De wekelijkse avonturen van een Fanboy #197

De afgelopen week moest ik beginnen met leren voor mijn tentamen, maar wist ik nog tijd vrij te maken voor boeken en series. Het einde van de week was wat onverwachts, maar het grote deel van de week zat vol leuke en wisselende dingen.

Zaterdag 15 februari

Zaterdag ging ik in de ochtend rustig studeren en bloggen. Ook keek ik Kipo and the Age of Wonderbeasts af, las ik verder in Koningin van Schaduw, maakte ik met mijn fangirl en haar huisgenootje nog een wandeling en aten we samen. In de avond las ik Rosie hartje Jack, keek ik naar Wie is de mol en begon ik aan Pop Team Epic, de meest random anime die ik wellicht ooit heb gezien.

Zondag 16 februari

Op de zondag begonnen mijn fangirl en ik aan Descendants 2, maar al snel gingen we naar Helmond voor een YA Evenement in de bibliotheek daar! Veel leuke lezers en auteurs gesproken, dat was een gezellige middag! Thuis aten we wat en gingen mijn fangirl en ik naar Rotterdam. Daar keken we Descendants 2 af. Pfoeh, ik moet nog met haar de derde film kijken…

Maandag 17 februari

We begonnen de dag met boodschappen doen en studeren. Ik ging naar mijn college en ik wist Rosie hartje Jack die dag uit te lezen. In de avond gingen we met vrienden naar de Ikea, aangezien mijn fangirl nog nooit naar de Ikea was geweest. Daar moest verandering in komen! Het was erg gezellig en thuis aangekomen keken we nog naar Avatar The Last Airbender.

Dinsdag 18 februari

Dinsdag gingen we allebei eerst studeren, maar daarna gingen we naar de Kamer van Koophandel. Mijn fangirl ging een bedrijf starten voor eventorganisatie en communicatie, dus ik stond haar bij! Toen we weer thuis kwamen keken we naar Miljuschka in Japan (erg toffe aflevering over ramen!) en blogde ik nog wat. In de avond hadden we met mijn vader een voorstelling van Van der Laan & Woe, welke hilarisch was!

Woensdag 19 februari

Ik ging hard leren voor mijn tentamens, maar ik begon ook alvast aan De kleuren van licht en ik blogde nog wat. Ik deed wat boodschappen, keek Zondag met Lubach terug en keek naar Pop Team Epic. Aan het eind van de middag ging ik naar vrienden om samen te eten en Mario Kart Double Dash te spelen en daarna gingen we naar een borrel. Het was weer erg gezellig, en thuis aangekomen ging ik snel slapen, want de volgende dag zou ik vroeg college hebben.

Donderdag 20 februari

In de ochtend had ik een gastcollege van mijn seminar, om vervolgens hard te studeren voor mijn tentamen. In middag gaf ik twee keer bijles en erna keek ik naar Pop Team Epic tijdens het eten. Daarna moest ik nog even aan de bak met studeren en voor het slapen gaan las ik De kleuren van licht en Koningin van Schaduw.

Vrijdag 21 februari

Ik begon de dag met wat bloggen en ik ging naar de fysiotherapeut. Vervolgens deed ik wat boodschappen en maakte ik foto’s voor mijn blog, om daarna weer hard te studeren. In de middag kreeg ik wat verdrietig nieuws te horen en was ik met een groep vrienden die hetzelfde hadden gehoord. In de avond had ik nog een borrel wat apart was na het nieuws, maar het was ook afleiding met wat fijne gesprekken.

De afgelopen week was weer flink druk, met aan het einde een schok. Ik vind het zelf ook wat ongepast om hierover te bloggen, dus mijn excuses als ik iets te vaag ben. Volgende week komt mijn tentamen in ieder geval eraan, dus ga ik nog even aan de slag met mijn studie.

En, hoe is het met jou?

2 reacties

  1. Je fangirl mag met mij de derde film wel kijken hoor. 😉

    Veel sterkte en succes Joost!

    1. Hahah, heel goed om te horen! Dank je Katja!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.