De wekelijkse avonturen van een Fanboy #194

De afgelopen week heb ik weer genoeg gedaan. Boeken gelezen, series gekeken, voortgang geboekt met mijn studie, afgesproken met vrienden en ook nog eens flink gewerkt! Er valt dus genoeg te bespreken, maar ik ben in ieder geval erg tevreden met hoe het gaat. Mijn studie gaat verbazingwekkend goed en ik kan genoeg leuke dingen doen!

Zaterdag 25 januari

Op de zaterdag ging ik eerst De dag dat ik verdween lezen. Ik blogde wat, keek het tweede seizoen van Lost in Space uit en ik studeerde wat. Ik ben namelijk bezig met een voorstel voor mijn masterscriptie, hopelijk wordt hij goedgekeurd! Mijn professor is gelukkig al enthousiast, alleen moet ik wat aanpassingen aanbrengen. Daarna las ik De dag dat ik verdween uit, begon ik aan de Netflix-serie Ares en blogde ik een hoop. In de avond las ik Sherlock: A Casebook (over de eerste twee seizoenen van de serie), keek ik naar Wie is de mol en las ik de eerste volume van Bleach, die ik afgelopen zomer had gekocht in Antwerpen.

Zondag 26 januari

Ik las de eerste volume van Naruto toen ik wakker werd, om vervolgens te studeren en te bloggen. Ik keek het eerste seizoen van Ares uit, las voor uit Het kattenmannetje (die ik die dag ook uitlas). Ik keek nog naar Pokémon Sun and Moon Ultra Adventures en Sword Art Online (seizoen 4, ik kan niet wachten op meer!) en in de avond keek ik met mijn ouders naar Toren C, Nachtdieren en Little Brittain. Voordat ik ging slapen, begon ik aan Boy meets boy van David Levithan.

Maandag 27 januari

Op de maandag kon ik weer naar Rotterdam. Ik las Boy meets boy in de trein, dropte mijn spullen thuis en ging door naar college. Na mijn college gaf ik bijles, deed ik snel nog even boodschappen en at ik met mijn huisgenootje. In de avond had ik nog een borrel op mijn vereniging met mensen waarmee ik op vakantie ging naar Krakau, we gingen allemaal foto’s terugkijken! Erg gezellig, maar daarna snel slapen omdat ik de volgende dag weer vroeg op moest.

Dinsdag 28 januari

Dinsdag was ik vroeg op pad, want ik moest namelijk werken in Utrecht. In de trein las ik Boy meets boy uit en na een aantal uur werken kon ik weer terug naar huis. Op de terugweg begon ik aan Dit ga je niet geloven van Adam Baron. Thuis aangekomen moest ik nog wat studeren en gaf ik een proefbijles aan een nieuwe leerling, die zeker enthousiast is en bijna wekelijks wil bijlessen! Na deze bijles ging ik snel eten en had ik nog een repetitie van toneel, die ook weer erg leuk was. Ons stuk begint langzaam volledig vorm te krijgen!

Woensdag 29 januari

Op de woensdag sliep ik wat uit, om vervolgens weer hard te gaan studeren. De professor vindt mijn onderzoeksvoorstel voor mijn masterscriptie bijna goed, dus ik moest meer literatuur vinden om mijn voorstel overtuigender te maken. Vervolgens gaf ik twee keer bijles op de universiteit en kwam een vriend bij ons eten. Erg gezellig, en daarna gingen mijn fangirl en ik nog even beginnen aan het derde seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina!

Donderdag 30 januari

Alweer een drukke dag. In de ochtend moest ik mezelf voorbereiden op een discussie die ik zou moeten leiden voor mijn college, maar moest ik ook mijn professor mailen met een verbeterde versie van mijn onderzoeksvoorstel. Nadat ik alles had ingeleverd en had voorbereid, had ik een afspraak bij de fysiotherapeut in de buurt. Nieuwe tape en meer oefeningen, zo kom ik stapje voor stapje van de kniepijn af! Vervolgens had ik een afspraak bij de bibliotheek over de YA-community daar. Een heel tof plan kwam naar boven drijven, maar voor nu is dat nog een geheim… Volg vooral @proudya010 op Instagram, want wie weet ga je daar binnenkort wat tofs horen. Vervolgens had ik mijn college (mijn discussie ging redelijk goed) en ik kreeg te horen dat het idee van mijn onderzoeksvoorstel goed is! Nu moet ik het flink uitwerken, maar de basis is gelukkig gelegd. Ik at thuis met een huisgenootje en een vriendin en ik las die avond Dit ga je niet geloven van Adam Baron uit. En snel weer slapen, want de volgende dag zou ik weer gaan werken!

Vrijdag 31 januari

Op de vrijdag ging ik weer naar Utrecht om te werken en tijdens het treinreizen las ik Iskari: De Piratendief. Tot nu toe erg goed! Na een volle dag werken ging ik naar mijn fangirl toe en keken we naar The Chilling Adventures of Sabrina in de avond. Ook kreeg ik een mailtje dat mijn presentatie best goed ging en kreeg ik ook hele goede feedback op de comments die ik altijd moet geven over papers. Dat kan nog eens een heel goed cijfer worden!

Dit was mijn afgelopen week. Volgende keer ga ik weer hard aan de slag met mijn studie, aangezien ik mijn masterscriptievoorstel moet afronden. Daarnaast ga ik nog lekker lezen, series kijken en hopelijk ook een aantal dagen werken.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.