De wekelijkse avonturen van een Fanboy #174

Wat gaat het toch lekker! Na een lange vakantie ben ik weer in de collegebanken en ga ik hard aan de slag. Studeren, werken, bloggen, lezen, series kijken, afspreken met mensen en meer! Een vaste planning voor de week voelt stukke beter aan, ik ben productief en ga er tegenaan!

Zaterdag 14 september

Zaterdag was ik voornamelijk aan het studeren, maar maakte ik ook wat foto’s voor mijn blog en was ik aan het bloggen. Ik keek wat afleveringen van The Big Bang Theory en ik las Brave New Love binnen een avondje uit. Voordat ik ging slapen begon ik aan Versplinterd, het derde en laatste deel van de Gewist-trilogie.

Zondag 15 september

Ook op de zondag ging ik vooral mijn tijd besteden aan bloggen en studeren. Ik maakte nog een wandeling in de middag, keek een hoop afleveringen van The Big Bang Theory en las verder in Versplinterd.

Maandag 16 september

Het was weer maandag, dus ik ging naar Rotterdam. Ik las Versplinterd uit, studeerde een hoop en in de avond kwam een oud huisgenootje langs om te eten en bij te kletsen. Daarna keek ik nog wat afleveringen van The Big Bang Theory en Fate Zero. Voordat ik ging slapen, las ik verder in De verminkte koning.

Dinsdag 17 september

In de ochtend had ik een college, om vervolgens een vergadering te hebben met het bestuur van mijn dispuut. Over een maand is mijn bestuursjaar voorbij, dus nu nog de laatste dingen bespreken! In de middag studeerde ik en na een snelle maaltijd ging ik naar RISK, de studententoneelvereniging van Rotterdam. Dit was de tweede open repetitie en ik heb me uiteindelijk ingeschreven! Ik miste toneel enorm, dus ik vind het erg tof dat ik weer toneel kan spelen. De dag daarna zou ik te horen krijgen in welke groep ik zit, dus dat was nog even afwachten!

Woensdag 18 september

Ik had een studiedag gepland, hoewel ik af en toe even rust nam. Ik keek wat afleveringen van The Big Bang Theory, las verder in De verminkte koning en speelde in de avond Dreads, een rollplayinggame vol horrorelementen. Wanneer je personage wat iets riskant doet, moet je een blokje halen uit een Jenga-toren. Als die omvalt, is je personage uit het spel, soms via een gruwelijke wijze… Ontzettend tof om te spelen! Ook kreeg ik te horen dat ik bij de regisseur in de groep zit waar ik het liefst in wilde bij de toneelvereniging, dus dat was goed nieuws! In de avond ging ik nog langs de vereniging om te kletsen met vrienden.

Donderdag 19 september

In de ochtend ging ik zoals gewoonlijk studeren, om als pauze nog verder te lezen in Erfgenaam van vuur, het derde deel van De glazen troon-serie. In het begin van de middag ging ik richting Utrecht, ik las Misschien is het anders in de trein. In Utrecht aangekomen ging ik met mijn fangirl even eten bij Kimmade (Aziatische hapjes) en wat winkelen, om vervolgens naar Mamma Mia de Musical te gaan. We hadden een speciaal arrangement van de Sligro inclusief drankjes en avondeten vooraf. Het was heerlijk en de musical was ook erg leuk!

Vrijdag 20 september

Vrijdag stonden we vroeg op en ging ik weer hard aan de slag met mijn studie. Ik loop goed op schema, dus dat is erg fijn. Ook werkte ik nog wat en halverwege ging de middag ging ik richting mijn ouders. Ik las Misschien is het anders uit en ik begon aan Het land van Raas. Ik mag dan wel weer studeren, maar gelukkig kan ik nog lekker veel lezen!

Dit was mijn afgelopen week. De aankomende week ga ik nog studeren, naar een tof evenement, naar de bioscoop en meer! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.