De wekelijkse avonturen van een Fanboy #182

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Studeren, maar ook gezelligheid met vrienden en mijn 25-diner! Genoeg te bespreken over afgelopen week dus!

Zaterdag 2 november

Op de zaterdag ging ik eerst naar de kapper om weer even mijn lange haar weg te knippen. Daarna ging ik hard studeren en toen ik eenmaal klaar was (na een flink aantal uurtjes) keek ik naar Atypical, It’s a man’s world en The Good Place en ik las Birthday.

Zondag 3 november

Uiteraard ging ik eerst studeren, om vervolgens Birthday uit te lezen. Wat een heftig, maar mooi verhaal! Ik beluisterde wat podcasts en blogde wat, om vervolgens te kijken naar Queer Eye in Japan (door Japan moest ik gewoon kijken!), Atypical en Even tot hier. Ook las ik in Ottilie en de Drochtenjagers.

Maandag 4 november

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Ik las Ottilie en de Drochtenjagers in de trein, studeerde weer een hoop en ik keek aan het eind van de dag naar Atypical en Queer Eye in Japan, die ik allebei uitkeek.

Dinsdag 5 november

Ik begon de dag met een college, om vervolgens weer hard te studeren en te bloggen. Ik tekende in de avond ook en keek naar het hele vierde seizoen van She-Ra. De serie wordt steeds spannender en beter, ik ben heel benieuwd naar het volgende seizoen!

Woensdag 6 november

Woensdag kon ik weer de dag beginnen met studeren, om vervolgens wat te bloggen en Hazels Pentakel te lezen. In de middag gaf ik nog bijles, las ik verder in het boek en had ik vrienden over de vloer die bij me kwamen eten. Daarna hadden we nog een borrel en gingen we met een groep naar onze vereniging.

Donderdag 7 november

Ik kon weer eerst studeren, om vervolgens Hazels Pentakel uit te lezen en wat te gaan bloggen. Ik deed nog boodschappen, begon aan de serie Sick Note (met Rupert Grint, oftewel Ron uit Harry Potter) en ik las die avond Het raadsel van de zee, een heel mooi kinderverhaal!

Vrijdag 8 november

De dag van mijn 25-diner! Ik had eerst college, maar daarna ging ik snel naar mijn ouders. Daar hielp ik met alle voorbereidingen. In de avond aten we met maar liefst 27 man en het was zo gezellig! Ik kreeg fantastische speeches, leuke cadeautjes en het eten was verrukkelijk. Bedankt iedereen voor de mooie tijd, het lekkere eten, het harde werk, de leuke geschreven stukjes en de speeches, het was een avond om niet te vergeten!

Volgende week ben ik weer lekker druk bezig. Studeren, werken, toneel, bloggen en meer! En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.