De wekelijkse avonturen van een Fanboy #172

In de afgelopen week kon ik weer naar de universiteit toe. Ik kon beginnen aan mijn master Accounting and Control, dus ik ben meerdere keren deze week naar colleges geweest. Het was een drukke week, maar wel een hele leuke!

Zaterdag 31 augustus

Op de laatste dag van mijn vakantie was er feestweek bij mijn ouders, dus ging ik eerst de rommelmarkt en de kermis op. Daarna deden we met de familie een bakkie (met oliebollen), blogde ik een hoop, speelde ik Breath of the Wild en las ik Ashan.

Zondag 1 september

Zondag las ik Ashan uit en bereidde ik me al wat voor op mijn studie. In de middag bezochten we wat familie en mijn tante die in het ziekenhuis lag na een operatie, maar gelukkig gaat het al beter met haar. Thuis aangekomen begon ik aan A Strange kind of brave, het nieuwe boek van Sarah Moore Fitzgerald!

Maandag 2 september

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las A strange kind of brave uit in de trein en ik ging naar de kick-off van mijn master. Het was nog vrij interessant, daarna ging ik eten met mijn huisgenootje. In de avond keek ik naar The Big Bang Theory en studeerde ik wat.

Dinsdag 3 september

Op de dinsdag kregen we trainingen van vier grote accountantsbedrijven op de universiteit. Zo had ik personal leadership en storytelling, vooral storytelling was erg leuk, want ik had een verhaal voorgedragen die iedereen geweldig vond! De theaterkriebel kreeg ik weer te pakken… Na een trainingsdag ging ik naar vrienden voor Dungeons and Dragons, waar we onze campaign hadden uitgespeeld. Mijn personage heeft het overleefd!

Woensdag 4 september

Woensdag begon ik met studeren en keek ik naar The Big Bang Theory, om vervolgens naar de universiteit te gaan met een gesprek over mijn scriptie en ik had mijn eerste college. Thuis las ik Meer gelukkig dan niet, studeerde ik verder en had ik nog een borrel op mijn vereniging.

Donderdag 5 september

Ik had vroeg in de ochtend weer een college. Snel uit mijn bed en opletten in de les! Ik ging daarna nog een paar uur studeren op de campus, om vervolgens weer een college te hebben. Daarna at ik met vrienden en studeerde ik weer thuis terwijl ik The Big Bang Theory keek.

Vrijdag 6 september

Ook op deze dag moest ik er vroeg uit. Ik ging weer werken bij mijn administratiebaantje, dus ik was flink aan het boekhouden. Aan het eind van de middag ging ik naar huis, waar ik nog studeerde en blogde. Tijdens de treinreizen en voordat ik ging slapen las ik Meer gelukkig dan niet uit, wat een mooi verhaal zeg!

Dit was mijn eerste studieweek. Volgende week heb ik genoeg activiteiten ingepland staan, dus dan ga ik weer veel eropuit! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.