De wekelijkse avonturen van een Fanboy #188

De afgelopen had ik mijn laatste studieweek voordat ik kerstvakantie had. Nog even hard bikkelen, maar dan kan ik genieten van de feestdagen!

Zaterdag 14 december

Op de zaterdag begon ik met bloggen en studeren, om tussendoor The Mind Explained te kijken, een kleine documentaire over de hersenen, zoals de logica achter het geheugen, angst en meer. In de avond keken mijn fangirl en ik het tweede seizoen van The End of the F***ing World af en keken we naar de kerstfilm Klaus, een prachtige film die je zeker moet checken deze week!

Zondag 15 december

Ik moest wat studeren in de ochtend, maar al snel gingen we met vrienden naar Breda. Daar was een kleine kerstmarkt en we verkenden het centrum van de stad. Lekker uit eten geweest en eenmaal thuis gekomen keek ik met mijn fangirl naar The Descendants. Ook las ik haar voor in De appeltaart van hoop, een van mijn favoriete boeken!

Maandag 16 december

Op de maandag ging ik weer terug naar Rotterdam en las ik De Zwendelprins in de trein. In Rotterdam moest ik verder met studeren, maar gaf ik ook nog bijles. In de avond at ik bij een vriendin en keken we het eerste seizoen van The legend of Korra af, heerlijk om die weer te zien! Toen ik weer terug thuis was, keek ik nog Zondag met Lubach terug.

Dinsdag 17 december

Ik kon weer aan de bak met studeren, want ik had nog een tentamen op de vrijdagavond. Ik las De Zwendelprins uit, deed nog boodschappen, blogde nog wat en gaf weer bijles. In de avond speelde ik weer toneel, we deden improvisatiespellen. Erg leuk om weer te doen, we lachten ons kapot! Thuis aangekomen keek ik nog naar Star Wars Episode VI, als voorbereiding op de nieuwe Star Wars-film!

Woensdag 18 december

Op de woensdag ging ik weer terug naar mijn ouders, waar ik leerde voor mijn tentamen. Ik speelde nog veel Pokémon Shield en las het boek van The Making of The Crimes of Grindelwald, en voor het slapen gaan las ik nog het andere boek een stukje. Daarnaast keek ik naar Star Wars Episode I: The Phantom Menace en ik blogde nog wat.

Donderdag 19 december

Donderdag ging ik eerst naar het ziekenhuis, voor een afspraak met de orthopeed. Mijn knieschijven zitten namelijk niet helemaal goed (wat de kniepijn veroorzaakt), dus ik krijg binnenkort een CT-scan. Ik ging erna even langs Rotterdam om Sterke verhalen en hoe je ze schrijft te lenen bij de bibliotheek, die ik ook las in de trein. Zo veel meer schrijfinspiratie nu! Ook kocht ik de Aniway. Ik ging door naar Tilburg, waar ik weer studeerde. In de avond maakten we een maaltijd van het Geek-kookboek en keken we naar The Mandalorian.

Vrijdag 20 december

In de ochtend ging ik weer studeren, maar werkte ik ook wat aan mijn verhaal. Ik ging weer terug naar Rotterdam en las Muze in de trein en in Rotterdam aangekomen blogde ik wat en studeerde ik weer voor mijn tentamen. Vroeg eten, The World according to Jeff Goldblum kijken en dan door naar mijn tentamen! Na het tentamen vertrok ik naar mijn ouders en ging ik vroeg slapen, want op de zaterdag had ik een dagje uit met mijn zusje naar Münster!

Dit was de afgelopen week. Eindelijk genieten van de vakantie! Ik rust wat uit, ga veel leuke blogs schrijven, boeken lezen, series kijken, films kijken, gamen en nog leuke activiteiten doen. Alvast fijne feestdagen iedereen!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.