De wekelijkse avonturen van een Fanboy #190

De afgelopen week werd 2019 afgesloten. Weer een nieuw jaar dat is begonnen, dus in dit overzicht kan ik vaarwel zeggen tegen het afgelopen jaar. Tijdens mijn vakantie had ik nog wat uitjes gepland en wat afspraken staan, maar ik heb ook weer veel gelezen.

Zaterdag 28 december

Op de zaterdag ging ik Finale uitlezen, maar ging ik ook een hoop bloggen. Ik controleerde de boekhouding van mijn toneelvereniging en in de avond had ik een kerstdiner van mijn dispuut! We hadden allemaal lekkere hapjes en het was erg gezellig om veel van mijn vrienden te spreken.

Zondag 29 december

Ik ging eerst even wat uitslapen, maar daarna pakte ik mijn spullen in en ging ik richting Tilburg. Ik las Wat de zee vertelt in de trein en in Tilburg aangekomen gingen we eerst even rustig wandelen. Ik las nog wat, schreef wat blogs en in de avond gingen we samen gourmetten! Sinds vorig jaar doen we samen nog een extra kerstavond met ons tweetjes en we hadden genoeg lekkers om van te genieten. Daarna keken we nog Aladdin op Disney Plus, een prima film voor tussendoor.

Maandag 30 december

We hadden een dagje gepland staan, namelijk een dagje naar Maastricht met vrienden! Met z’n viertjes bezochten we nog de kerstmarkt in Maastricht, maar gingen we ook lekker shoppen, zoals boekhandel Dominicanen bezoeken en vele winkelstraatjes verkennen. Na een lekker diner bij FAB (Famous American Bistro) gingen we weer richting huis. Thuis las ik De appeltaart van hoop voor aan mijn fangirl, we lazen samen het boek uit. Wat was het toch fijn om dit boek weer te lezen!

Dinsdag 31 december

Oudjaar! Ik begon de ochtend met lezen uit Wat de zee vertelt en ik blogde nog een hoop. In de middag gingen mijn fangirl en ik naar Dordrecht, om daar samen met vrienden Oud & Nieuw te vieren! We aten met z’n viertjes, speelden verschillende spellen zoals Regenwormen, Sushi Go, Exploding Kittens en meer, en konden we samen het nieuwe jaar inluiden!

Woensdag 1 januari

We sliepen lekker uit, om vervolgens rustig te ontbijten. Ik ging weer terug naar mijn ouders en las Wat de zee vertelt in de trein, die ik die dag ook uitlas. We gingen nog op bezoek bij mijn tante die de rest van de familie van mijn vaders kant op bezoek had en thuis ging ik nog even bloggen. Ook begon ik aan Als de nacht eindigt en keek ik het eerste seizoen van The Witcher uit. Ik kan nu al niet wachten op het vervolg! Daarnaast keken we met de familie naar de show van Jochem Meyer, echt een hilarische voorstelling!

Donderdag 2 januari

In de ochtend schreef ik wat blogs, maar al snel ging ik de trein pakken naar Amsterdam. In de trein las ik Als de nacht eindigt en in Amsterdam aangekomen ging ik met de vriend van mijn zusje even winkelen in de stad. We gingen namelijk naar A Space Oddity, waar ik een verlaat cadeautje voor mijn verjaardag mocht uitkiezen. Daarna gingen we nog lunchen en brachten we een bezoek aan The American Book Center. Thuis aangekomen was mijn fangirl er ook. Ik las The Legend of Korra: Turf Wars, begon aan het tweede seizoen van You en we speelden nog regenwormen met de familie (waarbij ik keihard verloor).

Vrijdag 3 januari

De pijn in mijn knieën was erg hevig, dus ik kon weinig slapen, maar begon daardoor wel met De tombe van de tiran en ik blogde een hoop. Ik had begin van de middag een CT-scan in het ziekenhuis voor mijn knieën en thuis blogde ik wat, bereidde ik me alvast wat voor op mijn college, pakte ik wat spulletjes in, las ik een sprookje uit Het kattenmannetje en andere sprookjes en keek ik wat afleveringen van You. In de avond had ik helaas zo veel pijn dat ik niet met mijn fangirl mee kon, dus ik rustte in de avond thuis wat uit. Zo speelde ik nog wat Pokémon Shield, schreef ik deze blog af en las ik verder in De tombe van de tiran!

Dit was mijn tweede kerstvakantieweek. Aankomende week kan ik weer hard aan de bak met mijn studie, en krijg ik de uitslag te horen van mijn CT-scan. Een spannende week, maar gelukkig heb ik mooie en leuke dingen op de planning staan. Daarbij ben ik druk bezig met mijn lijstje met doelen en voornemens voor 2020, dus ik hoop een mooie start te maken dit jaar!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Zo te zien heb je een heerlijke vakantie gehad. Heel veel geluk in 2020 Joost voor jou en je fangirl!

    1. Dank je wel, jij ook Joany! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.