De wekelijkse avonturen van een Fanboy #186

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Boeken lezen, studeren, bloggen, werken, series kijken, gamen en meer! Ook speelde ik een bijzonder personage tijdens toneel, ging naar de bioscoop en was het weer tijd voor een D&D avond. Genoeg te doen dus!

Zaterdag 30 november

Ik had weer behoorlijk last van mijn knieën, dus ging rustig studeren. In de middag kwam een oudklasgenootje langs (die nog geweldige cadeautjes voor me had!) en we speelden een escape room-spelletje, die we in de laatste minuut hadden gehaald! Pokémon Shield kwam ook binnen, dus die speelde ik ook nog even (terwijl oudklasgenootje) mij tips gaf terwijl ze Pokémon Sword speelde. In de avond speelde ik nog even verder en keek ik naar Even tot hier.

Zondag 1 december

Zondag had ik weer erg veel pijn, maar Pokémon Shield leidde me wel goed af! Ook las ik For Ever uit en kwam er familie over de vloer. We gingen in de avond uit eten met z’n allen en daarna keken we nog naar Zondag met Lubach.

Maandag 2 december

Ik besloot naar de huisarts te gaan, aangezien mijn kniepijn maar blijft doorgaan. De huisarts snapte het probleem en heeft me doorverwezen naar de orthopeed. Het zou kunnen dat die er wat aan kan doen, dus wie weet! Thuis studeerde ik nog even, blogde ik wat en las ik Sophie en de drakentranen. Uiteraard speelde ik nog even Pokémon Shield!

Dinsdag 3 december

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan. Ik las Sophie en de drakentranen uit in de trein, ging nog de stad in voor wat Sinterklaascadeautjes en studeerde. Halverwege de middag maakte ik een wandeling naar het Erasmus Medisch Centrum, waar mijn toneelvereniging repeteert. We hadden eerst een vergadering van de kascommissie van de toneelvereniging, erg leuk dat ik daar in zit! Als accounting-masterstudent kan ik hopelijk wat betekenen voor de vereniging. Vervolgens aten we met z’n allen pannenkoeken en hadden we een repetitieavond. Het was deze keer de opdracht om iemand te spelen van het andere geslacht, dus ik ging helemaal in kostuum (net zoals de rest). Erg hilarisch en heel gaaf om te zien dat iedereen totaal iemand anders was. Ook deden we nog een sinterklaasspel en deden we achteraf nog een drankje.

Woensdag 4 december

Woensdag begon ik met bloggen en ging ik nog langs een vriendin. Vervolgens ging ik door naar Tilburg en begon ik aan Steeds verder weg in de trein. In Tilburg aangekomen ging ik nog even de stad in met mijn fangirl en gingen we naar Frozen 2. Wat een verbazingwekkend goede film, stukke beter dan de eerste film! Vervolgens aten we thuis wat en keken we een paar afleveringen van het tweede seizoen van Magic for humans.

Donderdag 5 december

Ik ging weer terug naar Rotterdam en las verder in Steeds verder weg. Ik studeerde en blogde nog even, om vervolgens een proefbijles te geven aan een nieuw bijleskindje. Die was in ieder geval erg enthousiast, dus we gaan vanaf volgende week hard aan de slag! In de avond speelde ik D&D met vrienden, waarin ik weer een erg uitgesproken karakter speel. Erg leuk om weer te doen!

Vrijdag 6 december

In de ochtend had ik weer een college, waar we presentaties hadden van onderzoeksvoorstellen. Ik moet aankomende dinsdag, spannend! Thuis studeerde ik verder en blogde ik nog wat. In de avond deed ik rustig aan. Ik keek wat afleveringen van The world according to Jeff Goldblum, speelde Pokémon Shield, keek naar Star Wars: A New Hope (ik wil alle Star Wars-films zien voordat ik naar de nieuwe film ga) en las verder in Steeds verder weg!

Dit is weer mijn overzicht van de afgelopen week. Heb jij nog wat leuks gedaan? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.