De wekelijkse avonturen van een Fanboy #191

De afgelopen week kon ik weer beginnen met mijn studie. De kerstvakantie was fijn en ik maakte mooie voornemens voor 2020, dus ik wilde met een frisse start het nieuwe jaar in. Ik heb namelijk veel pijn in mijn knieën, dus afgelopen week kreeg ik ook de uitslag van CT-scan die ik had gedaan. Weer aan de bak dus, wat best spannend is, aangezien de pijn soms impact kan hebben op mijn studie. Toch ging ik er met volle moed tegenaan!

Zaterdag 4 januari

Zaterdag ging ik eerst wat uitslapen, om vervolgens wat te bloggen, mijn aankomende seminar te bekijken en series te kijken. Zo keek ik naar Sex Explained en The Circle op Netflix. In de middag ging ik richting Tilburg en las ik De tombe van de tiran in de trein. Nadat ik had gegeten met mijn fangirl, keken we naar You (het tweede seizoen). Ook gaven we elkaar wat cadeautjes, want we hadden bijna ons driejarig jubileum! Ik kreeg een erg mooi boek (The Rise of Kyoshi) en er komen nog wat leuke Pokémonstickers voor mij binnen.

Zondag 5 januari

In de ochtend las ik De tombe van de tiran uit en ging ik wat bloggen. In het begin van de middag gingen we richting de stad en bezochten we The Rise of Skywalker, de nieuwe Star Wars-film! Mijn recensie zal deze maand nog verschijnen. Vervolgens gingen we uit eten bij La Cubanita, waar we lekkere tapas aten. Toen we eenmaal weer thuis waren, keken we het tweede seizoen van You af. Ook hiervan zal een recensie online komen!

Maandag 6 januari

Ik ging vroeg in de ochtend naar Rotterdam. Ik las The Rise of Kyoshi in de trein en thuis aangekomen ging ik snel nog even bloggen en keek ik naar The Circle. Ik ging door naar mijn eerste college (seminar Management Control), die ik erg interessant vond. Vervolgens ging ik nog langs mijn ouders, las ik het tweede deel van De magische apotheek in de trein en kwam ik die dag ook weer terug. Ik deed nog boodschappen, at met mijn huisgenootje en ging nog aan de bak met mijn studie. Ook keek ik naar Raising Dion, deed ik nog wat oefeningen voor mijn knie, las ik Erfgenaam van vuur (het derde deel van De Glazen Troon) en las ik De magische apotheek 2 uit!

Dinsdag 7 januari

Ik was vroeg wakker, maar ging rustig aan de slag met mijn studie en mijn blog. Ik was sneller klaar met studeren dan verwacht, dus ik ging even de stad in en haalde wat spullen bij de Action om mijn foto’s iets te verbeteren (zoals mooie decoratie). Ik pakte alles rustig uit, blogde wat en bereidde alvast mijn college voor, terwijl ik keek naar Raising Dion, waarvan ik het eerste seizoen afkeek. Ik las verder in Erfgenaam van vuur en at met een goede vriend. In de avond had ik weer toneel en kregen we een deel van het script! Ik ben erg enthousiast over wat we tot nu toe kregen en ben zo benieuwd naar alle scènes die ik ga spelen! Thuis aangekomen begon ik nog aan Dracula en las ik verder in The Rise of Kyoshi.

Woensdag 8 januari

Woensdag ging ik eerst wat studeren, keek ik naar Dracula en las ik verder in The Rise of Kyoshi. In de middag ging ik naar het ziekenhuis voor de afspraak met de orthopedisch chirurg. Ik krijg geen operatie voor mijn knieën, maar ik word doorverwezen naar een fysiotherapeut in het ziekenhuis voor een goed behandelplan waarbij de spieren rondom mijn knieën worden versterkt zodat ik minder pijn heb. Een beetje balen, maar ook te begrijpen. Ik hoop dat ik snel terecht kan en dat de pijn wat minder wordt! Op de terugweg begon ik aan Onthul me en thuis keek ik de film Departures op Netflix (aanradertje). Mijn ouders kwamen nog even langs om te kletsen, ik las verder in Erfgenaam van vuur en las Onthul me uit.

Donderdag 9 januari

Op de donderdag werd ik helaas vroeg wakker voor de pijn. Ik blogde wat en keek naar The Circle. Ik sliep daarna nog even door, bereidde mijn college voor en las een stukje in Erfgenaam van vuur. In de middag had ik college, die erg interessant was. Thuis aangekomen las ik een stuk uit The Rise of Kyoshi en kreeg ik bezoek van Eline (All The Feels), die bij mij kwam eten en samen met mij de trein pakte. Gezellig kletsen, en wat plannen bespreken voor de toekomst! In de avond kwam ik aan bij mijn ouders, waar ik Pokémon Shield speelde. De trailer kwam online van de uitbreidingspakketten van deze game, en Pokémon Mystery Dungeon DX werd aangekondigd (check de trailers hieronder)! Supertof, ik kan niet wachten om ze te spelen! Voordat ik ging slapen las ik nog verder in The Rise of Kyoshi.

Vrijdag 10 januari

Ook deze dag kon ik niet enorm uitslapen, maar ik had wel beter geslapen dan de avonden ervoor. Ik begon de dag met bloggen en studeren en ik ging naar het dorp om met mijn moeder wat kleding te halen (het wordt toch wel code rood als je bij je ouders geen broeken hebt…). Daarna studeerde ik weer verder, maakte ik nog wat foto’s voor mijn blog en speelde ik Pokémon Shield. Na het avondeten las ik Gung Ho 4, die erg goed was! Tot slot ging ik nog verder gamen, keek ik met mijn ouders naar Toren C en Jeuk en las ik verder in Erfgenaam van vuur en The Rise of Kyoshi.

Dit was mijn afgelopen week. Jammer van het ziekenhuisbezoek, maar we zijn wel een stapje verder en mijn vak is dit blok erg interessant! Ik kan gelukkig nog genoeg aandacht besteden aan mijn fandoms (veel lezen, veel series/films kijken en ook nog eens alles vooruit geblogd voor heel januari, inclusief extra blogs als reserve!). Op naar de volgende week!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

    • Lisa op januari 12, 2020 om 7:34 am
    • Reageer

    Je hebt lekker veel gelezen en gekeken. Hoe kom je aan het Pokémon certificaat?

    1. Ik heb die gekregen van een vriendin, die had ze voor me gemaakt! 😀 (maar ik verklap een geheimpje: stiekem heb ik een portaal voor de Pokémonwereld en ben ik daar Pokémonmeester geworden, niet doorvertellen)

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.