De wekelijkse avonturen van een Fanboy #176

Weer een wekelijks overzicht, een redelijk bijzondere week. Veel belangrijke dingen die gebeurden, dus ik heb weer genoeg te vertellen.

Zaterdag 28 september

Zaterdag begon ik eerst met bijles geven, om vervolgens wat te studeren en Het schaduwjaar te lezen toen ik naar Tilburg ging. In Tilburg aangekomen keek ik met mijn fangirl naar iZombie, zo leuk dat het vierde seizoen nu op Netflix staat!

Zondag 29 september

Op de zondag gingen we met vrienden naar de Efteling! Het was gelukkig een tikkeltje regenachtig rond de lunch (toen we al alle achtbanen en buitenattracties hadden bezocht) en pas aan het eind van de dag begon het wat harder te regenen. Het was ook vrij rustig, dus we konden heel snel in alle attracties! Na een heerlijk dagje in de Efteling gingen we naar huis en keken we nog verder met iZombie.

Maandag 30 september

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan, dus ik las Het Schaduwjaar in de trein. Thuis ging ik verder met studeren, keek ik naar een nieuwe aflevering van The Good Place, keek ik naar de serie After Life (op aanraden van Filmerds), blogde ik wat, las ik verder in De kleuren van schaduw, studeerde ik wat en een oud-klasgenoot kwam op bezoek om te eten en bij te kletsen (ze was namelijk anderhalve maand gaan reizen door Zuid-Amerika). Tot slot ging ik nog naar mijn vereniging om te borrelen met wat vrienden. Wel op tijd naar huis, want de volgende dag zou ik naar college gaan!

Dinsdag 1 oktober

Op de dinsdag ging ik in de ochtend naar college, om vervolgens nog aan een opdracht te werken. Daarna keek ik naar After Life en keek ik het eerste seizoen af, om vervolgens verder te studeren. Ik keek wat afleveringen van The Big Bang Theory, las verder in De kleuren van schaduw en ik ging naar mijn toneelvereniging. De regisseuse was er helaas niet en we waren met maar een paar man, maar we leerden elkaar wel beter kennen en hadden een hoop gekletst! Vervolgens las ik nog in Het schaduwjaar toen ik thuis kwam.

Woensdag 2 oktober

Woensdag was een minder leuke dag. Ik begon met studeren en aan het begin van de middag werd ik gebeld door het bedrijf waar ik misschien stage zou gaan lopen. Ik had in augustus al een afspraak en zou begin september gebeld worden, maar dit was dus een maand uitgesteld, om vervolgens te horen te krijgen dat ze afzien van mijn stage en afstudeeronderzoek. Zo jammer, want hierdoor heb ik een maand gewacht voor niks! Ik had mijn afspraken voor de avond afgezegd en ging naar mijn fangirl in Tilburg, om daar samen met haar After Life te kijken (echt een geniale serie). Ook kletste ik nog met haar en haar huisgenootje, waardoor ik gelukkig al was bijgekomen van het slechte nieuws.

Donderdag 3 oktober

Ik moest in de ochtend weer vroeg naar Rotterdam, aangezien ik weer bijles zou gaan geven. De bijles (dit keer aan een eerstejaars bedrijfskunde-student) ging gelukkig erg goed en we hebben meteen allemaal lessen ingepland! Vervolgens ging ik naar college toe, at ik samen met mijn huisgenoot en las ik verder in De kleuren van schaduw en las ik Het schaduwjaar uit.

Vrijdag 4 oktober

In de ochtend had ik bezoek, want mijn zusje en haar vriend kwamen langs voor een dagje Rotterdam! Ze bezochten mijn kamer en we verkenden de stad. Ze waren nooit echt Rotterdam in geweest, dus ik had een mooi programma voorbereid zodat we de hoogtepunten van de stad zagen. Het was erg gezellig en zelfs als Rotterdammer zag ik wat nieuwe dingen! Daarna bereidde ik me voor op de wisseling van mijn bestuur. Ik heb afgelopen jaar in het bestuur van mijn dispuut gezeten, maar op deze avond gingen we het stokje overdragen aan het nieuwe bestuur. Hoewel het bestuursjaar anders uitpakte dan ik had verwacht, heb ik wel een ontzettend mooi jaar gehad met al mijn vrienden, waar ik heel dankbaar voor ben.

Dit was mijn afgelopen week. Volgende week ben ik veel onderweg, dus hoop ik ook lekker veel te gaan lezen! Mijn tentamens beginnen er ook aan te komen, dus ik ga ook hard aan de slag met mijn studie.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.