De wekelijkse avonturen van een Fanboy #173

De tweede studieweek is weer voorbij, ik begin langzaam weer te wennen aan het studieleven! Afgelopen week stond ik niet stil, want ik kon veel studeren, werken, series kijken en meer!

Zaterdag 7 september

Zaterdag begon ik met bloggen, om vervolgens nog wat boodschappen te doen. Na wat studeren ging ik naar een vriendin toe om daar wat te gamen en te kletsen en toen ik weer thuis was, ging ik weer verder met studeren. In de avond kwam mijn fangirl en gingen we naar een feestje van een vriendin en sprak ik met mensen die ik bijna drie jaar lang niet had gezien. Erg fijn om weer een reünie te hebben, het was ontzettend gezellig!

Zondag 8 september

Zondag gingen we eerst Steven Universe The Movie kijken. Hoewel ik hem wel leuk vond, was de film helaas niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Vervolgens las ik Riverdale: De Roadtrip en gingen we naar mijn tante toe, die wat aan het uitrusten is na een operatie. We konden voor haar koken en we kletsten veel en in de avond werden we opgehaald door mijn ouders en pakte ik alvast mijn spullen in voor de volgende dag.

Maandag 9 september

In de ochtend vertrok ik weer naar Rotterdam, waar ik meteen boodschappen deed en met mijn bestuur een vergadering had. Daarna kon ik veel studeren en keek ik tijdens het eten naar The Big Bang Theory en Fate Zero (een anime die ik al een tijdje wilde uitproberen, dus ik ga er nu langzaam aan beginnen!). In de avond las ik Riverdale: De Roadtrip uit en had ik nog een goede vriend op bezoek om nog even te kletsen.

Dinsdag 10 september

Eerst stond een college op de planning, welke de hele ochtend duurde. Daarna kon ik weer hard aan de studie, begon ik aan Het Koninkrijk en at ik met een goede vriend. We gingen samen naar een open repetitie van RISK, een studententoneelvereniging. Ik mis toneel spelen flink, dus wilde uitproberen hoe deze theatergroep was. Aankomende dinsdag ga ik naar de tweede open repetitie en daarna zal ik beslissen of ik lid ga worden. Nog even twijfelen, want ik weet nog niet of ik er genoeg tijd voor heb tijdens mijn master. Het was in ieder geval erg gezellig en de theatergroepen die ik bezocht waren erg leuk!

Woensdag 11 september

Ik ging eerst studeren, om vervolgens verder te lezen in Het Koninkrijk en ik bekeek wat afleveringen van The Big Bang Theory. Ik deed wat boodschappen, begon met mijn fangirl aan Good Omens en ik had een borrel bij mij thuis. Erg gezellig, en vervolgens gingen we naar een open feest van mijn vereniging! Het was ontzettend druk, maar op de achterplaats konden we nog kletsen.

Donderdag 12 september

Donderdag ging ik eerst met mijn fangirl naar Mamma Mia kijken (aangezien we naar de musical ervan gaan), maar daarna keken we verder met Good Omens, wat we echt heel leuk vinden! Ik had in de middag een college, ging thuis koken en daarna gingen we naar Tilburg, om daar weer verder te gaan in Good Omens.

Vrijdag 13 september

We begonnen de dag met het afkijken van Good Omens en erna ging ik terug naar mijn ouders. Ik las Het Koninkrijk uit in de trein en begon aan De school van de magische dieren en thuis studeerde en blogde ik wat. Ik las De school voor de magische dieren uit en had nog een feestje van een oud-klasgenoot, waar ik weer sprak met wat oude vrienden. Wat een gezelligheid!

Dit was mijn afgelopen week. Lekker veel gedaan, op naar de volgende week!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.