De wekelijkse avonturen van een Fanboy #199

De afgelopen week heb ik al veel plannen gemaakt voor de toekomst. Ik ben begonnen met het zoeken naar een appartement voor na mijn studie, maar ook al na een baan voor hierna! Ook begon mijn nieuwe blok, kreeg ik te horen wie mijn scriptiebegeleider is en was ik nog bezig met mijn fandoms.

Zaterdag 29 april

In het weekend had ik een repetitieweekend van mijn toneelvereniging. Veel repeteren, dus we gingen hard aan de bak! Helaas had ik slecht geslapen, waardoor ik enorm veel last had van mijn knieën. In de avond ging iemand eerder naar huis en ik ging mee, dus ik werd gelukkig thuis afgezet. Snel nog even Wie is de mol kijken… Oeps, veel punten kwijt!

Zondag 1 maart

Ik besloot even goed uit te slapen en eenmaal wakker geworden liep ik meteen een rondje. Mijn knieën deden niet meer zeer door een goede nachtrust, dus dat was erg prettig. Ik tekende wat, keek naar de korte film Modest Heroes (een anime met drie verschillende verhalen), keek naar de Ghibli-film My Neighbors the Yamadas, bekeek veel afleveringen van Sword Art Online, maar was ook bezig met schrijven. Vervolgens keek ik nog naar Zondag met Lubach, Nieuw Zeer, Nachtdieren en Little Brittain! Ook installeerde ik Duolingo, omdat ik Japans wil gaan leren. Een spontane actie, maar tot nu toe vind ik het erg leuk en wil ik er wel mee doorgaan!

Maandag 2 maart

Maandag had ik een afspraak met een recruiter staan voor een traineeship. Mijn eerste gesprek bij een bedrijf, spannend! Gelukkig was het gesprek erg prettig. In de trein las ik Held en thuis aangekomen gaf ik nog bijles. Daarna snel door naar vrienden, want we gingen nog Dungeons and Dragons spelen. Na de sessie (die erg goed ging en erg grappig was) ging ik nog met een vriend langs mijn vereniging. Ook kreeg ik te horen dat ik een voldoende heb voor mijn vorige vak, namelijk een 7.9!

Dinsdag 3 maart

Ik had mijn eerste college in Business and Accounting Ethics. Drie uur lang, dat is niet niks! Ik las ook nog Held van Michael Grant op de heen- en terugweg en had nog een afspraak met de fysiotherapeut, die erg tevreden was met mijn vooruitgang. Ik las Held uiteindelijk uit, studeerde wat en keek naar The Tale of Princess Kaguya (met echt een prachtige soundtrack). Ook las ik verder in Koningin van Schaduw!

Woensdag 4 maart

Mijn tweede gesprek voor een traineeship stond op de planning! Deze verliep ook erg goed en ik merkte zeker een klik met het bedrijf. Ik las Frankenstein, ging naar Tilburg en studeerde en wandelde daar met mijn fangirl. In de avond keken we naar Miljuschka in Japan en Princess Mononoke.

Donderdag 5 maart

Donderdag studeerde ik in de ochtend, om vervolgens mijn fangirl te bezoeken in Eindhoven, die een vergadering had over Yaltival. Ik mag niks verklappen, maar dit evenement wordt zo geweldig! We gingen wat shoppen en ik vertrok weer naar Rotterdam. Ik las Frankenstein uit in de trein, deed boodschappen en gaf twee bijlesjes. In de avond keek ik naar The Cat Returns (weer een film van Studio Ghibli) en ik las verder in Koningin van schaduw.

Vrijdag 6 maart

Op de vrijdag had ik in de ochtend een college in Financial Statement Analysis, erg interessant en praktisch! Ik studeerde op de universiteit verder, plande een afspraak in bij een derde bedrijf voor een traineeship en had een gesprek met mijn scriptiebegeleider. Niet de begeleider die ik in eerste instantie voor ogen had, maar hij heeft wel goede voorstellen gedaan die me op weg hielpen met mijn onderzoek. Vervolgens gaf ik nog bijles, studeerde en blogde ik thuis en las ik verder in Koningin van schaduw. In de avond blogde ik wat en las ik nog even door.

Dit was mijn afgelopen week. Druk in de weer dus, en veel vooruitgang wat betreft de toekomst! Het gaat allemaal heel snel, maar ik ben heel benieuwd wat de komende maanden mij gaat brengen.

En, hoe is het bij jou?

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.