De wekelijkse avonturen van een Fanboy #189

Ik had eindelijk kerstvakantie, dus even genieten en uitrusten na een intens werkcollege! Ik had leuke uitjes gepland staan, maar wilde ook rustig tijd besteden aan mijn fandoms.

Zaterdag 21 december

Op de zaterdag stonden mijn zusje en ik om vier uur al op, want we gingen naar Münster! Daar gingen we een dagje kerstshoppen en genieten van de stad. Hier kan je mijn verslag ervan lezen. We kwamen laat thuis en helaas kreeg ik wat buikpijn, maar na het lezen van het filmboek van The Crimes of Grindelwald kon ik gelukkig wel slapen!

Zondag 22 december

Zondag gingen we eerst even uitslapen. Vervolgens ging ik wat blogs schrijven, deed ik nog een wandeling met mijn ouders en ging ik even mijn boekenkast bekijken. Ik besloot namelijk een hoop boeken weg te doen, omdat ik haast geen ruimte meer heb. Ik deed de boeken weg die ik waarschijnlijk niet meer ga lezen of waar ik weinig herinneringen aan heb, zodat ik alleen de boeken houd die ik echt wil hebben. Ik had tot slot bijna een kast vol met boeken die ik aan vrienden en familie geef, dus die verdienen snel een mooi en nieuw plekje! Vervolgens keek ik nog met mijn moeder naar The Witcher, het begint al goed!

Maandag 23 december

Ik begon de dag met het verder opruimen in mijn boekenkast. Ook ging ik mijn voornemens en doelen voor 2020 uitwerken, want ik heb er een hoop en heb wat planning en schema’s om het bij te houden. Ik las verder in Muze, speelde Pokémon Shield en keek nog verder met The Witcher.

Dinsdag 24 december

Op de dinsdag las ik Muze uit, blogde ik een hoop en speelde ik verder in Pokémon Shield. Ook kreeg ik een mail van een uitgeverij waar ik de eerste drie hoofdstukken van mijn verhaal naartoe had gestuurd. Helaas past het verhaal niet in hun fonds, maar kreeg ik wel veel complimenten en ben ik erg gemotiveerd om verder te schrijven! Ik werkte wat personages verder uit in een karakterdossier en ik keek nog verder in The Witcher.

Woensdag 25 december

Eerste kerstdag! Ik had helaas enorm veel pijn in mijn knieën, dus ik moest rustig aan doen. Ik keek The Witcher, speelde Regenwormen met mijn familie en ik speelde veel Pokémon Shield. Ook las ik De Kerstmisaurus en de Winterheks, een wonderbaarlijk kerstverhaal waar ik zo van genoot! Na een lekker avondmaal keken we ook nog How The Grinch Stole Christmas met Jim Carrey, wat haast een traditie is tijdens de kerst!

Donderdag 26 december

Tijdens tweede kerstdag kwam mijn fangirl naar ons toe, begon ik aan Finale (het derde deel van Caraval) en gingen we naar mijn oom en tante. Daar deden we een leuk spel en gingen we met z’n allen gourmetten. Heerlijk gegeten, en het was ook nog erg gezellig. Een fijne tweede kerstdag!

Vrijdag 27 december

Op de vrijdag had ik helaas weer erg veel pijn, dus ging ik nog naar de huisarts voor extra pijnstillers. Nog even wachten en dan heb ik een CT-scan en een afspraak met de arts, in de hoop dat er wat aan mijn knieën gedaan kan worden. Vervolgens bracht mijn vader mijn fangirl en ik naar Rotterdam, met daarbij ontzettend veel boeken die ik in mijn boekenkasten in Rotterdam kon doen! We gingen de stad in, om samen met Eline (All The Feels) een lekker bakkie te doen bij Sherlock’s Place, te winkelen en we gingen mijn boekenkast inrichten. Ook hadden we nog lekker gegeten als derde kerstdag! Nadat het bezoek weg was, ging ik nog wat bloggen en las ik verder in Finale.

Dit was mijn eerste vakantieweek. Ondanks de flinke pijn heb ik wel veel leuke momenten meegemaakt met vrienden en familie, en kon ik ook nog lekker veel lezen. Aankomende week ga ik ook nog zat leuke dingen doen, dus nog even genieten van de vakantie!

En, hoe waren jouw kerstdagen?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.