De wekelijkse avonturen van een Fanboy #179

De afgelopen week was het weer erg druk. Ik ging naar een evenement toe, gaf bijles en moest hard leren voor mijn tentamens! Deze tentamens hoop ik meteen te halen, omdat ik anders herkansingen heb in de zomer of volgend jaar nog vakken moet afronden. Erg spannend, dus ik ben hard aan de bak!

Zaterdag 12 oktober

Ik ging eerst studeren, om vervolgens naar Haarlem te gaan. Ik kon daar samen met wat andere bloggers V.E. Schwab interviewen, dus dat was enorm gaaf! Hier kan je het interview lezen, wat is Victoria toch een geweldige vrouw! Daarna ging ik door naar Amsterdam, waar ik met familie uit eten ging en het theater bezocht voor Showponies 2, de theatervoorstelling van Alex Klaassen. Weer een hilarische voorstelling, fantastisch! Het duurde even voordat we thuis waren, maar we hadden enorm genoten.

Zondag 13 oktober

Aangezien we laat thuis waren, gingen we allemaal uitslapen en met z’n allen ontbijten. Vervolgens ging ik de hele middag studeren en bloggen. In de avond keken we Raising Dion, Once upon a Time en Disenchantment. Voordat ik ging slapen, las ik verder in De verminkte koning.

Maandag 14 oktober

Op naar Rotterdam! Ik studeerde weer hard toen ik thuis kwam, deed boodschappen, tekende voor een goede vriendin die op de vrijdag jarig zou worden, blogde wat en keek verder met Raising Dion. In de avond speelde ik met vrienden wat bordspellen, onwijs gezellig! Ik had bij geen enkel spel gewonnen, maar we hadden wel ontzettend veel lol.

Dinsdag 15 oktober

Elke dinsdag heb ik in de ochtend college, dus deze had ik eerst bezocht. Vervolgens studeerde ik weer verder en gaf ik nog bijles. Na al het studeren at ik met een vriend en gingen we naar onze toneelvereniging. Weer een leuke repetitie en achteraf namen we nog een drankje met de groep. Toen ik thuis was las ik nog Nocturna, tot nu toe een erg mooi fantasyverhaal!

Woensdag 16 oktober

Ik ging eerst weer hard studeren en soms blogde ik nog even. Voordat ik naar college ging begon ik aan de film El Camino: A Breaking Bad Movie. In de avond had ik college, om daarna nog naar een borrel te gaan en thuis las ik nog verder in Nocturna.

Donderdag 17 oktober

Op de donderdag ging ik eerst weer hard studeren en in mijn pauzes las ik verder in Nocturna. Na mijn college ging ik door naar Tilburg en las ik De verminkte koning in de trein. Na een gezellig avondje kletsen met een vriendin die op bezoek was, keken mijn fangirl en ik nog naar de nieuwe aflevering van Riverdale Hoewel sommige stukken weer erg raar waren, lijkt de serie wel weer de goede kant op te gaan.

Vrijdag 18 oktober

Vrijdag ging ik weer verder met studeren en ging ik weer terug naar Rotterdam. Ik las De verminkte koning in de trein, studeerde thuis verder en keek El Camino af. In de avond ging ik naar het feest van de vriendin waar ik een tekening voor had gemaakt, gelukkig was het om de hoek! Even feesten en gezellig kletsen met vrienden, om vervolgens slapen zodat ik in het weekend weer hard aan de slag kan voor tentamens.

Dit was mijn afgelopen week, nu maar hopen dat mijn tentamens goed zullen gaan!

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.