De wekelijkse avonturen van een Fanboy #192

De afgelopen week kon ik weer hard aan de slag met mijn studie, maar kon ik gelukkig genoeg tijd vrijmaken om te besteden aan mijn fandoms. Boeken lezen, series kijken, gamen en meer, mijn planning gaat de laatste tijd helemaal prima!

Zaterdag 11 januari

Zaterdag was even een rustig dagje. Ik begon de dag met bloggen en studeren en ik speelde wat Pokémon Shield (ik heb nu alle gyms verslagen, dus nu probeer ik nog mijn Pokédex wat te vullen en daarna bereid ik me voor om de league te verslaan!). Ik las verder in Erfgenaam van vuur en in de middag kwam een vriendin langs om bij te kletsen en om wat boeken op te halen die ik weg gaf. Vervolgens las ik de graphic novel Zeven magiërs, keek ik naar Lost in Space, blogde weer verder en wist flink wat eieren te broeden in Pokémon Shield. In de avond keek ik met mijn ouders naar Wie is de mol en ik las The Rise of Kyoshi uit (tot laat in de nacht, ik moest hem gewoon uitlezen!

Zondag 12 januari

Zondag ging ik in de ochtend wandelen met mijn moeder, oom en nichtje in het bos, heerlijk! We hadden flink wat bospaden afgelopen en thuis aangekomen kon ik aan de slag voor mijn studie. Ik las de strips Conquests 1 en 2, speelde Pokémon Shield en blogde ik nog wat. In de avond keek ik naar een nieuwe aflevering van The Good Place, keek ik verder met Lost in Space en speelde ik Pokémon Shield uit! Daarnaast keek ik nog naar Promenade, Toren C en las ik verder in Erfgenaam van vuur.

Maandag 13 januari

Ik had in de ochtend een afspraak voor een controle in het ziekenhuis, die prima verliep. Daarna pakte ik de trein naar Rotterdam en las ik verder in Erfgenaam van vuur. Thuis aangekomen bereidde ik een presentatie voor en begon ik aan Dor, om vervolgens naar mijn college te gaan. Mijn presentatie ging gelukkig goed (ik kreeg zelfs mail dat de professor geen negatieve punten kon bedenken!) en na mijn college gaf ik nog bijles. Vervolgens las ik verder in Dor, at ik met mijn huisgenootje en studeerde ik nog even verder. Ook keek ik nog wat afleveringen van Pokémon (Sun and Moon Ultra Adventures), want er stonden er een hoop online!

Dinsdag 14 januari

Ik had helaas niet zo lekker geslapen, maar ik kon rustig aan de slag met studeren. Ik deed nog boodschappen, las verder in Erfgenaam van vuur, gaf nog bijles en las weer verder in Dor. In de avond at ik met een vriend en ging ik naar mijn toneelvereniging, waar we weer een repetitie hadden met script. We hadden wat nieuwe scènes uitgeprobeerd, die erg goed waren! Thuis aangekomen keek ik nog even naar Lost in space.

Woensdag 15 januari

Ik begon de dag met wat bloggen, een planning maken voor de komende dagen en ik beluisterde de podcast van Geeky Dingen over Star Wars. Ik las verder in Erfgenaam van vuur, had een tof interview met iemand (deze komt binnenkort online) en ik deed boodschappen met mijn huisgenootje. Ik las verder in Dor, gaf nog bijles en las voor uit Het kattenmannetje en andere sprookjes. Ik at met mijn fangirl en mijn huisgenootje en daarna hadden we een borrel bij ons thuis, waar we met twintig man waren! Het was erg gezellig, dus na een avond vol kletsen gingen we voldaan slapen.

Donderdag 16 januari

In de ochtend kon ik wat studeren, maar daarna las ik verder in Erfgenaam van vuur en ging ik met mijn fangirl nog even de stad in. In de middag had ik een college, die weer vrij interessant was. Op de heen- en terugweg las ik nog een stukje uit Dor. Daarna at ik thuis, keken we nog naar The Mandalorian en las ik voor in Het kattenmannetje en andere sprookjes.

Vrijdag 17 januari

Ik kon in de ochtend naar het ziekenhuis, want ik had een afspraak met de fysiotherapeut. Ik krijg nieuwe oefeningen voor mijn knieën en hij deed tape over mijn knieën, in de hoop dat de pijn vermindert. Op de terugweg las ik Dor uit, begon ik aan Darius de grote is niet oké, wandelde ik nog lekker door boekhandel Donner, deed ik wat boodschappen en studeerde ik verder thuis. In de pauzes las ik nog voor in Het kattenmannetje en andere sprookjes. Na het eten vertrok mijn fangirl naar huis en ging ik verder met bloggen en keek ik naar The Good Place, The Circle en Sex Education. Tot slot las ik nog verder in Erfgenaam van vuur.

Zo, dat was me weer een weekje! Hopelijk zal de pijn binnenkort wat afnemen, maar gelukkig gaat de rest wel erg goed. Ik heb het naar mijn zin op toneel, spreek veel af met vrienden, kan nog lekker veel lezen en tot nu toe haal ik uitstekende cijfers voor mijn master! Ik werk goed aan mijn doelen en voornemens en zit al met veel meer energie dan eerst, deze trend mag wel doorgaan in 2020!

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Hier hangt de gezondheid het ook nog steeds uit. Ik hoopte (toch een klein beetje) dat mijn lichaam zich goede voornemens zou maken nu er een nieuw decennium begon maar daar dacht het blijkbaar anders over met een dubbele blaasontsteking tot gevolg. Naast de andere problemen die al voor voldoende pijnklachten zorgen. Ach ja, ik heb voor mezelf besloten dat ik daardoor troostboekjes verdiende en heb zo net nog iets extra besteld vermits de ontsteking blijkbaar zo erg is dat ze een extra antibioticakuur nodig heeft. Nu maar hopen dat mijn lichaam denkt dat het nieuwe jaar in februari begint en het zich dan wel plots heel braaf gaat gedragen.

    1. Heel veel beterschap Liesbet, hopelijk knap je snel op! 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.