De wekelijkse avonturen van een Fanboy #185

De afgelopen week had ik even vrij van college, maar moest ik wel een onderzoeksvoorstel maken die ik eventueel ga gebruiken als masterscriptie. Daarnaast deed ik nog wat leuke dingen, zoals het bezoeken van Dutch Comic Con, boeken lezen, series kijken en meer.

Zaterdag 23 november

Ik besloot een rustig dagje te plannen. Ik blogde wat, studeerde, schreef wat recensies en las Hazels spreuk uit. In de avond keken mijn fangirl en ik naar The Dragon Prince, wat een fantastisch derde seizoen is dat zeg!

Zondag 24 november

Tijd voor Dutch Comic Con! Mijn fangirl en ik gingen voor de verandering eens niet in cosplay, maar we hadden wel een fantastische dag! Hier kan je mijn verslag lezen. Thuis keken mijn fangirl en ik naar het tweede seizoen van Disenchantment. Leuk voor tussendoor, maar we hoopten eigenlijk meer van het hoofdverhaal mee te maken… Ook begon ik aan Op zoek naar Paulie Fink van Ali Benjamin.

Maandag 25 november

Maandag ging ik weer terug naar Rotterdam. Ik las Op zoek naar Paulie Fink in de trein, studeerde thuis, deed boodschappen, blogde nog wat en keek naar de film The Rim of the World. In de avond vierde ik Sinterklaas met mijn dispuut, wat was het leuk! We hadden allemaal leuke cadeautjes en er waren gedichten gemaakt. Na het vieren van Sinterklaas deed ik nog even een drankje met al mijn vrienden, wat een gezelligheid!

Dinsdag 26 november

Dinsdag begon ik de dag met bloggen en het kijken van Even tot hier en Zondag met Lubach. Ik was weer veel aan het studeren en had met vrienden afgesproken in de middag. In de avond ging ik weer naar huis en las ik Op zoek naar Paulie Fink uit.

Woensdag 27 november

Ik maakte in de ochtend mijn onderzoeksvoorstel af. Nou ja, af, ik kwam wel aardig in de buurt! Ik begon aan For Ever, keek It’s a man’s world en at met wat vrienden in de avond en had een borrel. Daarna ging ik nog even langs mijn vereniging voor een drankje.

Donderdag 28 november

Donderdag zette ik de puntjes op de i voor mijn onderzoeksvoorstel en mailde ik mijn leraar met de vraag of ik nog langs kon komen om het te bespreken. Gelukkig kon dat al de dag erna! Ik las nog verder in For Ever, ging even de stad in, at bij een vriend (waar ik Undercooked 2 speelde, erg leuk!), blogde nog wat en bereidde een karakter voor D&D. Ook keek ik naar de film Superbad, die zoals de naam al voorspelt echt heel slecht is…

Vrijdag 29 november

Vrijdag las ik weer verder in For Ever en ging ik naar de universiteit voor een gesprek met mijn leraar. Gelukkig vond hij mijn onderzoek interessant, dus ik moest nog een paar dingen aanpassen en dan was het klaar! Thuis werkte ik er nog even aan, las ik verder in For Ever en blogde ik nog wat. In de avond at ik met mijn huisgenootje en ging ik naar mijn ouders. Eigenlijk had ik plannen voor de avond, maar door mijn kniepijn wilde ik liever rustig aan doen.

Gelukkig iets minder druk gehad met studie dan normaal, zodat ik nog andere leuke dingen kon doen en vaak mijn vrienden kon zien. Aankomende week kan ik ook weer studeren, maar staan er nog genoeg andere leuke dingen op de planning.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.