De wekelijkse avonturen van een Fanboy #187

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Series kijken, studeren, lezen, een evenement en meer! Nog even bikkelen voor mijn tentamen, maar dan kan ik ook genieten van de kerstvakantie.

Zaterdag 7 december

Ik begon de dag met studeren en bloggen, om daarna bezoek te krijgen van een vriendin die volgend jaar naar Japan gaat. Ze wilde wat tips betreft Tokyo, dus die kon ik haar zeker geven! We aten zelfgemaakte ramen (heerlijk!) en daarna had ik meteen volgend bezoek waarbij we The Legend of Korra keken. Daarna ging ik door naar mijn ouder, las ik verder in Steeds verder weg en las ik in één keer De gebroeders Leeuwenhart uit. In de avond keken we naar Kopspijkers en las ik Steeds verder weg uit.

Zondag 8 december

Ik sliep wat uit en blogde wat, om vervolgens naar de theatervoorstelling De gebroeders Leeuwenhart te gaan. Het stuk was erg trouw aan het boek en de acteurs, decor en kostuums waren erg gaaf bedacht. De show wist met weinig decor en weinig kleding toch heel divers te zijn! Vervolgens gingen we weer naar huis, keken we naar Zondag met Lubach en begon ik aan De Zwendelprins.

Maandag 9 december

Maandag ging ik weer naar Rotterdam. Ik las De Zwendelprins in de trein, studeerde wat, deed boodschappen en blogde wat. In de avond at ik met mijn huisgenootje en schreef ik nog een hoop blogjes.

Dinsdag 10 december

Op de dinsdag had ik in de ochtend een college, de laatste voor mijn tentamen! Daarna studeerde ik wat en ging ik op de thee bij een oud-huisgenootje, die vertelde dat ze nu een baan heeft. Ik kon weer verder met studeren, ging naar mijn toneelvereniging en keek It’s a man’s world af. Erg bijzonder tv-programma over de verschillen tussen mannen en vrouwen en het gedragspatroon dat de maatschappij oplegt aan geslacht.

Woensdag 11 december

Woensdag kon ik studeren met mijn studiegroep, aangezien we met vier man een onderzoek opnieuw moeten produceren. Dit moeten we doen met een statistisch programma, dat erg lastig is. Veel codes uitzoeken en dergelijke, erg lastig… Gelukkig kwamen we iets verder en gaf ik nog bijles op de universiteit. Daarna at ik thuis en keek ik The Empire Strikes Back (als voorbereiding op de nieuwe Star Wars-film) en ik had nog een borrel met vrienden.

Donderdag 12 december

Ik ging eerst hard aan de bak met studeren. Veel voorbereidingen voor het statistische programma en leren voor mijn tentamen. Ik ging in de middag nog even langs de boekhandel om boekenbonnen uit te geven en in de avond hadden we de Proudya-leesclub met Rima Orie waarin we De Zwendelprins bespraken. Een erg gezellige avond waarin we veel hadden gepraat over fantasyboeken en representatie.

Vrijdag 13 december

Op de vrijdag had ik afgesproken met mijn studiegroep voor onze opdracht. Het was een lange zit, maar uiteindelijk hadden we onze opdracht kunnen maken. Nu moeten we nog ons rapportage schrijven, maar het meest lastige gedeelte is in ieder geval af! Na een harde studeersessie at ik thuis en gingen mijn fangirl en ik naar Tilburg, waar we begonnen aan het tweede seizoen van The End of the F***ing World. Erg gaaf verhaal tot nu toe!

Aankomende week kan ik hard studeren voor mijn tentamen en heb ik nog een leuk dagje uit gepland. Genoeg te doen in ieder geval! En, hoe is het met jou?

1 reactie

    • Thea op december 16, 2019 om 1:08 am
    • Reageer

    Je hebt het er maar druk mee allemaal. Kun je straks ook lekker van de vakantie genieten en veel lezen. Ik lees dat jij net als ik meerdere boeken tegelijk leest. Grappig. Ben ik dus niet de enige die dat doet.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.