De wekelijkse avonturen van een Fanboy #181

De afgelopen week had ik mijn laatste tentamen, maar kon ik meteen weer verder met mijn seminar (werkcollege). Echt rusten kon ik niet, maar gelukkig heb ik nog wel wat leuk dingen kunnen doen! Zo ging ik naar een concert en vierde ik mijn verjaardag.

Zaterdag 26 oktober

Ik moest vroeg opstaan, aangezien ik mijn laatste tentamen moest voorbereiden voor de laatste keer. Een tentamen op de zaterdag? Ja hoor! In de middag had ik mijn tentamen en naar mijn idee ging het nog vrij goed. Daarna pakte ik mijn spullen in en ging ik richting mijn ouders. Daar keek ik wat afleveringen van Daybreak en keek ik naar Even tot hier.

Zondag 27 oktober

Ik zou mijn verjaardag vieren voor mijn familie, maar mijn zusje was wat ziek, dus ze bliezen de verjaardag af. Dat doen we een ander weekend! Ik maakte wel met mijn fangirl een vakantieboek van onze vakantie in Japan, ik maakte wat foto’s, blogde wat en we gingen samen naar Amsterdam. Eerst langs boekenwinkels, toen ramen eten en door naar Paradiso voor het concert van Yungblud! Het was een erg gaaf concert en we kwamen moe, maar voldaan thuis.

Maandag 28 oktober

Maandag ging ik richting Rotterdam. Ik las Nocturna in de trein en begon aan Clownsnacht. Ik deed boodschappen, bereidde alvast mijn eerste college voor, blogde wat en at vroeg zodat ik begin van de avond weg kon. Ik ging namelijk een proefbijles geven bij een nieuw adresje, zowel de moeder en de dochter waren erg tevreden, dus ik heb een nieuw bijleskindje! Daarna deed ik nog een D&D sessie met vrienden en las ik voordat ik ging slapen Clownsnacht, wat nou niet echt ervoor zorgde dat ik erg rustig in slaap viel…

Dinsdag 29 oktober

Ik had mijn eerste college van mijn seminar, spannend! Het wordt een pittig blok, dus ik kon hard aan de slag. Ik kreeg ook te horen dat ik meteen op de vrijdag een presentatie moet geven. Thuis ging ik dus meteen hard studeren en begon ik aan Elke dag broerdag. Na al het studeren at ik nog met een vriend en studeerde ik verder. Helaas geen toneel door m’n kniepijn, maar de volgende keer ben ik zeker weer van de partij!

Woensdag 30 oktober

Woensdag ging ik hard studeren zodat ik voorbereid was voor de presentatie. De hele ochtend en deel van de middag ging ik studeren, om halverwege de middag nog op bezoek te gaan bij een vriendin om lekker te kletsen (en haar kitten te knuffelen). Na het eten met vrienden en mijn fangirl gingen we naar de film, namelijk naar Joker! Een hele sterke film, ik was erg onder de indruk!

Donderdag 31 oktober

Mijn verjaardag! Ik ben alweer 25 jaar oud, een kwart eeuw! Helaas moest ik nog even hard studeren voor mijn college, maar ging ik rond de lunch met mijn fangirl eten bij Sherlock’s Place, die helemaal was versierd in Halloweensfeer! Na al het studeren kon ik nog een beetje bloggen en ging ik me verkleden als Jughead van Riverdale. In de avond gingen we met mijn ouders uit eten en had ik een Halloweenfeest van mijn studententoneelvereniging. Gezellig kletsen, maar wel op tijd naar huis omdat ik wel uitgerust moest zijn voor mijn college, aangezien ik een presentatie moest geven.

Vrijdag 1 november

Ik had in de ochtend college, mijn presentatie scheen gelukkig wel goed te gaan. Daarna pakte ik snel mijn spullen in en ging ik richting mijn ouders. Ik las Nocturna uit in de trein, studeerde wat en las Elke dag broerdag uit. In de avond ging ik nog wat bloggen, keek ik naar Zondag met Lubach en begon ik aan Birthday van Meredith Russo.

Dit was mijn afgelopen week. Mijn verjaardag vieren ga ik nog twee keer doen: een keer met vrienden en een keer voor familie! Volgende week ga ik weer hard studeren, maar heb ik ook mijn 25-diner voor veel vrienden uit Rotterdam!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Woooooh Joost, we zijn bijna even oud! Ben 25 sinds 22 okt 😀

    1. Ah wat leuk, nog gefeliciteerd! 😀

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.