De wekelijkse avonturen van een Fanboy #175

De afgelopen week ben ik weer druk bezig geweest. Studeren, werken, series kijken, boeken lezen, evenementen bezoeken en meer! Oftewel, genoeg dingen te bespreken die ik de afgelopen week heb gedaan.

Zaterdag 21 september

Ik stond vroeg op om eerst even te bloggen. Daarna ging ik me voorbereiden op een evenement, want ik ging als Jughead uit Riverdale naar het YA Moon Event voor Bookstagrammers! Hier kan je mijn verslag lezen. Het was erg gezellig en op de terugweg las ik Het land van Raas uit, een magisch fantasyverhaal waar ik zeer van genoten heb. Na wat gegeten te hebben ging ik met mijn fangirl naar It 2. De film viel best mee qua enge stukken, ik vond vooral de vriendschap tussen de volwassenen erg fijn en daarbij waren er nog wat leuke flashbacks naar de kinderen.

Zondag 22 september

Zondag begon ik met het kijken van iZombie seizoen 4 (die is nu te zien op Netflix), maar ik begon ook aan Het Schaduwjaar. Ik gaf in de middag bijles, blogde nog wat en ik ging met mijn fangirl uit eten bij Mojo, heerlijke sushi! Het was echt ontzettend lekker, hoewel het personeel vaak wat laat was of bestellingen vergat. Maar goed, we hadden wel heerlijk gegeten!

Maandag 23 september

Maandag ging ik weer naar Rotterdam, in de trein ging ik verder in Het Schaduwjaar. In Rotterdam was er toevallig een vriendin die op exchange is, maar een weekend in Nederland was en nog met vrienden kon afspreken. Zij kwam dus even op bezoek en we kletsten wat bij over haar exchange-verhalen. om vervolgens weer te gaan studeren. Ik deed nog boodschappen, blogde verder en keek The Big Bang Theory en ik las De kleuren van schaduw, aangezien we deze lezen voor de readalong die is georganiseerd door @thequeenofgeek. In de avond at ik met mijn huisgenootje en ging ik nog even verder met schrijven.

Dinsdag 24 september

Dinsdagochtend had ik een college, om vervolgens thuis verder te studeren. Aan het eind van de middag keek ik nog afleveringen van The Big Bang Theory en las ik De kleuren van schaduw en Het schaduwjaar. In de avond kwam een vriend bij mij eten en gingen we naar onze eerste repetitie van RISK, de studententoneelvereniging waar we lid van zijn geworden. Ik ben helaas de enige man van mijn groep (het stuk gaat over vrouwen, dus ik wist al dat er weinig mannen gekozen zouden worden), maar ik kreeg al wat toffe rollen te horen die ik wellicht ga spelen. Na de repetitie gingen we nog met z’n allen bij een kroeg zitten, ontzettend gezellig!

Woensdag 25 september

Woensdag was ik wat ziekjes, maar ik ging gelukkig nog wel wat studeren, The Big Bang Theory kijken en De kleuren van schaduw lezen. Ook las ik in de avond Het schaduwjaar.

Donderdag 26 september

Het ging weer wat beter, dus ik kon weer aan de slag! Ik werkte, blogde en studeerde en ik las verder in De kleuren van schaduw. Ik keek nog met mijn fangirl een aflevering van Once Upon a Time en we gingen naar de Proud YA Leesclub bij de bibliotheek in Rotterdam, waar we Brave New Love bespraken, samen met Jen Minkman en Lysander Mazee, twee auteurs van de bundel! Het was een gezellige avond waar we veel bespraken over diversiteit en de verschillende verhalen in de bundel. Na de leesclub bekeken we nog iZombie.

Vrijdag 27 september

Ik ging in de ochtend meteen studeren en bloggen, maar ik begon ook aan het tweede seizoen van 3Below (Tales of Arcadia). Oftewel, ik keek hem dezelfde dag uit! Ook las ik verder in De kleuren van schaduw en Het schaduwjaar, om in de avond een lustrumdiner te hebben van mijn diner. Veel kletsen en eten, een prima combinatie!

Dit was voor mij de afgelopen week. Heb jij nog wat leuks meegemaakt?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.