De wekelijkse avonturen van een Fanboy #177

De afgelopen week kon ik me alvast voorbereiden op mijn tentamens. Er is genoeg te leren, dus als ik vroeg begin heb ik hopelijk weinig stress tijdens de tentamenweek! Gelukkig had ik ook nog genoeg andere dingen op de planning staan, dus er was weer genoeg te doen.

Zaterdag 5 oktober

Het was de dag na de wisseling van mijn bestuur, dus in de ochtend werkte ik nog de notulen van de afgelopen avond uit (mijn laatste taak als secretaris van mijn dispuut!) en ik gaf bijles. Daarna deed ik boodschappen, blogde ik wat en ging ik nog een hoop studeren. In de avond kwam mijn fangirl en gingen we kijken naar Jumanji: Welcome to the jungle. Deze staat op Netflix en is echt een aanrader!

Zondag 6 oktober

Zondag begonnen we met iZombie kijken, maar al snel kon ik weer bijles geven. In de middag speelde ik een escape room met vrienden, om vervolgens weer bijles te geven. In de avond keken mijn fangirl en ik iZombie af en begonnen we aan het tweede seizoen van Disenchantment.

Maandag 7 oktober

Ik begon de dag met bloggen en studeren, om vervolgens een afspraak te hebben in het ziekenhuis. Op de heen- en terugweg las ik De kleuren van schaduw uit en begon ik aan Dance or Die. Thuis studeerde ik verder, keek ik nog een aflevering van The Good Place en had ik in de avond een vergadering van mijn commissie.

Dinsdag 8 oktober

Ik had in de ochtend een college, om vervolgens weer verder te studeren. Ik keek nog het laatste seizoen van The Big Bang Theory (mooi einde!), las Dance or Die uit, at met een vriend en ging in de avond naar mijn toneelvereniging, waarbij we allemaal kleine scènes maakten en deze uitvoerden. Toen ik thuis kwam keek ik nog een aflevering van Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures en vond ik het weer genoeg geweest voor de dag!

Woensdag 9 oktober

Ik ging eerst even werken, om vervolgens weer hard te studeren. Ik bekeek nog wat afleveringen van Pokémon, gaf wat bijles en keek naar Yo-Kai Watch (lekker voor tussendoor). Voordat ik in de avond naar college ging, keek ik nog naar een aflevering van Fate/Zero. Na mijn college maakte ik wat recensies en deed ik nog een drankje op mijn vereniging.

Donderdag 10 oktober

Ik stond lekker vroeg op en ging meteen aan de studie. Ik keek nog wat afleveringen van Yo-Kai Watch, sprak af met een studiegroep voor een opdracht en had college. Ik ging daarna richting mijn oom en tante (in de trein De verminkte koning lezen), want familie uit California kwam langs! Het was ontzettend gezellig om deze verre familie te zien en ik heb zo het idee dat ze me ook graag daar willen verwelkomen. Daarna ging ik weer naar huis en blogde ik nog even voordat ik ging slapen.

Vrijdag 11 oktober

Ik had een planning gemaakt voor mijn tentamens, dus ik begon in de ochtend met leren voor mijn tentamens. Ik keek de nieuwe aflevering van The Good Place, ging lunchen met een goede vriend en ging richting mijn ouders. In de trein las ik verder in De verminkte koning. Thuis las ik ook nog even en in de avond sprak ik af met vrienden van de havo. Sommige had ik echt jaren niet gezien, dus het was een reünie waarbij we genoeg konden bijkletsen.

Dat was mijn afgelopen week! Volgende week kan ik hard aan de bak voor mijn studie, maar ga ik ook nog zat andere leuke dingen doen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.