De wekelijkse avonturen van een Fanboy #184

De afgelopen week was er weer genoeg te doen. Ik had mijn bacheloruitreiking, moest studeren, vierde mijn verjaardag en die van mijn fangirl! Een feestelijke week dus.

Zaterdag 16 november

Ik had mijn bacheloruitreiking! In de ochtend ging ik al naar de universiteit toe voor wat uitleg en uiteindelijk kreeg ik samen met tweehonderd andere studenten mijn diploma. Erg leuk om mee te maken! Mijn familie was erbij, dus achteraf deden we een hapje en een drankje in de Oude Haven. Vervolgens moest ik nog even studeren, ging ik mijn boekenkast wat indelen (ik heb namelijk twee Billy’s nu in mijn kamer) en blogde ik wat. In de avond had ik een vergadering van mijn dispuut en ging ik richting mijn ouders. In de trein las ik nog Scharlakenrode magie en eenmaal thuis aangekomen ging ik snel slapen.

Zondag 17 november

Zondag vierde ik mijn verjaardag voor familie. In de ochtend en de hele middag hadden we bezoek, wat kreeg ik toch leuke cadeautjes! Achteraf werden mijn fangirl en ik gebracht naar Rotterdam, uiteraard met wat boeken mee voor mijn boekenkast.

Maandag 18 november

Ik deed eerst wat boodschappen, om vervolgens een lunch te hebben bij de Erasmus bij een bedrijf om kennis te maken. Deze gaf advies bij fusies en overnames, maar ik denk niet dat ik dit werk later wil gaan doen, hoewel het bedrijf me wel erg leuk lijkt. Vervolgens ging ik thuis studeren en in de avond ging ik met een vriendin The Legend of Korra kijken, zo leuk om het weer te zien!

Dinsdag 19 november

Dinsdag was ik helaas erg ziek, dus bleef ik thuis. Ik studeerde een beetje, las verder in Scharlakenrode magie, en keek afleveringen van The world according to Jeff Goldblum, Even tot hier en Zondag met Lubach.

Woensdag 20 november

Ik sliep eerst wat uit, om vervolgens naar Tilburg te gaan. Ik las Scharlakenrode magie, hielp mijn fangirl met het voorbereiden van haar feest, want ze vierde haar verjaardag! We gingen met een groepje uit eten, gingen naar de bioscoop en keken Last Christmas en vervolgens gingen we nog thuis gezellig kletsen.

Donderdag 21 november

Ik kon weer terug naar Rotterdam en las Scharlakenrode magie uit. Vervolgens trof ik voorbereidingen voor een Sinterklaasfeest, gaf twee keer bijles in de middag en keek naar The Good Place. Ook begon ik aan Hazels Spreuk.

Vrijdag 22 november

Mijn fangirl was jarig, maar helaas moest ik eerst naar college. Na mijn college ging ik richting Tilburg, las ik Hazels spreuk in de trein en gaf ik nog cadeautjes aan mijn fangirl. Haar zus kwam nog even op bezoek, we keken Daybreak af en we gingen de stad in, om uiteindelijk uit eten te gaan bij Happy Italy. Toen we weer thuis kwamen gingen we Let it snow kijken, en begonnen we aan het derde seizoen van The Dragon Prince!

Dit was mijn afgelopen week. Vandaag ga ik naar Dutch Comic Con, en aankomende week zijn er nog genoeg leuke dingen doe ik kan doen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.