De wekelijkse avonturen van een Fanboy #193

De afgelopen week was ik weer druk in de weer. Colleges bijwonen, een feest van mijn dispuut, series kijken, boeken lezen en meer! Het was weer een prima week, dus genoeg te bespreken in dit weekoverzicht.

Zaterdag 18 januari

Zaterdag begon ik de dag met het kijken van Sex Education en blogde ik wat. Na wat bloggen las ik verder in Erfgenaam van vuur en las ik Darius de grote is niet oké uit. Ik gaf nog bijles, deed boodschappen en keek The Legend of Korra met een vriendin. In de avond had ik nog meer bezoek en had ik een aftelfeest van mijn dispuut, we zouden namelijk tien jaar worden! Helaas kon ik niet tot het einde blijven, maar ik had wel genoten van alle gezelligheid!

Zondag 19 januari

Zondag keek ik nog wat afleveringen van Sex Education en ging ik richting mijn ouders. In de trein las ik verder in Erfgenaam van vuur en thuis aangekomen kwam mijn neef met zijn vriendin en dochtertje op bezoek. Ik speelde daarna Sushi Go met mijn familie, deed nog een wandeling en studeerde wat. Ik keek Sex Education seizoen 2 af, speelde nog wat Pokémon Shield en keek de aflevering van Wie is de mol terug. In de avond begon ik aan De grimmige avonturen van Sabrina (een prequel op de serie) en keek ik naar Promenade, Toren C, Nachtdieren en Little Brittain met mijn ouders, maar ik keek ook nog een stukje van Lost in Space.

Maandag 20 februari

Tijd om weer naar Rotterdam te gaan! Ik las Seizoen van de heks in de trein en studeerde wat toen ik thuis kwam. Ik las het boek uit voordat ik naar de universiteit ging, ik ga hard wat het lezen betreft! Ik had een college in de middag en ik las verder in Erfgenaam van vuur. Toen ik thuis kwam gaf ik nog bijles en in de avond studeerde ik verder, keek ik naar de film Ni no Kuni en blogde ik nog wat.

Dinsdag 21 februari

Ik voelde me helaas niet zo lekker (doordat de tape van de fysiotherapeut al slap werd, kreeg ik meer last van m’n knie), maar ik deed rustig aan. Ik studeerde en blogde wat, keek naar afleveringen van Pokémon en Lost in Space, las verder in Erfgenaam van vuur en Sword Art Online Light Novel 9: Alicization Beginning.

Woensdag 22 februari

Op de woensdag zou het feest plaatsvinden van mijn dispuut voor de hele vereniging. In de ochtend ging ik studeren en bloggen, maar keek ik ook naar Lost in space en las ik verder in Erfgenaam van Vuur en Sword Art Online. In de middag hielp ik mee met de opbouw van het feest en gaf ik nog bijles op de universiteit. In de avond at ik met mijn huisgenootje en gingen we naar het feest, het thema was Jurassic Park, dus ik was verkleed als dino! Het was een heel geslaagd feest, en het was erg gezellig.

Donderdag 23 februari

Ik begon de dag met het uitlezen van het negende deel van Sword Art Online, keek naar The World according to Jeff Goldblum en naar Lost in Space. Ik studeerde en blogde wat, las verder in Erfgenaam van vuur, die ik die dag ook uit wist te lezen. Ik zat gewoon zo in de leesflow en dit verhaal was zo episch richting het einde, ik kon gewoon niet stoppen met lezen! Ik had helaas wel erg veel pijn in mijn knieën, dus na een uurtje college ging ik er weer vandoor. Ik at bij een goede vriend en daarna kwam mijn vader mij gelukkig ophalen. Bij mijn ouders begon ik aan het tweede deel van De school van de magische dieren.

Vrijdag 24 februari

Ik was wat vroeg wakker, dus ik las het tweede deel van De school van de magische dieren uit. Ik ging hard wat betreft lezen! In de ochtend studeerde ik wat en ging ik richting het ziekenhuis, om daar een bezoek te brengen aan de fysiotherapeut. Ik heb weer tape en krijg een verwijzing naar een fysio in de buurt! Thuis studeerde ik wat, keek ik naar de nieuwe aflevering van The Good Place en ging ik verder met Lost in space. In de avond speelde ik Pokémon Shield en speelde ik het spel uit (oftewel, ik heb de legendarische Pokémon en wil nu vooral mijn Pokédex compleet hebben), keek nog naar The World according to Jeff Goldblum en naar Toren C. Voordat ik ging slapen las ik uit De dag dat ik verdween.

Hoewel de pijn af en toe heftig was, heb ik wel het vertrouwen erin dat ik met tape (en misschien later een brace), oefeningen en een beetje rust veel minder last heb van mijn knieën. We komen er wel, stapje voor stapje! De komende week ga ik weer aan de slag met mijn studie, maar doe ik ook nog zat leuke dingen voor mijn blog en mijn fandoms.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.