De wekelijkse avonturen van een Fanboy #196

De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met mijn studie, maar waren er nog zat andere leuke dingen die ik kon doen! Wat gamen, lezen, series en films kijken en ook nog eens een leuk dagje uit. Genoeg te bespreken dus tijdens dit weekoverzicht!

Zaterdag 8 februari

Door de afgelopen dag was ik erg ziek geworden, dus ik deed rustig aan. Ik las eerst het tweede deel van De Eindeling uit, blogde wat en begon aan de wereldklassieker van Blossom Books, namelijk Romeo & Julia! Ik keek My Neighbor Totoro (ideaal om je vrolijk te voelen), ik begon aan Locke & Key en speelde Pokémon Shield en de demo van Pokémon Mystery Dungeon. In de avond keek ik nog naar een aflevering van Sword Art Online en keek ik naar Wie is de mol. Oh nee, Johan eruit! Voordat ik ging slapen las ik nog even verder in Romeo & Julia.

Zondag 9 februari

Gelukkig was ik al iets beter! Ik begon de dag met bloggen, maar ook studeerde ik wat vooruit. Ik keek Locke & Key af, speelde wat spellen met familie en we hadden nog bezoek van mijn oom, tante en nichtje. In de avond las ik verder in Romeo & Julia en keek ik naar De Promenade en Toren C.

Maandag 10 februari

Het was weer tijd om naar Rotterdam te gaan, dus daar ging ik in de ochtend heen, terwijl ik Romeo & Julia uitlas in de trein. In mijn kamer aangekomen deed ik boodschappen en bereidde ik mijn college voor. Ik begon aan Eerlijk duurt het langst van Karen M. McManus en in de middag had ik mijn college. In de avond had ik weer een Dungeons and Dragons avondje met vrienden, wat was het gezellig!

Dinsdag 11 februari

Dinsdag stond ik vroeg op en ging ik naar Tilburg, terwijl ik Eerlijk duurt het langst las in de trein. Ik ging met mijn fangirl naar Weathering with you, een fantastische animefilm! Toen ik terug kwam ging ik nog even langs de boekhandel en daarna had ik een afspraak bij de fysio. Ik at met een goede vriend, las verder in Koningin van schaduw en studeerde nog wat. Voordat ik ging slapen las ik verder in Eerlijk duurt het langst.

Woensdag 12 februari

Ik was helaas wat weer ziek geworden, dus ik deed rustig aan. Ik studeerde wat, las Eerlijk duurt het langst uit en had een gesprek met een recruiter voor een hele toffe traineeship. Ik keek naar The last kids on earth en keek naar afleveringen van Miljuschka in Japan (over Japans eten, heerlijk!). Ook begon ik aan Kipo and the Age of Wonderbeasts. Tot slot las ik nog in Rosie hartje Jack!

Donderdag 13 februari

Ik was helaas erg hoesterig wakker geworden, dus ik moest even opstarten. Wat studeren, wat bloggen, en alvast wat spullen inpakken. Ik las verder in Koningin van Schaduw en Rosie hartje Jack. Door de griep had ik toch maar mijn college afgezegd en ging ik richting Tilburg. Daar keek ik nog naar Kiki’s Delivery Service en Tales from Earthsea.

Vrijdag 14 februari

In de ochtend sterkte ik even aan met wat thee, maar toen gingen we even Valentijnsdag vieren! Mijn fangirl en ik gingen naar Den Bosch voor een dagje uit. We aten bosche bol, gingen naar het Noordbrabantsmuseum, winkelden wat en aten sushi bij Sakana, wat heel lekker was! En toen we nog thuis kwamen, keken we naar To All The Boys: I Still Love You.

Dit was mijn afgelopen week! Heb jij nog wat leuks gedaan? Laat het me weten!

2 reacties

  1. Ik had een relatief rustige week maar begon deze wel met een heel fijn afspraakje met een lieve vriendin. We gingen naar Gent en ik kocht daar ondermeer een super leuke Chocolate Frog sleutelhanger. Verder ging ik nog even naar het ziekenhuis en vrijdag zag ik opnieuw twee vriendinnen maar dit keer was het maar een korte lunch-date. Het weekend lijkt ook heel rustig te blijven dus nu kan ik even uitrusten tegen volgende week. Want dan staan er opnieuw twee fijne afspraakjes op de planning.

    1. Klinkt gezellig Liesbet! Lekker uitrusten en dan volgende week weer toffe afspraken om naar uit te kijken 🙂

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.