De wekelijkse avonturen van een Fanboy #195

De afgelopen week was lekker druk. Ik moest veel werken en ik werkte aan mijn masterscriptievoorstel, maar had gelukkig de tijd om ook andere dingen te doen, zoals lezen en series kijken. De week eindigde wel met een heftige avond (dikke cliffhanger dit), dus lees vooral verder in mijn weekoverzicht!

Zaterdag 1 februari

Zaterdag was ik in Tilburg en deed ik rustig mijn ding. Ik blogde wat, werkte verder aan mijn onderzoeksvoorstel (nog wat literatuur vinden) en ik keek The Good Place af. Wat een perfect einde was dat zeg! Zeker een heerlijke serie die humor weet te combineren met filosofische kwesties. Ik las ook in Koningin van schaduw van Sarah J. Maas en ik las verder in De Piratendief, het derde en laatste deel van de Iskari-trilogie. Ik keek ook nog naar de film Porco Rosso, aangezien meerdere films van Studio Ghibli op Netflix komen te staan. In de avond keken mijn fangirl en ik naar The chilling adventures of Sabrina en Wie is de mol. Mijn verdenkingen zitten voornamelijk op Johan, maar Leonie en Buddy zijn ook wat verdacht.

Zondag 2 februari

Op de zondag kon ik weer aan de bak met studeren. Ik werkte verder aan mijn onderzoeksvoorstel, las verder in De Piratendief en ik keek het derde seizoen van The chilling adventures of Sabrina uit. In de avond keken we naar Castle in the sky, een erg mooie Ghibli-film.

Maandag 3 februari

Ik kon weer terug naar Rotterdam, in de trein las ik De Piratendief uit. Ik begon ook aan het tiende deel van Sword Art Online en thuis aangekomen had ik een Skypegesprek met mijn professor met feedback voor mijn onderzoeksvoorstel. Nog even aan de bak, maar ik ga al richting het einde! Ik studeerde dus even door, maar ik deed ook boodschappen en maakte veel foto’s voor mijn blog. Ik at samen met mijn huisgenootje en ik had in de avond een vergadering van mijn commissie. Deze was vroeg afgelopen, dus erna keek ik nog naar Toy Story 4, een erg mooie afsluiter van de Toy Story-saga.

Dinsdag 4 februari

Op de dinsdag kon ik weer aan het werk in Utrecht. Een prima werkdag, in de trein las ik Sword Art Online deel 10. Thuis aangekomen studeerde en blogde ik nog even en las ik verder in Koningin van Schaduw. Ik at samen met een vriend en had toneel in de avond, waar we weer verder werkten aan ons stuk. Thuis aangekomen keek ik naar de Ghibli-film Ocean Waves.

Woensdag 5 februari

Woensdag ging ik voornamelijk aan de slag met mijn studie, maar ik blogde ook nog wat. Ik las verder in Sword Art Online deel 10 en Koningin van Schaduw, begon aan de film Only Yesterday (nog een Ghibli-film) en ik had een afspraak bij de fysiotherapeut. Toen ik thuis kwam gaf ik nog bijles in economie en in de avond had ik een borrel met vrienden, om vervolgens nog even langs mijn vereniging te gaan.

Donderdag 6 februari

Na wat uitgeslapen te hebben, keek ik Only Yesterday af. Een mooie film hoor! Verder kreeg ik te horen dat mijn masterscriptievoorstel goed is, dus die kon ik inleveren! Daarbij ging ik nog even de stad in en studeerde ik nog wat. Ik las ook Sword Art Online deel 10 uit en ik gaf bijles. In de avond begon ik aan My Neighbor Totoro en had ik een feestje van mijn huisgenootje. Ik ging wel richting mijn ouders halverwege het feest en in de trein las ik in De Eindeling 2: Ten strijde.

Vrijdag 7 februari

Een erg hectische dag. Ik begon met jureren bij de lokale voorleeswedstrijd van brugklassers, wat was het leuk en we hadden een terechte winnaar! Daarna pakte ik de bus en ging ik werken bij mijn vader op kantoor. Halverwege de dag voelde ik me alleen niet lekker (pijnscheuten in mijn borst, kortademig), dus mijn moeder haalde me op en we gingen langs de huisartsenpost. De arts kon niks vinden, maar met mijn medische achtergrond stuurde hij ons toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis om heftige dingen zoals een longembolie uit te sluiten. Het had even geduurd, maar alle testen waren gelukkig positief en er was niks ernstigs aan de hand. Wel even goed uitzieken, maar dan ben ik snel weer de oude!

Dit was mijn afgelopen week. Een erg gek einde, maar gelukkig heb ik geen ernstige ontstekingen of iets dergelijks. Volgende week ga ik weer veel aan de studie, maar hoop ik ook weer genoeg tijd te besteden aan mijn fandoms!

En, hoe is het bij jou?

2 reacties

  1. Heyyy klein vraagje: welk programma gebruik jij om je website te maken/editen? Ik ben zelf nog een beetje zoekende, vandaar.

    1. Hee Julie! Ik zit zelf bij WordPress (een site die redelijk lijkt op Blogspot), maar ik moet zeggen dat Blogspot (die je nu dus gebruikt) ook erg goed is, die had ik ook aan het begin van mijn blogperiode gebruikt 🙂 Mocht je over een paar maandjes een stap willen zetten naar een wat ”professionelere” site, kan je via WordPress iets beter een website maken. Dan kan je bijvoorbeeld via Antagonist of Versio je eigen website kopen (dat er dus gewoon .nl of .com na je blognaam staat, geen blogspot ertussen) en kan je thema’s kiezen die wat mooier zijn dan de standaardversies van WordPress. Het kost wel wat tientjes per jaar, maar dan heb je ook wat! 🙂 Als ik jou was zou ik eerst een paar maandjes kijken of je het bloggen heel leuk vindt, en dan misschien kijken naar Antagonist (daar zit ik zelf bij) voor je eigen website!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.