De wekelijkse avonturen van een Fanboy #180

De afgelopen week had ik mijn eerste tentamenweek, dus ik moest hard aan de slag en ik studeerde erg veel. Tijdens mijn tentamenweek probeerde ik wel de tijd te nemen om af en toe wat te ontspannen, dus ook mijn fandoms kregen nog wat aandacht!

Zaterdag 19 oktober

Op de zaterdag begon ik met leren. In de middag kwam nog iemand langs om een artikel te schrijven van het verenigingsblad, daarnaast deed ik nog wat boodschappen en blogde ik wat. In de avond keek ik naar de film Eli, las ik verder in Nocturna, keek ik nog naar Van der Laan en Woe en keek ik de film Kick Ass.

Zondag 20 oktober

Zondag ging ik uiteraard weer veel studeren, maar probeerde ik ook nog wat te bloggen. In de avond zag ik Kick Ass 2, begon ik aan Living with yourself, studeerde ik nog verder, las ik verder in Nocturna en De verminkte koning en ik keek nog naar Zondag met Lubach.

Maandag 21 oktober

Ik ging weer verder studeren, maar ik ging ook nog werken. Ik studeerde de hele dag, en in de avond keek ik de film In the tall grass, las ik De verminkte koning uit en las ik verder in Nocturna.

Dinsdag 22 oktober

Drie keer raden wat ik deze dag voornamelijk deed? Uiteraard, ik was veel aan het studeren, maar deed ook boodschappen, keek naar It’s a mans world (een sociaal experiment waarin de man- en vrouwpatronen langzaam worden omgedraaid, heel interessant!), las ik verder in Nocturna, at ik met een vriend en ging ik in de avond naar mijn toneelvereniging.

Woensdag 23 oktober

De tentamens kwamen er bijna aan, dus ik deed flink wat oefententamens en studeerde hard. In de avond keek ik Living with yourself uit, studeerde ik verder, blogde ik wat en las ik verder in Nocturna (ik doe mee met de readalong van The Queen of Geek). Ik had wel redelijk veel vertrouwen in, dus laat die tentamens maar komen!

Donderdag 24 oktober

Mijn eerste tentamen had ik in de ochtend, namelijk Accounting Process Management. Dit tentamen ging volgens mij redelijk, hoewel het ligt aan de motivatie van mijn antwoorden, dus ik hoop dat de professor mijn motivatie van de antwoorden goed vindt. Thuis studeerde ik verder voor mijn volgende tentamens, las verder in Nocturna en tijdens het keken keek ik een aflevering van Japanese Style Originator over sushi. Nadat ik weer wat gestudeerd had, ging ik nog wat bloggen en ging ik even langs een vergadering van mijn commissie. Ook schreef ik nog wat aan mijn verhaal, nog een paar hoofdstukken en dan is mijn eerste versie af!

Vrijdag 25 oktober

Mijn tweede tentamen zou in de avond zijn, dus overdag ging ik veel studeren en bereidde ik me voor. In mijn studiepauzes keek ik naar Daybreak (geniale serie) en aan het eind van de middag kwam een vriendin nog langs. In de avond had ik mijn tweede tentamen in Introduction to Accounting Research. Dit tentamen was wel te doen, nu nog de vraag hoe streng de professor alles beoordeelt. Thuis las ik verder in Nocturna en keek ik de film Bird Box.

Mijn laatste tentamen had ik op de zaterdag, dus ik moest nog even verder. Maar goed, daarna zou het feest zijn, want aankomende donderdag ben ik jarig!

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.