus

In de ochtend ging ik naar de studieadviseur om wat vragen te stellen over het combineren van een masterscriptie bij een bedrijf met een eventuele stage. Ik moest nog iemand anders contacten hierover, maar ik hoop snel meer informatie te krijgen zodat ik weet of ik bij een bedrijf het aankomende jaar te werk kan gaan. Ik pakte met mijn fangirl een drankje en een hapje bij het dakterras van de bibliotheek in Rotterdam, werkte nog verder met voorbereidingen voor mijn studie, las het artboek van Breath of the Wild uit en we keken naar de film Downsizing in de avond. Dit is een film die gaat over mensen die verkleind kunnen worden zodat ze minder afval hebben en waardoor ze een relatief groot huis kunnen krijgen, maar de film eindigde wel met een flinke anti-climax. Interessant concept, maar de uitwerking was een beetje jammerlijk.

Vrijdag 30 augustus

Vrijdag pakte ik eerst mijn spullen in en al snel had ik bezoek, want wat familieleden kwamen langs om mijn nieuwe kamer te zien! Ze vonden m’n nieuwe kamer erg leuk en nadat we ergens hadden geluncht, ging ik met ze mee naar mijn ouders. Mijn moeder zei dat ik Een verre plek vlakbij moest lezen, dus die had ik dezelfde dag uit. Wat een prachtig verhaal zeg! Ook bracht in mijn tante een bezoek, aangezien ze een operatie had in het ziekenhuis en nu aan het herstellen is. Het gaat gelukkig goed met haar, dus dat was fijn! Vervolgens blogde ik nog wat en las ik verder in Ashan 1: Overleven.

Dit was mijn afgelopen week. Hoewel de vakantie erg lekker is, ben ik ook wel erg gemotiveerd om aankomend jaar hard aan het werk te gaan voor mijn master. En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.