De wekelijkse avonturen van een Fanboy #18

Vorige week begon ik weer met de rubriek De wekelijkse avonturen van een Fanboy. De tweede week op de universiteit is weer voorbij en ik heb het weer lekker druk gehad! Gelukkig was ik productief deze week, want ik heb veel dingen gedaan. Zie hier hoe mijn weekje was!

 

Zaterdag 3 september

Aangezien ik op de vrijdag naar de Efteling was geweest, was ik op de zaterdag nogal moe. Op de zaterdag kon ik veel werken aan mijn studie, dus na wat uitslapen ging ik hard aan het werk! Het was gelukkig minder werk dan ik had verwacht, dus ik was best snel klaar. Na het studeren ging ik veel bloggen, de nieuwe Aniway-magazine lezen, recensies schrijven, Pokémon kijken (seizoen 15 afgekeken, Ash heeft nu alle badges in de Unova regio!) en De Graces lezen, die ik op papier had gekregen om alvast te lezen voordat het boek uitkwam. Ik heb echt genoten van De Graces en ik verlang naar meer! In de avond keek ik nog met mijn ouders naar Koefnoen en voor het slapen las ik verder in Verdermeer.

Zondag 4 september

Het was de bedoeling dat ik met mijn familie naar Drievliet zou gaan, maar door een ziek zusje en regenachtig weer bleven we thuis. Aan de ene kant jammer, maar ik had wel deze dag nog gestudeerd, aan mijn blog gezeten, Verdermeer uitgelezen, verder gelezen in de Aniway, begonnen aan de verhalenbundel 3PAK die je tijdens de Literatour kan vinden bij je boekhandel. Ook keek ik weer veel Pokémon (het zal eens niet). In de avond gingen we toch nog even uit eten, heerlijk! Daarna pakte ik nog snel mijn spullen in, want Rotterdam roept!thumbnail_img_7686

Maandag 5 september

Ik nam een vroege trein richting Rotterdam, ik kon weer naar mijn kamer! Daar aangekomen ging ik door naar mijn colleges. Toen ik klaar was met college, studeerde ik nog wat thuis, at ik met huisgenootjes en ruimde ik mijn kamer flink op (bureau redelijk leeg geruimd, alles schoongemaakt, het moest even gebeuren! In de avond keek ik nog een aflevering van Outcast met mijn huisgenootje, wat een spannende serie zeg!

Dinsdag 6 september

Op de dinsdag had ik eerst college (een les waarin we het wetboek van belastingrecht bekeken, ik ging kapot) en daarna had ik visite op mijn kamer (vandaar dat ik zo veel had opgeruimd). Die dag keek ik Pokémon 2 (hij was wel grappig, maar soms compleet idioot, precies zoals ik van Pokémon gewend ben) en toen de visite eenmaal weg moest, ging ik meteen onverwachts door naar de vereniging. Ik help namelijk mee met het verenigingsblad en de bladen moest ingevouwen worden. Aangezien er weinig mensen waren, werd ik opgeroepen om te komen, dus hielp ik daar nog een uurtje mee. Na wat bijkletsen met vrienden ging ik weer terug naar mijn kamer en kletste ik nog even met een van mijn huisgenootjes. Een lange dag, maar niet zo lang als die erna!

Woensdag 7 september

Ik begon de dag met flyeren voor mijn vereniging op de universiteit om 9 uur tot half 1. Het was alleen wat rustig op de universiteit dus ik heb niet al te veel flyers kunnen uitdelen, maar ik had wel nieuwe leden van de vereniging gesproken. Na het flyeren ging ik hard aan de studie en daarna heb ik een avondje gezeten met huisgenootjes en erna ging ik een avondje feesten op de vereniging.

Donderdag 8 september

Donderdag was een hele warme dag, dus ik kon helaas niet zo productief zijn dan gehoopt. Ik ging naar mijn colleges toe, deed boodschappen, keek de Pokémonfilm over Diancie (hij was best simpel) en keek ik nog wat afleveringen van Pokémon. Ik probeerde vooral veel af te koelen deze dag, dus ik heb het niet heel druk gemaakt. Ach ja, de volgende dagen zouden stukke productiever worden!

Vrijdag 9 september

Op de vrijdag stond ik vroeg op en ging ik druk aan de studie. Ik ging naar college, maakte wat samenvattingen voor mijn vakken, maakte alvast mijn practica voor de maandag en maakte een weekendplanning zodat ik ook dan goed aan de slag kon! In de middag ging ik richting Katwijk, want ik kon weer naar mijn ouders. Thuis aangekomen deed ik eerst een snelle douche, het was zo warm! Er waren een aantal leuke boeken binnen gekomen, dus ik besloot De honger van Max te lezen, één van de boeken in De sterren van morgen. Interessant concept, maar of het goed uitgewerkt was? Dat lees je in mijn recensie! Daarna keek ik nog de aflevering terug van Zondag met Lubach (hoera, het is weer terug!) en maakte ik een beginnetje in Wink, Poppy en Midnight, tot nu toe bevalt het me wel! Ook begon ik (eindelijk!) met het seizoen van Pokémon in de Kalos-regio, daar keek ik zo lang naar uit! Daarbij kwam het nieuwe album van Bastille uit, dus die heb ik ook vaak geluisterd die dag!

thumbnail_img_7753

Het weekje zit er weer op, op naar een nieuwe week! Deze gaat nogal druk worden, maar wel vol met leuke dingen! Dit weekend plan ik in ieder geval goed vooruit voor mijn blog, zodat je elke dag een (of soms zelfs twee) artikelen kan lezen op mijn blog!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.