De wekelijkse avonturen van een Fanboy #19

De week is snel voorbij gegaan, wat had ik weer een drukke week vol leuke dingen! Deze week bestond uit veel studeren, maar ook wat feestjes en evenementen kwamen voorbij.

 

Zaterdag 10 en zondag 11 september

In het weekend zat ik vooral veel aan de studie omdat ik veel vooruit moest werken met mijn colleges, dus ik was vooral achter de laptop te vinden waar ik samenvattingen maakte van mijn vakken. Toch wist ik daarnaast nog andere dingen te doen, zoals:

  • Naar de verjaardag van mijn oom gaan op de zaterdagavond. Hij was 50 jaar geworden, dus dat moest gevierd worden! Hierbij heb ik nog veel theorieën over Pokémon Sun & Moon kunnen doornemen met mijn neefje, de ultranerds die we zijn.
  • Ik haalde de zevende gym van Pokémon Alpha Sapphire. Ik heb al een stuk of vijf legendarische Pokémon, de baas die ik ben.
  • Ik blogde veel vooruit.
  • Ik las Wink Poppy en Midnight uit.
  • Ik keek weer een heleboel afleveringen van Pokémon.
  • Aan het eind van het weekend pakte ik al mijn spullen in, want op de maandag ging ik naar Rotterdam!img_7792

Maandag 12 september

Op de maandag ging ik vroeg naar Rotterdam toe, dropte ik mijn spullen op mijn kamer en ging ik meteen door naar mijn colleges. Weer thuis aangekomen ging ik door naar het centrum van Rotterdam, ik ging namelijk naar Suicide Squad bij de Pathé! De film was leuker dan verwacht, hier kan je er meer over lezen. Eenmaal thuis aangekomen waren mijn huisgenootjes nog aan het barbecueën, dus ging ik erbij zitten en mocht ik zelfs wat eten, jammie! De vorige bewoonster van mijn kamer kwam die avond bij ons eten, dus we maakten het enorm gezellig en gedroegen ons als piromaantjes met de kaarsen die buiten stonden…

Dinsdag 13 september

Dinsdag was ook een slopende dag wat de hitte betreft. Ik werkte in de ochtend even vooruit met mijn studie en ik moest daarna door naar mijn college over fiscale economie. We krijgen als een klas van dertig personen les van iemand die naast zijn werk in accounting ook les geeft aan studenten, dus hij wist heel veel over de praktijk achter belastingrecht. Ik vond zijn les echt interessant, maar het was moeilijk om bij de les te blijven omdat het zo warm was. Toen ik thuis kwam was ik heel erg oververhit, dus ik nam eerst een koude douche en ging uitgeput in bed liggen. Ik at in de schaduw buiten met huisgenootjes en we wilden eigenlijk een avondje weg met het hele huishouden, maar ik was te moe om iets te doen. Rond kwart voor 10 was ik wat uitgeruster, dus ik besloot nog even een douche te nemen zodat ik makkelijker zou slapen. Toen ik eenmaal de trap afliep naar de douche, zag ik opeens een kat op de trap! Twee katten van de buren kwamen opeens binnen wandelen en eentje zat verstopt achter het bureau van mijn huisgenootje. We hebben een half uur erover gedaan om die kat weg te krijgen (wat resulteerde in het zelf maken van een waterspuitje, de kat die drie drollen achterliet in de kamer en halve oorlogskreten van de kat), wat een avontuur! De mensen die mij volgden op Snapchat, konden die dag een mooi verslag zien van het wegjagen van de kat (en mocht je mij nog niet volgen, mijn username is joostzuijd).

Woendag 14 september

Je raadt het al, het was ook op de woensdag erg warm. Gelukkig kreeg ik daar in het begin niks van mee, ik ging namelijk al vroeg naar Amsterdam, ik mocht naar de perspremière van de film Nerve, een boekverfilming van Best of YA! Mijn recensie komt binnenkort online, ik vond hem in ieder geval erg gaaf! Daarbij zag ik Sophie Milzink (bekend YouTuber) bij de première, dus daar heb ik nog even een praatje gemaakt. Sophie is echt enorm grappig en toonde ook echt interesse in mij, zo zie je maar weer hoe aardig YouTubers kunnen zijn! Daarna ging ik weer door naar Rotterdam (en begon ik in Deep Blue in de trein) en kwam ik wel uitgeput thuis. Ik studeerde nog wat, kookte voor mijn huisgenootjes en achteraf gingen we wat spelletjes doen. Laat in de avond ging ik met twee huisgenootjes de deur uit, er was namelijk een open feest op mijn vereniging! Het was alleen stikheet op de vereniging, dus ik moest vaak buiten wat afkoelen, dus we hebben het helaas niet laat gemaakt. Toen we thuis kwamen, had ik het ook enorm warm, midden in de nacht douchen was toen even de enige optie… img_7828

Donderdag 15 september

Ondanks de hitte van de afgelopen dag, viel het weer een stukje mee. Ik had om 11 uur college en dat ging door tot half 3. Daarna pakte ik mijn spullen in in mijn kamer en ging ik weer naar mijn ouders toe. Ik had het uiteraard weer erg warm toen ik thuis kwam, maar mijn moeder had goed nieuws, we gingen barbecueën met de buren! Ik had dus heerlijk gegeten en het was enorm gezellig, dat was een mooie thuiskomst!

Vrijdag 16 september

Op deze dag typ ik meteen dit blogje, dus ik probeer een mooie verwachting te maken voor deze dag. Het is nu elf uur, een uurtje geleden kocht ik mijn ticket voor de Harry Potter Exhibition in Utrecht, ik ga als een van de eersten naar de tentoonstelling op 11 februari! In de middag interview ik Laure Eve (en zo moet ik nog even wat vragen bedenken, daar heb ik namelijk weinig tijd voor gehad…) met Emmy (Zon en Maan). Daarna ga ik weer terug naar huis, eet ik thuis, kleed ik mij om in mijn nette rokkostuum en ga ik door naar YALBAL, het boekenbal van de Literatour met Laure Eve en Kass Morgan! Het wordt vast een onvergetelijke avond en ik zal er uiteraard verslag van doen!img_7841

 

Zo, een drukke week was het wel, maar een hele leuke! Hoe gaat het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.