De wekelijkse avonturen van een Fanboy #183

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Studeren, bloggen, een workshop van een groot bedrijf en meer! Mijn werkcollege voor dit blok is wel vrij lastig, maar ik hoop dat ik het kan halen. Ik had in ieder geval al twee mooie cijfers terug van mijn vorige blok, dus dat is wel een fijn teken!

Zaterdag 9 november

Op de zaterdag sliepen we met de hele familie uit. We hadden de avond ervoor mijn 25-diner gehad, dus we gingen in de ochtend eerst alles opruimen. Daarna gingen mijn fangirl en ik naar Leiden, om daar wat nette kleding voor mij te kopen. Vervolgens studeerde ik wat, keken we naar It’s a Man’s World, studeerde ik verder en keken we naar Even tot hier.

Zondag 10 november

Zondag begon ik met studeren en las ik een stuk uit het art-boek van The Legend of Korra seizoen 2, maar we hadden ook een verjaardag van mijn nichtje waar we in de middag naartoe gingen. Weer thuis aangekomen keken we naar Daybreak en Zondag met Lubach.

Maandag 11 november

Op naar Rotterdam! Ik deed wat boodschappen en studeerde en blogde in mijn kamer. Ik keek verder in Sick Note, leerde tekst voor toneel en studeerde en blogde nog wat in de avond.

Dinsdag 12 november

Ik had in de ochtend college, om vervolgens weer hard te studeren. Voordat ik ging eten keek ik nog naar The Good Place en in de avond had ik toneel, waarbij we Je ne suis pas un homme facile (I’m not an easy man) keken. Erg interessante, grappige en bijzondere film! Thuis aangekomen keek ik nog even naar It’s a Man’s World voordat ik ging slapen.

Woensdag 13 november

Ik ging een hoop studeren, zodat ik in de middag naar de universiteit ging voor een workshop van een bedrijf die helpt bij overnames van bedrijven. We kregen een case en gingen aan de slag met het waarderen van een bedrijf en we deden onderhandelingen. Erg leuk en leerzaam om te doen, maar ik denk niet dat ik dit later als werk ga doen. Vervolgens keek ik Sick Note af toen ik thuis kwam, blogde en studeerde ik nog even verder.

Donderdag 14 november

In de ochtend ging ik aan de slag met studeren, om vervolgens even uit te rusten. Ik blogde wat en las verder in Ottilie en de Drochtenjagers. In de avond at ik met mijn huisgenootje en kwam mijn vader twee Billy boekenkasten brengen! Dit gaan binnenkort mooi ingedeeld worden, en dan laat ik ook een nieuwe Room Tour zien! Tot slot las ik Ottilie en de Drochtenjagers uit.

Vrijdag 15 november

Vrijdag had ik eerst een college, om vervolgens te lunchen met een vriend. Daarna ging ik naar Tilburg en las ik Scharlakenrode magie in de trein. Daar keek ik met mijn fangirl naar Daybreak en na een aflevering gingen we door naar Eindhoven, om Glow te bezoeken. Dit is een groot lichtshowspektakel door de hele stad, heel leuk om mee te maken! Daarna las ik weer Scharlakenrode magie in de trein en ging ik snel slapen, want de volgende dag zou ik mijn bacheloruitreiking hebben!

Dit was mijn afgelopen week. De komende week heb ik het druk met verjaardagen en mijn studie, dus dat wordt nog een drukke boel! Hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.