De wekelijkse avonturen van een Fanboy #198

De afgelopen week was een heftige week. Naast mijn tentamen had ik vorige week vrijdag heftig nieuws te horen gekregen, want een oude vriend van mij was overleden. Gelukkig had ik veel steun van mijn naasten.

Zaterdag 22 februari

Op de zaterdag begon ik met studeren voor mijn tentamen, maar ging ik ook nog wat bloggen. In mijn studiepauzes keek ik met mijn fangirl naar Ready Player One (geniale film) en las ik verder in De kleuren van licht. In de avond keek ik nog naar Wie is de mol en Miljuschka in Japan.

Zondag 23 februari

Mijn tentamen naderde, dus ik ging weer studeren. Ik las verder in De kleuren van licht, wandelde wat en na het eten keek ik met mijn fangirl naar The Mandalorian, Zondag met Lubach en Toren C.

Maandag 24 februari

De laatste dag voor mijn tentamen, dus ik moest nog wat leren. Ik deed boodschappen, las verder in De kleuren van licht en keek wat afleveringen van Steven Universe Future. Er kwamen wat vrienden bij mij eten en in de avond hadden we een ruimte op onze vereniging waar we stil konden staan bij onze vriend die is overleden. Heel heftig, maar ook fijn om herinneringen te delen en steun te vinden bij elkaar.

Dinsdag 25 februari

Op de dinsdag had ik in de ochtend mijn tentamen. Ik had er niet veel energie voor, maar ik denk dat ik wel een voldoende heb. Ik kreeg ook meteen mijn andere cijfers van het vak terug, ik sta nu gemiddeld al een 7.8. Ik at met mijn fangirl bij Wagamama (een Japans restaurant met onder andere ramen waarbij het tweede hoofdgerecht gratis is in februari en maart van zondag tot en met donderdag). Lekkere ramen, maar het had niet de Aziatische smaak. Thuis moest ik nog werken aan een studieopdracht, kwam een vriend bij me eten en had ik nog een repetitie van mijn toneelvereniging, waarin we veel nieuwe scènes instudeerden. Thuis keek ik nog naar de live action versie van The Lion King en las ik verder in De kleuren van licht.

Woensdag 26 februari

Deze dag was de begrafenis van mijn oude vriend. Het was een mooie afscheidsdienst vol verdriet en onbegrip, en na de dienst nam ik nog wat vrienden mee naar mijn kamer om nog alles na te bespreken. Daarna pakte ik mijn spullen in en ging ik richting mijn ouders. In de trein las ik De kleuren van licht uit en keek ik naar Little Britain en Miljuschka in Japan, om vervolgens nog wat te bloggen en te studeren.

Donderdag 27 februari

In de ochtend had ik een afspraak bij de kapper, ik moest even flink wat haar eraf halen. Daarna ging ik weer richting Rotterdam en las ik Gone: Held in de trein. In mijn kamer maakte ik foto’s van De Wrede Prins (een fantastisch boek), keek naar Pokémon Mewtwo Strikes Back: Evolution en I Am Not Okay With This. Ik gaf aan het einde van de middag nog een bijles en pakte alvast spullen in voor het weekend. In de avond keek ik Dragon Quest Your Story af, keek ik ook de laatste afleveringen van Pop Team Epic en blogde ik nog wat.

Vrijdag 28 februari

Op de vrijdag ging ik eerst wat bloggen en keek ik naar All the bright places, om vervolgens naar een weekendje weg te gaan met mijn toneelvereniging. We gaan een heel weekend repeteren en andere leuke dingen doen. In de trein las ik Gone: Held, stapte ik in Utrecht in de auto om met een groepje verder te reizen en bij onze bestemming aangekomen gingen we repeteren en hadden we een pubquiz!

Voordat ik dit weekoverzicht afsluit, wil ik je meegeven dat als het ooit niet goed met je gaat, er mensen zijn waarmee je dit kan bespreken. Je bent het waard, er zijn mensen die om je geven en waar je bij terecht kan. Laat mensen toe in je leven, want je kan de wereld zoveel moois geven. Luister naar mensen, help ze, en laat zelf weten hoe het met jou is. Zelfs de kleinste dingen kunnen een wereld van verschil maken.

De afgelopen week was dus vrij hectisch, volgende week ga ik beginnen met mijn nieuwe studieblok. Ook heb ik wat gesprekken voor traineeships en wil ik alvast een begin maken aan mijn masterscriptie.

En, hoe is het met jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.